2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herkes doğurmuş Bebek seviyor yada az kaldı diye ben tam araftayım :( sinirim bozuldu artık açılmam var sancım yok bebek kafası sokamıyor kanala ters dönmesine ragmen catıma giremiyor doktor direk sezeryana sokamayacagımı söyledi suni sancı denicekmiş mecburen ama normal doğum süpriz olur kafa açısı büyük ondam giremiyor kanala diyo Allah dilerse genişlet ona teslimim.... Hayırlısı... Bunaldım sorulardan etraftan :KK34:

Doğum yapan kızlar depand hasta bezi kullandınız mı?işe yarıyor mu ben daha almadım almadan size sorıyım dedim

Canım nasılsın. Bu gece ilk kalkış senin için zor geçebilir. Allahım yardmcin olsun.. Ben çok zorlu geçirdim. Kalkmadan tansiyon vs. Ölçsunler tek kişile kalkma hemsireler de olsun ben eşimle tektim. . Zor anlardi. Bebisin de sen de sağlıklıolun inşallah
Canım elhamdulillah iyiyim. Tuvalete kalkıyorum sürekli zaten. 3 kez de yürüdüm. Ağrılar var tabi o kadar da olacak.

Doğum yapan kızlar depand hasta bezi kullandınız mı?işe yarıyor mu ben daha almadım almadan size sorıyım dedim
Evet canım mutlaka lazım oluyo ben almicaktim saolsun burda bi arkadas yazmış son haftalarda suyum gelir yatağa gecmesin diye kullaniyorum demişti. Bende ne olur ne olmaz diye aldım.şansima benimde suyum geldi hastaneye gidilip doğum yapana kadar giydim sonrasinda da diğer hasta bezlerinden verdi hastane ama depant çok rahat oluyor hiç biyere bişey bulasmadi o kadar kanama olmasına ragmen

Sezeryan oldum.ilk gece hastanede hasta bezi taktılar. Ama ertesi gün hastaneden çıkarken deeped kullundim ve takibi 3 günde sonra Ped e geçtim.ben tavsiye ederim.özellikle gece çok rahatti.

Herkes doğurmuş Bebek seviyor yada az kaldı diye ben tam araftayım :KK43: sinirim bozuldu artık açılmam var sancım yok bebek kafası sokamıyor kanala ters dönmesine ragmen catıma giremiyor doktor direk sezeryana sokamayacagımı söyledi suni sancı denicekmiş mecburen ama normal doğum süpriz olur kafa açısı büyük ondam giremiyor kanala diyo Allah dilerse genişlet ona teslimim.... Hayırlısı... Bunaldım sorulardan etraftan :KK34:
Canimm sabret bende ayni durumdayim gunde en az 3 5 kisi dogurmadinmi daha diye sorup duruyo yok vazgectim dogurmicam artik diyom bende.. Halbuki annem 40 haftamiz dolmadan pek dogum olmazdi diyo simdi artik 37.haftadan itibaren genelde dogumlar gerceklesince insanlar 40 haftayi unutmus. Ben bekliyorim doktorumda bekleyelim dedi sadece 3 gunde bi kontrole gidicem ins. Bebegin suyu cok iyi tansiyonda guzel hafif sancilarin var gelir dedi ama bu seferde kilo alicak normal dogum yapabilcemmi bilmiyorum. Birde asiri kasintilarim vardi doktora gittim kan tahlillerinde alt ast degerlerim cok yuksek cikti. Karaciger enzimleriyle alakaliymis canim cok sikkn bugun doktora sorcam insallah bisey olmaz. Dua edin banada kizlar

9 ay ilaç içmeden dayandıma hafif griple atlattım tam doğuma yaklaşmışken şifayı kaptım boğazım fena öksürük de var amannn kızlar dikkat salgınmış. :( kulak burun boğazcı antibiyotik verdi kadın doğumcumda kullan dedi :KK61:

9 ay ilaç içmeden dayandıma hafif griple atlattım tam doğuma yaklaşmışken şifayı kaptım boğazım fena öksürük de var amannn kızlar dikkat salgınmış. :KK43: kulak burun boğazcı antibiyotik verdi kadın doğumcumda kullan dedi :KK61:
Geçmiş olsun canım , bizim bünyelerimiz diğer insanlara nazaran daha hassas , dikkat etmek Lazım , en kısa zamanda atlatırsın inşaallah ...

Bendé acıyla wc ye gidip orda bezé yapmıştım. Allahım ne büyük acizlik ne zordu... Keske normal ı tercih etseydim dedim o an.ama işte oldu bi kere. Hala da fikrim de sabitim ama. Güle oynaya bebeğimi dünyaya getirmeye değer dı hersey

Ben de Gule oynaya makyajli fln suslu puslu gittim ama :D sonrasi fena oldu

Bendé acıyla wc ye gidip orda bezé yapmıştım. Allahım ne büyük acizlik ne zordu... Keske normal ı tercih etseydim dedim o an.ama işte oldu bi kere. Hala da fikrim de sabitim ama. Güle oynaya bebeğimi dünyaya getirmeye değer dı hersey

Hahahahh doğumdan sonra bi tuvalet sıkıntısı her durumda olabiliyor galiba. Ben ilk 2 3 gün çişim geldiği saniye tuvalete koştum çünkü hiç tutamıyordum. Öyle az bi kaçırmada değil baya baya kaçıyordum hatta bi akşam yetiştim yetişemedim gibi oldu kirlendim oturdum ağladım acizliğime. Geçti sonra allahtan.

Ben dün geceden beri yüzüstü yatamıyorum. Karnımın içi ağrıyor sanki organlarım batıyor gibi. Var mı başka böyle ağrısı olan.

Gunaydin kizlar, 38+3 olduk bugun hala bir dogum emaremiz yok.. Daha 10gun vaktimiz var biliyorum ama kasik ve cati agrilarimdan cok yoruldum dogurmak istiyorum :)
3 gundur bagirsaklarim cok faal ve aksamlari midem bulaniyor acaba yaklastiginin bir belirtisi midir ki bunlar??

Yok canım kapalı olduğun için ameliyathanede çektirmedim. Benim rahat geçti çok şükür. Ben rahattım yani. Soru sorup durdum napıyorlar kestiler mi ne zaman çıkacak vs vs :):) yeterince aç mı değildin acaba mide bulantısı yaptı?
Ayy bide sonda çıkınca beze mi çişimi yapcam :/

canım hayırlı oslun :)

fotoğraf çekimini hiç mi yaptırmadım ameliyathane de mi yaptırmadın_?

Evet canım mutlaka lazım oluyo ben almicaktim saolsun burda bi arkadas yazmış son haftalarda suyum gelir yatağa gecmesin diye kullaniyorum demişti. Bende ne olur ne olmaz diye aldım.şansima benimde suyum geldi hastaneye gidilip doğum yapana kadar giydim sonrasinda da diğer hasta bezlerinden verdi hastane ama depant çok rahat oluyor hiç biyere bişey bulasmadi o kadar kanama olmasına ragmen
kaçtane almka gerekiyor birde hasta bezi yerine kullandınız demi

canım hayırlı oslun :)

fotoğraf çekimini hiç mi yaptırmadım ameliyathane de mi yaptırmadın_?
Yok canım hiç yaptırmadım. Kendimiz çektik tabi de öyle profesyonel bir şey yok. Kapı süsü vs öyle şeylerde yaptırmadım. Ben biraz eski kafayım bu konuda :):) sadece çikolata yaptırdım.

Tek çaresi bu canın. Bolbol sür, emzireceğim vakit yıka ve karbonatlı su ile sil. Sonra tekrar sür..

Bir de mrv almıştı bulabilirsen earth mama angel nipple cream al. İlaç gihi o da..

Acısı fazla olana lansinoh falan hikaye..
Canim onu kullanmama ragmen benimde uclar mahvoldu. Lansinoh da sürdüm. Sudokremde surdum. Sogan surdum ondanda bebegim rahatsiz oldu. Malesef emzirdikce gecen bisey galiba bu çatlaklar

Back
X