- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #42.041
Ben de henüz çatlak yok ama emsin diye uğraşmaktan tahriş oldu sanırım. Şimdi emerken canım gidiyor resmen :/ emzirmeden soğan sürmek işe yaramadı. Lansinoh da pek çare olamıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım mutlaka lazım oluyo ben almicaktim saolsun burda bi arkadas yazmış son haftalarda suyum gelir yatağa gecmesin diye kullaniyorum demişti. Bende ne olur ne olmaz diye aldım.şansima benimde suyum geldi hastaneye gidilip doğum yapana kadar giydim sonrasinda da diğer hasta bezlerinden verdi hastane ama depant çok rahat oluyor hiç biyere bişey bulasmadi o kadar kanama olmasına ragmen
Canım ben kullanıyorum. Çok rahat. Hastanenin bezi bebek bezi misali yapıştırıyorlar. Eee çişe gidince onu çıkar tak olamıyor. Bu iyi oldu çamaşır gibi.
Sağolun kızlar alayım ben de hemenSezeryan oldum.ilk gece hastanede hasta bezi taktılar. Ama ertesi gün hastaneden çıkarken deeped kullundim ve takibi 3 günde sonra Ped e geçtim.ben tavsiye ederim.özellikle gece çok rahatti.
Hayırlı olsun canım. Ne yaptınız peki bugüne kadar, silerek mi idare ettiniz. Ben açıkçası yıkamayı planlıyorum ama sünnet de olursa belki beklerim göbeğin düşmesini. Ama yine de iyi temizlemek lazım tabi. Saf suyla mı temizlediniz hep, yoksa sabunlu süngerle falan mı. Daha kucağıma bile almadan neleri düşünüyorum, bazen de saçma geliyor hele bir gelsin yavrum daDün bebeğimin göbeği düştü
Bugün de ilk banyosu var![]()
Ben cok memnun kaldim yaa dependden hatta bitti esim baska marka almis onlardan hic memnun kalmadim.Doğum yapan kızlar depand hasta bezi kullandınız mı?işe yarıyor mu ben daha almadım almadan size sorıyım dedim
Canim lansinoh kullaniyorum memnunum. Cift pompali olmasi en guzel ozelliklerinden bence.Kizlarrr acil yardima ihtiyacim var!!!
Göğüs pompası kullananlar memnunsa marka soyleyebilirlermi?
Buarada gecmisi hic okuyamadim ama dogum yapan varsa Allah anali babali buyutsun ve gaz problemleri hic olmaz insallah. Bizim basladi gaz sıkıntımız maalesef
Çok geçmiş olsun aynı akıntı iltihap durumu iki ay önce doğum yapan bir arkadaşımın bebeğine oldu. O kadar özel hastaneye götürdü yarayı yakıp yakıp gönderdiler. En sonunda devlet hastanesine götürdü meğer düşmesi gereken yerden düşmemiş göbeği parça kalmış orada küçük bir operasyonla temizlediler orayı şimdi gayet iyiKıźçeler 2 haftadir giremedimm bebişimle ugrasmaktan..özlemisim buralari doguran dostlar Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..bizde 24 günlük olduk büyümeye calisiiruz göbegimizle ilgili bi sıkıntımız var 7.günde düsmesine ragmen kurumadi gobek fitigi olusmus disari dogru cikik duruyo ve akintı oluo kötü kokulu doktora gittik 2 hafta arayla 2 defa ilac surdu ama gecmio agladikca icim parcalanio bilgisi olan var mi bu konuda nasil gecio ?
Elektriklimi canim? Nekadara almistin?Canim lansinoh kullaniyorum memnunum. Cift pompali olmasi en guzel ozelliklerinden bence.
Ne kadara getirttin canimKızlar merhaba bizde bugün 15 günlük olduk.çocuk doktorumuz devit d3 yazmış reçetemize.Biraz araştırdıktan sonra içinde kanserojen BHA olduğunu öğrendim ve farklı seçenekler ararken tek seçeneğin ve tek katkısız olanın ABD de olduğunu öğrendim ve getirttim siz naptınız devit vermeye başladınız mı? Hepinize sağlıklı Mutlu huzurlu günler diliyorum .
Elektrikli. 200 e almistim galiba canim. Indirim vardi.Elektriklimi canim? Nekadara almistin?
Benim bigün iniyor bigün çıkıyor anlamadım ben de:)Kızlar bugün karnım pek bi aşağıda. 1 haftadır takip ediyorum gittikçe aşağı doğru iniyor :) sizler gobusleriniz aşağı indikten sonra ne zaman doğum yaptıniz. Psikolojim bozuldu resmen kotu kotu rüyalar görüyorum her aksam okuyup yatmama rağmen.
Benim bigün iniyor bigün çıkıyor anlamadım ben de:)
Sen de sezeryan di demi.ben 12. Günde daha yeni yeni yan dönüyorum yüzüstu denemedim HenüzHahahahh doğumdan sonra bi tuvalet sıkıntısı her durumda olabiliyor galiba. Ben ilk 2 3 gün çişim geldiği saniye tuvalete koştum çünkü hiç tutamıyordum. Öyle az bi kaçırmada değil baya baya kaçıyordum hatta bi akşam yetiştim yetişemedim gibi oldu kirlendim oturdum ağladım acizliğime. Geçti sonra allahtan.
Ben dün geceden beri yüzüstü yatamıyorum. Karnımın içi ağrıyor sanki organlarım batıyor gibi. Var mı başka böyle ağrısı olan.
110 liraya Can'ım.Günde 1 damla 1 sene gidiyormuş.Ne kadara getirttin canim
Mrb kızlar,
Ben de ne zamandır fırsat bulup yazamadım. Geçmişi okuyamadım. Doğum yapan annişlerimizi tebrik k ederim. Doğum bekleyenlere de allah bir avazda kurtarır inşallah.
Ben de geçen perşembe sabahı doğum yaptım. 37+2 de sabah 5 te suyum geldi. Spinal anestezi ile sezaryen oldum. İlk doğumum epiduraldi. Hangisi daha iyi derseniz bana ikisi de yan etki yapmadı diyebilirim. Fakat epiduralde katater den ağrı kesici veriliyordu o çok etkiliydi. Spinalde kabadan vuruyorlar geç etkiliyor. Merak edene sonra detaylı yazarım ikisinin farkını kızlar Tabi doğum sonrası eve gelince ikinci sezaryenin daha zor olduğunu anladım o ayrı konu. Bebepim 2200 gr doğdu biz daha küçük umuyorduk. Çünkü ilk oğlumda usg ölçümlerinde söylenen kilodan zayıf doğmuştu. Bunda tam tersi oldu. 2075 gr demişlerdi. 2 kilo altı olursa kuveze alıbır diye korkmuştuk. Korktuğum gibi olmadı şükür. Kuveze de girmedi ama düşük ağırlıklı bebeklerin çoğunda görülen hazımsızlık sorunumuz çok var. Gaz sancısı geceleri bebeyi mahvediyor. Sütüm geldi şükür ameda nın süt sağma makinesini kiraladık. Onunla geldi. Yanında dermomommys krem testerları verdiler. Çok memnun kaldım. İlk bebepimde lansinoh işe yaramamıştı. Bu sefer rossmann dan babydream göğüs ucu kremi almıştım. Bu krem ondan da güzel çıktı. Yalnız oğlum tam olarak ememiyor. Kalanını sağıp veriyoruz şimdilik. O da onu tembelleştirir diye korkuyorum ama bebeşin ne canı var zaten çok küçük doğdu kıyamıyorum ona. Süt içemezse da sarılık olur korkusu var tabi
Doğumla ilgili sorunuz varsa cevaplarım kızlar
Aynen yaa bizden başka kimse kalmadı gibi bişey:) sen yine benden 7 gün öncesin..gerçi bu bebişlerin işi belli olmuyor:):) ne olacak halimiz :) böyle doğursak da kurtulsak.