- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Ben de Gökalp bey e gidiyorum canım iyi bir doktor ama telefon numarasını vermiyor bi sorun olsa ulasamiyosun o biraz sıkıntı ama ben yine memnunumCnm bende tinas tepeye gidiyorum dogum orda 3000bin egepole gitmeyi dusunuyorum 1500 diye duydum gokalp bey ii diye duydum sen kime gidiyosun cnm?
Evet 1500 lira doğum ve erkek :)Cnm dogum fiyati hakkinda bilgin var mi? Cinsiyetiniz ne cnm
Evet 1500 lira doğum ve erkek :)
Sağol cnm cumlemizinkini inşallah ben alışveriş yaptım baya beşiğini dolabını arabasını aldım kıyafet de aldım baya bi ama eksikler var tabiki hala.Cnm allah bagislasin bizimde ayni hayirlisiyla kucagimiza hepimiz aliriz ihsallah bebek icin alis verise basladiniz mi kizlar?
32. haftada çalışabilir diye rapor alırsın, çalışmaya devam edersin. sonra istediğin haftada gidip çalışamaz raporu alırsın. ben öyle biliyorum yani. ama 37.de zorunlu ayırıyorlar sen istesen de istemesen de, o yüzden 37. haftaya kadar ibaresi var.yiyorum aslında pek ekmeği fazla kaçırmamaya çalışıyorum, çalışıyorumda heralde ondan vücut yakıyor, yoksa çok dikkat ettiğim bişey yok. abur cuburum yok Allahtan. kızlar bilgisi olan varsa beni aydınlatsın biri, şunu merakediyorum 32. haftada doğum izni başlıyorya ben doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ama hep 37. haftaya kadar ibaresi var heryerde. 5 hafta aktarmak zorundamıyım okadar dayanıcağımı sanmıyorum ağırlaşmaya başladım ama 32. haftada izine çıkmak için çok erken. 34 veya 35. haftaya kadar alamıyormuyuz çalışabilir raporunu bu bilgiye çok ihtiyacım var
28.haftada Kan uyuşmazlığı ignem var hafta sonu gideceğim.Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi nereden yapılıyor nasıl oluyor
Peki birşey sorabilir miyim deneyimli olduğunuz için; 32+0'da mı yoksa 33+0'da mı doğum izni başlıyor acaba?Ben 32. Haftada ayrilacagim kızında da öyle yapmıştım.zaten aktarma yapamıyorum malum yaza geliyor.kizimda da yapamamıştı ama rahat oluyor son 8 hafta rahat geçiyor.5 hattan kaldı izne ayrilmama
32+0 daPeki birşey sorabilir miyim deneyimli olduğunuz için; 32+0'da mı yoksa 33+0'da mı doğum izni başlıyor acaba?
28.haftada Kan uyuşmazlığı ignem var hafta sonu gideceğim.Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mi nereden yapılıyor nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?