2016 haziran anneleri

Kizlar bugun ben kan uyusmazligi ignemi de yaptirdim cok sukur aradan cikti kizlar bebek arabasi alirken nelere dikkat ettiniz? Hangi markayi onerirsiniz

Kizlar bugun ben kan uyusmazligi ignemi de yaptirdim cok sukur aradan cikti kizlar bebek arabasi alirken nelere dikkat ettiniz? Hangi markayi onerirsiniz
doktor bana o iğneyi doğumdan sonra yapacağını söyledi bizdede var kan uyuşmazlığı. biz eşyalarını odasını pusetini herşeyini aldık tamamladık. araba koltuğu denen aparat bizde var diye sadece araba aldık chicconun urban modelini, çok araştırdık çok para birde çocuk uzun süre kullanamayacak ağırlaşınca zor olucak arabayı itmek baston alıcaz mecburen oyuzden makul bişeyler bakmak lazım diye düşünüyorum. birde chicconun renk paketi var ilerde 2. çocuğun erkek veya kız olursa rengini 100 tl civarı bi rakamla yenileyebiliyorsun bizi oda çok çekti açıkçası. sizin cinsiyet ne isim ne düşünüyorsunuz

Onu duymamistim hic erkek cinsiyetimiz süleyman ege olucak ismi nasip olursa biz de hafta sonu bakicaz bakalim eksikler hala cok dogum cantasini falan hazirladiniz mi?

Onu duymamistim hic erkek cinsiyetimiz süleyman ege olucak ismi nasip olursa biz de hafta sonu bakicaz bakalim eksikler hala cok dogum cantasini falan hazirladiniz mi?
hayırlı ömürlü olsun şimdiden, bizimki kız ekin düşünüyoruz ismini. doğum çantası için erken diye hazırlamadım daha kıyafetlerimiz yıkanıp ütülenecek kokuları gitmesin diye son 20 gün 1 ay kala falan yıkarım. çok eşya alma ben 10lu hastane çıkış seti 1 takım bide 5lilerden 2 takım aldım, çıtçıtlı bady aldım birkaç tane çünkü hemen küçülecekler. öyle 5-10 parça acil lazımlardan.

Aynen ben de hazirlamadim daha cit citli badi benim de alinacak 2 takim hastane cikisi aldim bi kac alt ust yaza denk gelicek kisa kollumu alsam acaba kolsuz mu bilemedim?

Merhaba kızlar uzun zamandır girememiştim siteye. Uzak kaldım. Ben çantamı hazırlamaya başladım ne olur ne olmaz erken filan olur Allah korusun, hazırlıklı olmak gerek. Bence en azından çantanızı hazırda bulundurun acil bi durum olur, bebegin kıyafetleri yıkanmış olsun.

Biz de alışverişin çoğunu tamamladık sanırım. 0-3 aylık 1 tane 10lu, 3 tane 5li takim ve 3 tane tulum aldık. Battaniyeler, alt açma, banyo küveti ve filesi, şampuan-krem vs aldık. Taşınma durumumuz olduğu için oda yapmayacağız simdilik, bi tane portatif beşik aldık. Aklıma gelenler bunlar.

Bebek arabasına hala bakıyoruz, travel sistemlerden çift yönlü olmasi ve katlandığında ayakta durması en önemli kriterlerimiz. Katlandığında ayakta duran model çok az. Hattrick, pre mom ve wellgro da bu modeller var, fiyat olarak 700-900tl civarı ama henüz karar vermiş değiliz.

Çok az bir zamanımız kaldı Nasil gidiyor hamilelik

Kizlar doğum cantanizi hazirladiniz mi?
Yarin aldığım gecelik ve pijama takımlarını yıkayıp hazırlayacağım. Bebegin eşyalarını hazırladım aslında, kendi eşyalarım kaldı yarın ya da yarından sonra tamamen hazır olur diye ümit ediyorum

Heyecan stres tavan yaptı bende. Bebeklerin %88i 40.haftadan önce doğuyormuş, oyuzden 4 hafta kalmis gibi görünse de ondan daha az bi sure kaldı, eh ufak tefek eksiklikler var hepsi stres. Temizlik yaptıracam ama ne zaman yaptirsam bilemedim. Bunları dert ediyorum
tabi bunların dışında bebeğimi kucağıma alacağım için çok da heyecanliyim

Çok şükür sağlık problemim yok. Sizlerde durum nasıl?

Ben de bebeğin ve kendimin eşyalarını yıkayıp ütüledim ama henüz çantaya yerleştirmedim. Kendime terlik ile hasta bezi ve bebeğe ıslak mendil almam lazım bir de. Evi de henüz temizletemedim. Kendim temizlerim demiştim ama sanırım yapamayacağım. Salı günü ilk kez NST ye bağlayacak doktor. Bakalım ne zaman gelecek bizim oğlan? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…