bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bn çok kötü hasta oldm Nane limon meyve fln yedm ama başka ne yapayım sizce.

Canım çok geçmiş olsun. Başlangıç aşamasında bol limonlu avakado iyi gelirdi ama madem ilerlemiş doktora gitmelisin daha kötü olmadan. Bol sarımsaklı, limonlu, sirkeli paça ya da işgembe çorbası da iyi gelir ama bazıları hamilelikte işgembe yenmez diyor

Ayy evet kızımın ilk hali geldi gözümün önüne nasıl mis kokuyorlar yeni doğmuş bebek kokusu başka hiçbirşeyde yok cennet kokuyorlar
Ayy insllah canm bize de nasip olur o kokuları koklamak rüyamda emziriyordm bebis.rüyası bile çok güzeldi gerçeği nasıldır bakalım Allah herkese nasip etsin

Sağ ol cnm bugün başladı aslında birden çok kötü oldm.tavuk çorbası gldi benm aklıma da.İşkembe de severim aslında evde yapamam dışarda yemek lazm.dün sağlık ocağında ydm bugün dışarı cikasim gelmedi hiç mayistim

@Aydede88 canim pimkie o usg mesaj attim nup karisik kordon denk gelmis dedi yorum yapilamaz dedi slvesterde kiz dedi dur bakalim nolcak hayat haftaya yine doktora gidecem haftaya haber verrim dedi tabi rabbim gonlundekini versin bir oglu varmis birde kizim olsun diyor... ecmain

bana dr kiza benziyo dedi ama benim kocaman gobus var.digerlerinde nasildi unuttum
Birde ben sunu farkettim coraspirin kullaniyorum onu birkac gundur icmedim yine basladi basagrisi

Maşallah canım nasıl okudun 853 sayfayı. Benimde başım ağrıyor bugün. Magnezyum iyi gelir diyorlar ama onun tadı midemi bulandırıyor zorla içiyorum. İnşallah sana iyi gelir. Bu arada hoşgeldin canım
Magnezyumunu degistir bende kimini icemedim baska kullaniyorum.

Ihlamur yok herhlde cnm yarın alayım hava balikesir de bi sıcak bi soğuk mahvoldum.sağ ol.cnm bnm
Gecmis olsun canim.bandirmadamiydin sen.artik havalar isindi bizim burda bi kac gundur.bugun 38 dereceyi gordum

Kızlar ben şok bugun doktora gttim iki farklı doktora gdiyorum. Iki hafta önce gttigm doktor buyuk ihtimal erkek demişti, bugun gittigm kiza benziyo dedi. Ay hiç tahmin etmemiştm erkek dyecek dye hazrlamıstm kendimi, kıza benziyo dyince hık dye kaldm. Ne yapcm ben smdi ya iyice karıstı, bi kesinlestiremedk off. iyice merak sardı beni

Canim onceden kac haftada erkek dedi 12 haftalar yaniltiyor tatlim 15+ da gorunuyorsun yanilmaz gibi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah ilk bebekmi canim ..

Birde 20 haftada detaylida kesinlesir yada haftaya tekrar gidersin canim merakin gider en azindan saglikla kalin

Canim benim haftaya bida git baksinlar netlesir bende merak ettim bak simdi

Tavuk çorbası da çok iyi gelir canım ama organikse eğer iç. Diğer tavuklar antibiyotik, GDO hatta bir miktar arsenik içeriyor. Çok zararlı. Aslında marketten alınan standart tavukla yapılan çorba, tavuğun içindeki bol antibiyotik yüzünden gribe filan iyi geliyor

Canim onceden kac haftada erkek dedi 12 haftalar yaniltiyor tatlim 15+ da gorunuyorsun yanilmaz gibi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah ilk bebekmi canim ..

Birde 20 haftada detaylida kesinlesir yada haftaya tekrar gidersin canim merakin gider en azindan saglikla kalin
13+6da gtmistm erkek dedgnde cok da kucuk degldi aslnda, bugun de 15+6, evet ilk bebek canım cinsiyeti fark etmez de erkege epey bi alıstrmıstm kendimi☺, bi kesinleşseydi iyi olcktı. Ay çatlarm meraktan haftaya gdebilirsem tekrar gdeym canım dedign gbi.

Evet cnm bandirmadaym. Sag ol cnm insallah atlatrm hemen.bi gün çok soğuktu ince giyindik ciktik 2 gündur bura da çok sıcak. Cnm.sen niye coraspirin iciyosun pıhtılaşma dan dolayi mi.tüp bebek yaptırırken icms tm smdi hamile kalinca da içmek istedm pıhtılaşma ihtimaline karsi ama doktorlar içme düşüğun yoksa dediler icmedim artik

En son tarhana ya döndük canm:):)kolayimiza geldi annem yanmda sağ olsun hemen siparis verdm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…