bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hemen karnimi doyurdum daha kendime gelemedim yaaa

Yemek hemen getirmiyor kendine. Bizde marketten çıkmıştık bi an fenalaştım poşette hurma vardı hemen bi tane yedim öyle kendime geldim. Bi kere evde yalnızdım bayılıcam galiba dedim bişiler yiyorum yok hala aynı kuru üzüm yedim onu yiyince düzeldim

Evet ya sekerimiz dusuo cantanda hurma incir filan tasi kuzum

Ben kizimda bi oyle oldum disari ciktim ama fenalastim merdivenlere oturdum filan cok berbatti

Ben tansiyon mu ki diyordum ama tatlı yiyince düzeldiğine göre kan şeker düşmesi. Dikkatli olmak lazım ya gerçekten yaşadım biliyorum fena bi durum kalıyosun bi an da

coook iyi yapmissin canim. Zaten lohusa gelinin yaninda kayinpederin isi ne ki
Dimi ya ? Benim babam bile ben hastaneden çıkarken eve Bıraktı sonrada kalmadan Balıkesir'den Ankara'ya döndü ...çok saçma sapan hiç adap Üslup bilmiyorlar

Ayy canım benim ya Cahillikler o zaman yapmışsın şimdi senin yerinde olsam dinleneceğim deyip kendi evime bile alman gelirse de çekilirim odama kilitlerim kapımı yatarım yazık ya hiç mi acıma yok kendi kızı olsa

Bu
Ooh iyi olmus ikincide ustune gidemezlr
Hiç gelemiyorlar hemde hiç kimse. ..şimdi düşünüyorumda kendimi nişanda düğünde boşuna üzdürmüşüm ..akıllandım ama geç oldu :) sonra herşey kendi kendine düzene girdi ..ama 1 aydır gene çok edepsizim 2.bebek haberini duyduğunda kaynanam gece boyunca uyumamış sabaha kadar kahrından ağlamış ..neymiş efendim 2. Çocuk olunca ben oğlumu sevmezmişim bak bahaneye üzüldüm ama neyse dedim sonra kanamam oldu Bebek düştü düşecek diye hastanelerde yattım biliyorsun evden hastaneye gidene kadar eşime anana söyle kına yaksın onun yüzünden bebeğim düşüyor v.s saydıra saydıra gittim ..annesi duymuş geldi hastaneye odaya bilr girmeden bas bas bağırdım ne geldin buraya istemiyordun ya bebeği gözün aydın Bebek gidiyor diye bağrıdındım ..hemşireler bile tırstı :)))) zorla kaşınıyorlarsa kaşırım şimdi beni aradılar hep meşgule attım eşime dedim konuşmak istemiyorum ..şimdi sadecece eşimle konuşuyorlar :))) mutluyum :))hele Bebek doğsun inşallah rüyasında görür eline ilk aldığında elinden çekip alacam

Gene esim halen gelmedi isten ben napcam 6 ay sonra 2 kucuk cocukla saat 8 e 9 a kadar yanliz cok dusunuyorum kizlar cok uzuluyorum inanin

Canım benim üzülme, zor tabi. Ama en azından annenler yakında oturuyor, ihtiyacın olduğunda geliverirler. Hem belki eşin o zaman gelince daha erken gelmeye başlar. Sen şimdiden tatlı canını sıkma

Gene esim halen gelmedi isten ben napcam 6 ay sonra 2 kucuk cocukla saat 8 e 9 a kadar yanliz cok dusunuyorum kizlar cok uzuluyorum inanin

Benim eşimde akşam 9 -9:30 gibi anca gelebiliyor. Ada biraz daha büyümüş olur rabbim bi kolaylık verir canım şimdiden üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…