bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gözünaydın canım. Çok sevindim. Bu konu epey canını sıkmıştı. Sen yine de bi teyit et seyahati. Hafazanallah eşin komple Trabzona gitmekten vazgeçmiş olmasın
O ihtimal de aklima gelmiyor degil ama en son bayramdan sonra izmire giderken karadeniz uzeri geze geze gidelim demisti, annem de gelir falan da demedi
Kizz kurt dusurme icime

[öE="vildan_drs, post: 46743974, member: 315270"]Bu
Hiç gelemiyorlar hemde hiç kimse. ..şimdi düşünüyorumda kendimi nişanda düğünde boşuna üzdürmüşüm ..akıllandım ama geç oldu :) sonra herşey kendi kendine düzene girdi ..ama 1 aydır gene çok edepsizim 2.bebek haberini duyduğunda kaynanam gece boyunca uyumamış sabaha kadar kahrından ağlamış ..neymiş efendim 2. Çocuk olunca ben oğlumu sevmezmişim bak bahaneye üzüldüm ama neyse dedim sonra kanamam oldu Bebek düştü düşecek diye hastanelerde yattım biliyorsun evden hastaneye gidene kadar eşime anana söyle kına yaksın onun yüzünden bebeğim düşüyor v.s saydıra saydıra gittim ..annesi duymuş geldi hastaneye odaya bilr girmeden bas bas bağırdım ne geldin buraya istemiyordun ya bebeği gözün aydın Bebek gidiyor diye bağrıdındım ..hemşireler bile tırstı :)))) zorla kaşınıyorlarsa kaşırım şimdi beni aradılar hep meşgule attım eşime dedim konuşmak istemiyorum ..şimdi sadecece eşimle konuşuyorlar :))) mutluyum :))hele Bebek doğsun inşallah rüyasında görür eline ilk aldığında elinden çekip alacam
[/QUOTE]
Canım hakli olabilir sin yaptıklarında ama bence fazla abartmis sın nefret dahi etsen eşin için bu kadar yapmaman gerek die düşünüyorum kusura bakma benim fikrim sonuçta senin için aile anne baba ne ise eşin için de öyle

Ooo haketmis kv ne demek oglunu sevmemek ikiside senin evladin dengesiz mi ne

Ben tansiyon mu ki diyordum ama tatlı yiyince düzeldiğine göre kan şeker düşmesi. Dikkatli olmak lazım ya gerçekten yaşadım biliyorum fena bi durum kalıyosun bi an da
aynı şey bana da oldu iki kez. okulda öğrencilerin karşısında fenalaştım. düşük kalorili beslenince bebek gereken enerjiyi kanımızdaki şekerden sağlıyormuş. bu da muhtemelen şeker ihtiyacını arttırıyor. kuru üzüm, kuru kayısı, incir, hurma ve kuru yemişler (fındık, ceviz, badem) gereken enerjiyi sağlamada çok yardımcı. her zaman çantanızda bulunsun.

Benim eşimde akşam 9 -9:30 gibi anca gelebiliyor. Ada biraz daha büyümüş olur rabbim bi kolaylık verir canım şimdiden üzme kendini
Insallah kuzum 2 kere sofra kur kaldir aksam bikiyorum artik bugun kizdm disarda ye gel bu ne elli kere sofra mi kurucam dedim sofraylada bitmiyo surekli tikinmak istiyo dun kavga ettik agla agla sesim kisildi. Meyve istedi 1 defacik da jest yap sen getir dedim demez olaydim yok bi b*ka yaramiyomusum camasir yok utu yok karilik yok bi suru sey saydi essek gibi calisiyorum kizlar camasir at ser ev sil supur anan mi yapiyo bunlari gelip diye agla agla oldum bide niye agliosun noldu diyo essegin ki oldu diye bi bagirmisim ki

Canım benim üzülme, zor tabi. Ama en azından annenler yakında oturuyor, ihtiyacın olduğunda geliverirler. Hem belki eşin o zaman gelince daha erken gelmeye başlar. Sen şimdiden tatlı canını sıkma
Yok yok kuzum neymis eltimin de 2 cocugu varmis o nasil duruyomus yanliz 9 a kadar dedim onun cocyklarinin arasinda 12 yas var bizim cocuklarimiz daha ikisi de bebek dedim kes kes uzatma dedi kapatti gec gelip yardimi dokunmadigi gibi yaptigim isleri de gormezden geliyo ya o uzuyo

O ihtimal de aklima gelmiyor degil ama en son bayramdan sonra izmire giderken karadeniz uzeri geze geze gidelim demisti, annem de gelir falan da demedi
Kizz kurt dusurme icime

Taaam taaam kesin gelmiyor kayınvalide. İçin rahat olsun Eşin zekice bir manevra yapmış. Annesini kırmadan, seni gücendirmeden, İzmir seyahatine Trabzon'u da bağlamış

Canım senin esinle çok sorunların var gibi nie böyle senin bu koca 14 senelik evliyim eşimin ağzından bırak b...k demeyi salak dediğini bile duymadım duysam pişman ederim gerçi oda bunun bilincinde... Çok sıkıntılı bir durumda gibisin

Üzme kendini annesi bebişe yazık bak hissediyor herşeyi kuzucuklarimiz..

Evet kuzum o kadar mukemmeldi ki nisanliyken ruya gibi bi adamdi evlendik biseyler oldu sanki buyu bozuldu esim bal kabagina donustu

Evet kuzum o kadar mukemmeldi ki nisanliyken ruya gibi bi adamdi evlendik biseyler oldu sanki buyu bozuldu esim bal kabagina donustu
Çok tuhaf düşünce şu galiba.. Nede olsa aldım benim istediğim gibi davranirim... İnşallah iyi olur canım 2. Bebis onu tamamen kendine getirir inşallah sen üzme kendini sözlü şiddet daha kötü belki ama takma ne derse desin bebislerine odaklan mutlu ol üzme onları

Çok üzülüyorum sen anlattıkça. Biraz hamurunda nankörlük ve şımarıklık var sanırım. İnşallah olgunlaşır kısa zamanda bitanem, Allah kalp yumuşaklığı versin içine. Hayır kıstıralım bi iş çıkışında diyorum ona da yüreğin elvermiyor ki

Evet canim zaten onlara kiyamiyorum evde azcik ses yukselse ada nin gozleri kocaman oluyo agliyo yavrucum onun icin bazen la havle deyip cekiliyorum odama

Evet cok cok simarik yetistirilmis ailesi erkek cocugunu farkli goruyo prens gibi kadin yapar kadin eder o sekilde yetismis simdi bende askim nolur sen getir deyince fittiriyo

Eşin biraz tuhaf mı diyim ya da doğru kelime anlayışsız galiba. İnşallah düzelir sana karşı tavırları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…