bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
nisamelek Can'ım neden kusura bakayım haklısın fazla abartı farkındayım ama bilerek yapıyorum yapmak istemiyorum aslında ama zorla istiyorlar.bu kadar kızsam da yine eşime ben hep derim uzun Zaman oldu mesela 1 ay gitmedin ailene diye gitmek istemiyorum diyo hadi gidelim diyorum ben..annesinin babasının yanında hiç ses çıkarmadan oturur tanımıyor gibi Çok konuşuyorlar Nasıl diyeyim aşırı makinalı tüfek gibi ayarları yok ..7 yıllık evliyim ilk 3 yılı naz kapris çekmekle geçti ..doğuma 10 gün var şişmişim ödemden yatmayı Bırak zor nefes alıyorum geldi olduğum şehire keyfi bir operasyon geçirdi 1 günde geçecek bişey için 1 hafta yattı kulak memesine bile masaj yaptırdı eşime ,tüm akrabalarını benim eve çağırıp misafileri burda ağırlattı Hemde yatılı :)millet diyorki gelin hamile gidelim sende kendi evine git ne var Can'ım tek hamile o mu diye gitmedi göndermedi kimseyi ..sonrada O hafta bebeğe kordon 2 tur dolandı acil sezeryan oldum .kimse sebepsiz çıldırmıyor yanı :)))

Evet cok cok simarik yetistirilmis ailesi erkek cocugunu farkli goruyo prens gibi kadin yapar kadin eder o sekilde yetismis simdi bende askim nolur sen getir deyince fittiriyo

Ama yani aşk için mi evlenmiş, bedava hizmet için mi? Neleri kaçırdığının farkında değil. Biraz yükünü hafifletse, birlikte daha kaliteli zaman geçirir, hayattan aldığınız zevki artırırsınız. Korkarım eşin hayatına kattığın konfor ve salt varlığınla yeterince tatminkar

Alistim kuzum da bi kerecik simartilmadim hamile demedi ya gozum acik gidecem hep kiskandim el ustunde tutulan hamile bayanlari
Öyle deme canım bi odunla evlisin Rabbim gönlüne göre versin.. İnşallah birgün tam istediğin gibi olur Ada biraz buyusun ozaman değil babası hic kimse seni uzemez kolay degil 2 bayanla baş etmek :))

Alistim kuzum da bi kerecik simartilmadim hamile demedi ya gozum acik gidecem hep kiskandim el ustunde tutulan hamile bayanlari
Sen bebeklerini düşün kuzum ...sağlıklısın onlar sağlıklı çok şükür ..şu doğumu yap sağlıkla azıcık toparla alırsın bunların intikamlarını bu günlerde geçecek ...kara gün kararıp kalmıyor allah sanada bu üzüntülerin hesabını sorma fırsatı verecek

Evet cok cok simarik yetistirilmis ailesi erkek cocugunu farkli goruyo prens gibi kadin yapar kadin eder o sekilde yetismis simdi bende askim nolur sen getir deyince fittiriyo
Canm bn de ankaraliyim sanırım esin de öyle.bzm orda erkekleri öyle yetstiriyorlar maalesef.kadın hep hzmet eder önce yemeği erkekler yer snra kadinlar.hep önlerine gelir.erkek çok simartiliyor.bnm kaynanam her işi yptrmis eşime.sen dua et insallh içine merhamet versin Allah.tabiki merhametlidir ama biraz daha versin insallah

Evet kuzum ankarali esim dedigin gibi beyler hep oncelikli oglum olursa katiyen oyle yapmiycam kizim neyse oglum da o

Ozaman haklisin tabi bazı insanlar bunu fazlasıyla hakediyor saygıdan anlamıyor. Esinde gitmek dahi istemiyormus fazlasıyla farkında demekki ozaman üzülmez tabi hem mesafe iyidir bu konular uzaklaştırır onları ne kadar uzak o kadar iyi

Aynen kuzum bazen genc kizligimi cok ozluyorum.oyle yipranmisim ki 4 sene de korkarim esim ask tan cok hizmetim.icin evlendi

Öyle deme canım bi odunla evlisin Rabbim gönlüne göre versin.. İnşallah birgün tam istediğin gibi olur Ada biraz buyusun ozaman değil babası hic kimse seni uzemez kolay degil 2 bayanla baş etmek :))
Evet kuzum benim ada bi buyusun bi dillensin babasinin her kotu lafina anneme oyle soyleme dedirtcem belki cocuktan utanirda azcik susar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…