bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada canım Allah eşine anlayış ihsan etsin, el bebek gul bebek yetsmisler hic anlamıyolar haldn, hamilelikten, Rabbim huzur, mutluluk daha çok versn, bu uzuldugun, agladgn zamanlar geride kalsn insallah.
Amin kuzum insallah mubarek gunler yuzu suyu hurmetine kuzum iyiki varsin iyiki iyiki sizler varsinjz

Aynen kuzum bazen genc kizligimi cok ozluyorum.oyle yipranmisim ki 4 sene de korkarim esim ask tan cok hizmetim.icin evlendi
Oyle değildir canm tabiki aşiktır yoksa niye evlensin ama yetstirme tarzı işte kolay kolay değişmiyor. Sakin sakin anlatmaya çalış hislerini neler hissettigini.kolay değil ama zaman ve sabır her şeyin ilacı. Bn de ilk evlendigimde hep bağırıp cagriyordum bni uzdugunde.snra sabırlı olmayı güzelce hslerimi anlatmayı ogrendm.3 sene hep kavga ettik ama çocuk olmayınca yine sorunlar snra o cocuk hasreti her şeyin boş olduğunu gördük.her seyi unutup brbirimize bağlanıp çocuk için dua ettik.her serde bi Hayır var. Ne güzel 2 evlat vercek sin eşine keşke değerini bilse Allah size aratmadan verms çok şükür keşke bu güzel ailesi için sukret se değer bilse.

Degil mi kuzum ne kadar guzel anlatmissin Rabbim kucaginiza aldirsin insallah iyiki diyorum evlatlarim.var insanin tutunacagi dal onlar kuzum sukurler olsun onlari veren Allah a

Evet kuzum dikkat edin emi sakin olun ada da cok cektim hic durmadan aglardi cocuk ya gece gunduz yaa nolur siz sakin olun kuzum bende ada da ki gibi takmiorum icime atmiom.
Boşver bebeğim içine falan atma sen eşini tanımıştım artık nasıl bi insan olduğunu biliyorsun onuda öyle kabul edeceksin boşvereceksin mutlu olacaksın.

Aynen kuzum bazen genc kizligimi cok ozluyorum.oyle yipranmisim ki 4 sene de korkarim esim ask tan cok hizmetim.icin evlendi

Bitanem o zaman daha stratejik davranman gerek artık. Nişanlı olduğunuz o büyülü zamanları bir daha tam olarak yaşayamayacak olsanız da, en azından şu günlerin stresi azalır. İlişkinizin tüm dinamiğini bilmiyorum ama, yanlış davranışlarını sen de farkında olmadan beslemiş olabilirsin. Örneğin bir şey istediğinde "aşkım noolur sen getir" demen, onun kafasında vazifen olan bir şeyden kaçıyormuşsun algısını yaratıyor. Eşinin sağlıksız düşüncelerini destekliyor. Onun yerine hayatım yorgunum, lütfen sen al, gelirken bana da bir bardak su getirirsen sevinirim gibi bir karşılık, yumuşakça ona da sorumluluk yükleyecektir. Eğer yaparsa teşekkür et, biraz zaman geçince ona sokul, sev. Ama hiç bir şey söyleme. Bilinçaltı iyi bir davranış sonucu ödüllendirildiğini anlayacak ve zamanla bu davranışlarını artırabilecek. Yapmazsa sessiz kal, peki kendimi daha iyi hissedince getiririm zaten benim de su içmem gerek de. Tartışma. İtiraz etmediğin ve kendince bir sebebin olduğu için o da tartışmayacaktır. Bir de mesela Ada'ya hamileyken kavunu döküp, söylenerek, ağlayarak halıyı silmek yerine, orayı öylece bırakmalıydın. Ya sen yap, ya birinden yardım isteyelim benim yapmam mümkün değil diyecektin. O da anlayacaktı ki pervasız davranışları onu da zor durumda bırakıyor...
Senin "super girl" olman onun çok işine geliyor bitanem.

Evet Can'ım ne kadar Uzak o kadar iyi ..evet fazlasıyla farkında fakat keşke böyle olmasaydı ama yapacak bişey yok :) allah herkese iyilik sağlık versin herkes kendi evinde yaşayıp Dursun :)

Hergun senden biseyler ogreniyorum kuzum ne buyuk sanssin sen kuzum bide senin dedigin gibi deneyim kendi yontemlerim dogru degilmis kuzum bunu anladim

Canim kendi kizi amelyat oldu ekim ayinda hala iyilesememis yatiyor amelyat yeri aciyormus yazik. Bana diyor gelde utu yap evi temizle diye. Naz yapma kalk yap dedim bigun ogunden beridir konusmuyor benle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…