- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #30.161
Dogrudur cnm benim ilk 3 ay yatmaktan aynen 5 kilo aldim ben de sonraki 1ayda 2 kilo aldim tiroid hastasiyim ayni zamanda o da kilo ve odem yapar senin tsh degerlerine bakildi mi? Bazan genetikde yani yapisaal da oluyor bu tip durumlar.. Veririz diye dusunuyorum ben ama tabi fotograf cekiliyoruz tombalak tombalak duruyorum ileriki aylaru dusundukce de sinirlwr bozuluyor ister istemez oyuzden su 5 ay gecse de diyorum biran onceBenim ilk 3 ay 2.5 kg ile tamamladım. Plesenta previa yüzünden evde yatınca malum bir anda kilo başladı.şimdi de 7 kg oldu.Yani dikkat de etsem alıyorum. ..etmesem sanırım sunan 12kg falan almistim
Insallah canim bende e bebege gidip alacagim. Ancak bugunlerde annelerdeyiz hala ancak cumartesi gidip alabilirim gibi gorunuyor. Tesekkur ederim.
Gec olmaz cnm. benim doktorum 22. Haftamda istedi detayliyi ozaman 1 hafta onden gidiyordu. ben de randevusu uygun olmadifindan 21+3 e aldimKızlar Günaydın. Pazartesi gününe detaylı ultrason randevusu aldım medikal park da 225 tl Ye yapıyorlarmis perinatoloji uzmanı yapıyormuş. Sata göre 21 haftalik oldum haftaya 22 haftalik olarak gideceğim nasip olursa geç olmaz demi? Bi de gelişimi bi ara 1 hafta 10 gün önde gidiyordu bebeğin geç olmaz inşallah
Canim selam bebeğin eşi önde yani plesenta previa rahatsızlığı ile bebek hareketlerini geç hissetmen alakası yok.Bende de aynı durum vardı yeni yeni plesenta şekil değiştirmeye başladı. Ama bebek hareketi ile ilgisi yok.Çok sakin bir yavrun olabilir.Önemli olan gelişimi haftası kalp atışı vb. Şeyler tutarlı ise gün içinde devamli tekme atacak diye bir durum yok.Çünkü gerçekten hala daha çoook küçükler.
Cnm benim bugün tam 21 hafta oldu sata göre. Pazartesi yaptırcam detaylı o zaman 22 hafta olmama az kalacak. Bi de 10 gün gene önden gidiyorsa 23 hafta olabilirm ama bayram tatili var öne çekme durumum yok. Neden belli haftalar da yapılıyor acaba bu detaylıGec olmaz cnm. benim doktorum 22. Haftamda istedi detayliyi ozaman 1 hafta onden gidiyordu. ben de randevusu uygun olmadifindan 21+3 e aldim
Cnm şu an benden gelmedi ama doktorunun numarasi varsa arayip sor ya da acil e git cnm. Inşallah kötü birsey değildirKizlarr nolur cevap verin. Dun gece benden kahverengi akinti gelmis devami gelmedi agri vs. Yok. Bebegin haraketleri devam ediyor. Sizde oldumu cok korkuyorum 22+4 hamileyim
Benim doktorum leke olunca deva etmezse sorun olmayacagini soylemisti. Hamileliikte ufak lekelenmeler olabiliyormus. Ama sen gene de kendi doktoruna danis istersen canim.Kizlarr nolur cevap verin. Dun gece benden kahverengi akinti gelmis devami gelmedi agri vs. Yok. Bebegin haraketleri devam ediyor. Sizde oldumu cok korkuyorum 22+4 hamileyim
Muhtemelen korkulacak birşey değildir ama yine de ihmal etmeyip doktorunuza danışın ilaç verir belki hem endişelerinizi de almış olur .Kizlarr nolur cevap verin. Dun gece benden kahverengi akinti gelmis devami gelmedi agri vs. Yok. Bebegin haraketleri devam ediyor. Sizde oldumu cok korkuyorum 22+4 hamileyim
Canim bi dr unu bilgilendir istersenKizlarr nolur cevap verin. Dun gece benden kahverengi akinti gelmis devami gelmedi agri vs. Yok. Bebegin haraketleri devam ediyor. Sizde oldumu cok korkuyorum 22+4 hamileyim
24e kadar vakti var cnm bildigim hatta 26 diyenler de var . Iste benim doktorda 22 dedi 1 hafta onden gidiyordu benimde hatta 8 gun yani 23 gibi gozukcekti bebek ama o sorun degil senin rwgline gore olan tarih esas aliniyor cnm Organlarin net ve ekranda bir butun olarak gozukmesine gore hesapliyorlar sanirim. Ama aklinda soru kalmasin istiyorsan doktoruna danis canimCnm benim bugün tam 21 hafta oldu sata göre. Pazartesi yaptırcam detaylı o zaman 22 hafta olmama az kalacak. Bi de 10 gün gene önden gidiyorsa 23 hafta olabilirm ama bayram tatili var öne çekme durumum yok. Neden belli haftalar da yapılıyor acaba bu detaylı
Kiloları sorun etmeyin hamileliğin keyfini çıkarmak yerine endişelerle geçirmeye gerek yok benceveriliyor o kilolar 20 kilo almış arkadaşım doğumdan 6ay sonra eski kilosuna dönmüştü zaten yarısı doğumdan sonra gidiyor 8-9 kadar :)
Bende kusma hiç olmamasına ragmen iştahsızlık oldu canımın istediği hiçbirşey yok yemek mecburiyetle yapılan bi eylem gibi hala daha da öyle , o yüzden almadım pek.
Önemli olan bebeğin gelişimi o iyi gidiyorsa kilo alınmış alınmamış mesele degil her bünye ,her metobolizma farklı
Cok dogru dogru diyorsun cnm ben kendi adima sahsen dert etmiyorum da doktorum benim adima sorun ediyor her gidisimde moralimi bozuyor kadinbelki de seker hastaligi gecmisi var ailemde fazla kilo artisi sekeri tetikleyeceginden ve kilolu diyabetik bebek dunyaya getirme riskimden cekiniyordur bilemiyorum vardir bir bildigi Ben yemek ayirmiyorum ne bulursam yiyorum bebis beslensin diye de iste son ay aburcuburu kestim zorlaya tiksine sebze yemeye basladim bol bol. Bulantimi bastirsin diye ekmek simit tuketirdim onu azalttim. Zaten kilo almicam diye az beslenmeyi kesinlikle onaylamiyorum
Al benden de okadar cnm.. bir kac gundur birseylere uzulup aglayip duruyorumSelam kizlar nasilsiniz ?
Nasil gidiyor bayraminiz ?
Benimki gibi sıkıcı, kötü bi bayram geciren yoktur eminim...
Cok sikici be kuzum anca yatiyorum bide esimle didisiyoruz suan annesine gitti kusup kim bilir neler soylemistirSelam kizlar nasilsiniz ?
Sende ne var ne yok kuzu anlatsana biraz kafamiz dagilsinSelam kizlar nasilsiniz ?
Office sorma en sıkıcı en kötü tatil ,Bayram patlıyorum sıkıntıdan yalnız değilsin Can'ım..Selam kizlar nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?