- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #30.181
4 yillik evliyim kizlar. 4 yildir her bayramin her gununu kayinvalidemlerde geciririz, orda kaliriz tum gunler ayni sehirde 20 dakikalik mesafede oturmamiza ragmen. Bir bayram bile kendi memleketime gitmedim, esim suratli suratli istersen bilet alayim git demesine ragmen onu bayramda birakip gitmeye kiyamadim hic... Tek istedigim burda birilerine bayram ziyaretine gitmek, birkac buyugu ya da arkadaslari ziyaret etmek... Ama neymis beyfendinin huyu buymus, o evde oturmayi severmis. Aslinda biliyorum tek derdi annesi babasi evde tek kalmasin, onlar uzulmesin, onlar sikilmasin.........
4 yildir bunaldim bayramlarda evde yaşlılar gibi kapinin calmasini, birilerinin ziyarete gelmesini beklemekten...[
Ah bu bencil kocalar.,
TSH değerleri sıkıntı yok cnm.Ama alıyorum işte kilo..... annem 3 hamileliğinde de 9 10 kg almış...Dogrudur cnm benim ilk 3 ay yatmaktan aynen 5 kilo aldim ben de sonraki 1ayda 2 kilo aldim tiroid hastasiyim ayni zamanda o da kilo ve odem yapar senin tsh degerlerine bakildi mi? Bazan genetikde yani yapisaal da oluyor bu tip durumlar.. Veririz diye dusunuyorum ben ama tabi fotograf cekiliyoruz tombalak tombalak duruyorum ileriki aylaru dusundukce de sinirlwr bozuluyor ister istemez oyuzden su 5 ay gecse de diyorum biran onceson ay istahsizlik oluyormus mide barsak sıkıştığı icib herkes ayni seyi diyor bakalim bizde nasil olacak valla gecen avmde dolasiyordum 2 gunluk kabizlik da bianda bir sanci girdi bana ne yapacagimi sasirdim kalakaldim oyle hareketsiz karnimin ici deliniyormus gibi oldu gozum yasardi resmen acidan son aylar bebekde buyuyecegi icin karin ici alanda azalacak oyuzden dwdikleri gibi istahsizlik kilo kaybi olur diye dusunuyorm.. Allah hepimize sabir versin ve yardimcimiz olsun o halde nasil bir sanci olur dusunemiyorum bile
Bence eşin senin onu birakamayacagini bildiği için rest çekiyor.Onun ana babası varsa senin de var.Saygı duyması gerekli....o da baba olacak aynı şey ona yapılınca mi anlayacak...4 yillik evliyim kizlar. 4 yildir her bayramin her gununu kayinvalidemlerde geciririz, orda kaliriz tum gunler ayni sehirde 20 dakikalik mesafede oturmamiza ragmen. Bir bayram bile kendi memleketime gitmedim, esim suratli suratli istersen bilet alayim git demesine ragmen onu bayramda birakip gitmeye kiyamadim hic... Tek istedigim burda birilerine bayram ziyaretine gitmek, birkac buyugu ya da arkadaslari ziyaret etmek... Ama neymis beyfendinin huyu buymus, o evde oturmayi severmis. Aslinda biliyorum tek derdi annesi babasi evde tek kalmasin, onlar uzulmesin, onlar sikilmasin.........
4 yildir bunaldim bayramlarda evde yaşlılar gibi kapinin calmasini, birilerinin ziyarete gelmesini beklemekten...
Bayramin ertesi gunu kaynimin dugunu var canim, bu sabah dedim ki esime yarin evde dururuz dimi biraz evi temizlerim, dugun icin kiyafetleri utulerim falan....Bence eşin senin onu birakamayacagini bildiği için rest çekiyor.Onun ana babası varsa senin de var.Saygı duyması gerekli....o da baba olacak aynı şey ona yapılınca mi anlayacak...
Selam kizlar nasilsiniz ?
Nasil gidiyor bayraminiz ?
Benimki gibi sıkıcı, kötü bi bayram geciren yoktur eminim...
Merhaba cnm sorma benimde bayram cok sıkıcıggeçiyo boşver hhiç takma.ayni benim eşim de böyleiişte. Ama onunla beraber kurban Bayramına senin memlekete gitmeyi dene sen.hersey ssırayla olsnBayramin ertesi gunu kaynimin dugunu var canim, bu sabah dedim ki esime yarin evde dururuz dimi biraz evi temizlerim, dugun icin kiyafetleri utulerim falan....
Bi basladi neymis ben icimden her seyin pazarligini yapmisim, bilerek isleri birakmisim ki yarin evimizde olalim, annelerinde olmayalim diye...
Bana dedi ki sen simdi benim anneme babama gitmek istemiyosun ya senin memleketine gitme vakti gelince sana hatirlatcam bunlari.....
Amin canim hepimize insallah daha moralli oldugunu bilmek guzel canim insallah tekrarlamaz artik bizi de korkutmazsin dikkat et kendine canim benimMcada @BegümBB
@The_new @vildan_drs @seyda61 @ppenguennpenguen @sadecebiri @emnis @gonulll @Aydede88 A Askina eskiya @papatya005 @yaren92Ikra meyra @aslblnt @Enfal97 @gicikcadi @nisamelek @Sihirlidegnek @Balmey @ebyar @Antihindistancevizi @ahmoz @urashaa @acemiperi K kahve_delisi benseniyerim @arzerik @alp_se @because of you @AnneyimBen @yasemn2014 Persefon @balbebis @mneeee @sedalinka13
Güzel kalpli, canım arkadaşlarım, mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Gözlerimde yaşlarla okuduğum mesajlarınız beni hem çok duygulandırdı hem de güç verdi. Allah sizlerden ve güzel dualarını, dileklerini esirgemeyen herkesten bin kere razı olsun. Hepimiz için çok dua ettim, Allah'ım kabul etsin inşallah. Sizleri çok seviyorum ve gerçekten çok özledim. Rabbim hepimizi bebeklerine sağ salim, sağlıkla, sevinçle ve 9. aylarında kavuştursun inşallah, sağlıkla, sevgiyle, hayırlarla büyütelim
Olabilir cnm aslinda ben de hamile kalmadan once 20 kilo vermistim 1 senede saglikli kontrollu sekilde verdim gerci sporla birlikte ama iste oluyor demekki bunyeler boyle bide kiloyu daha once tanidigi icin vucutlar dedigin gibi musait olabilir almayaTSH değerleri sıkıntı yok cnm.Ama alıyorum işte kilo..... annem 3 hamileliğinde de 9 10 kg almış...
Fakat ben eskiden çok kgluydum üniversite zamanında 181 boy 97 kg idim.Sıkı bir diyet yapıp 40 kg verdim.Hastalandım tabi o kadar kg vermek yaramadı bana.10 kg sunu doktor istedi diye geri aldım.Evlendim falan 4 yıl kilomu korudum.Şimdi düşünüyorum da acaba ben eskiden kiloluyum diye yani vücut aslında kilolu şimdi yer buldu tekrar mi coşuyor...napıyör. Yani sabah 2 dilim ekmek yiyorum hamur işi yok....dikkat ediyorum hep.tek fazladan yediğim meyve....Off öf.
Bizde de durum oyleydi canim 7senedir her tatilim esiminkilerle geciyirdu sabah 6.30da kalkip kahvalti hqzirlamaya baslarlardi.. askeri kamp gibi rahatlamak yerine gerilirdim hep ayaklarimi uzatamam tuvaleti bile rahat kullanamazdim kayinvalidem cok titizdir hep temizlik yemek yapar aman ayip olmasin der yardim ederdim4 yillik evliyim kizlar. 4 yildir her bayramin her gununu kayinvalidemlerde geciririz, orda kaliriz tum gunler ayni sehirde 20 dakikalik mesafede oturmamiza ragmen. Bir bayram bile kendi memleketime gitmedim, esim suratli suratli istersen bilet alayim git demesine ragmen onu bayramda birakip gitmeye kiyamadim hic... Tek istedigim burda birilerine bayram ziyaretine gitmek, birkac buyugu ya da arkadaslari ziyaret etmek... Ama neymis beyfendinin huyu buymus, o evde oturmayi severmis. Aslinda biliyorum tek derdi annesi babasi evde tek kalmasin, onlar uzulmesin, onlar sikilmasin.........
4 yildir bunaldim bayramlarda evde yaşlılar gibi kapinin calmasini, birilerinin ziyarete gelmesini beklemekten...
Doktorun endişelerini bilemiyorum dediğin gibi olabilir . Yani sağlıklı şeyler yedikten sonra sorun yok , kiloda gelecek illa ki :) bana 6.ayla birlikde almaya başlarsın dediydi haftada yarım kilo alınıyormuş ayda 2 kilo gibi son aylar . Tabi bunlar kesin bir kriter değil yine kişiye göre değişen şeyler sağlıklı doğsunlarda gerisi teferruatCok dogru dogru diyorsun cnm ben kendi adima sahsen dert etmiyorum da doktorum benim adima sorun ediyor her gidisimde moralimi bozuyor kadinbelki de seker hastaligi gecmisi var ailemde fazla kilo artisi sekeri tetikleyeceginden ve kilolu diyabetik bebek dunyaya getirme riskimden cekiniyordur bilemiyorum vardir bir bildigi Ben yemek ayirmiyorum ne bulursam yiyorum bebis beslensin diye de iste son ay aburcuburu kestim zorlaya tiksine sebze yemeye basladim bol bol. Bulantimi bastirsin diye ekmek simit tuketirdim onu azalttim. Zaten kilo almicam diye az beslenmeyi kesinlikle onaylamiyorum
Amin canim hepimize insallah daha moralli oldugunu bilmek guzel canim insallah tekrarlamaz artik bizi de korkutmazsin dikkat et kendine canim benim
Agrilarim devam ediyo canim, bazen adim atmakta bile zorlaniyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor, tahlil yapildi, hafif enfeksiyon cikti, monurol kullandim ama agrilarim gecmedi.Canım benim çok sağol, hep beraber olalım inşallah. Senin de ağrıların ve aşağıya doğru baskı hissin varmış, nasıl oldun?
Nilkem heran dualarimdasin sen benimCanım benim çok sağol, hep beraber olalım inşallah. Senin de ağrıların ve aşağıya doğru baskı hissin varmış, nasıl oldun?
Canim arkadasim sikma canini surda 1 gun daha dayan nolur kizcelerin icinAgrilarim devam ediyo canim, bazen adim atmakta bile zorlaniyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor, tahlil yapildi, hafif enfeksiyon cikti, monurol kullandim ama agrilarim gecmedi.
Bayram bitimi de kaynimin dugunu var, dugunden sonra gorumcemler kayinvalidemler falan bizde kalcak, esim sagolsun evi temizlemeyi dusunmuyo musun diye diye dilinde tuy bitti. Simdi de kasigim cok agriyo ama sinirimden, ofkemden temizlik yapiyorum, koltuklari bile kaldirdim, gozum hicbi sey gormuyo sinirden...
Agrilarim devam ediyo canim, bazen adim atmakta bile zorlaniyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor, tahlil yapildi, hafif enfeksiyon cikti, monurol kullandim ama agrilarim gecmedi.
Bayram bitimi de kaynimin dugunu var, dugunden sonra gorumcemler kayinvalidemler falan bizde kalcak, esim sagolsun evi temizlemeyi dusunmuyo musun diye diye dilinde tuy bitti. Simdi de kasigim cok agriyo ama sinirimden, ofkemden temizlik yapiyorum, koltuklari bile kaldirdim, gozum hicbi sey gormuyo sinirden...
Sakin yapma agir is delimisin sen kizcenden onemli degil bak Allah korusun benim gibi yatar kalirsin sonra kuzum ben pismanim simdiAgrilarim devam ediyo canim, bazen adim atmakta bile zorlaniyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor, tahlil yapildi, hafif enfeksiyon cikti, monurol kullandim ama agrilarim gecmedi.
Nilkem heran dualarimdasin sen benim
Canim arkadasim sikma canini surda 1 gun daha dayan nolur kizcelerin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?