bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
4 yillik evliyim kizlar. 4 yildir her bayramin her gununu kayinvalidemlerde geciririz, orda kaliriz tum gunler ayni sehirde 20 dakikalik mesafede oturmamiza ragmen. Bir bayram bile kendi memleketime gitmedim, esim suratli suratli istersen bilet alayim git demesine ragmen onu bayramda birakip gitmeye kiyamadim hic... Tek istedigim burda birilerine bayram ziyaretine gitmek, birkac buyugu ya da arkadaslari ziyaret etmek... Ama neymis beyfendinin huyu buymus, o evde oturmayi severmis. Aslinda biliyorum tek derdi annesi babasi evde tek kalmasin, onlar uzulmesin, onlar sikilmasin.........
4 yildir bunaldim bayramlarda evde yaşlılar gibi kapinin calmasini, birilerinin ziyarete gelmesini beklemekten...

TSH değerleri sıkıntı yok cnm.Ama alıyorum işte kilo..... annem 3 hamileliğinde de 9 10 kg almış...
Fakat ben eskiden çok kgluydum üniversite zamanında 181 boy 97 kg idim.Sıkı bir diyet yapıp 40 kg verdim.Hastalandım tabi o kadar kg vermek yaramadı bana.10 kg sunu doktor istedi diye geri aldım.Evlendim falan 4 yıl kilomu korudum.Şimdi düşünüyorum da acaba ben eskiden kiloluyum diye yani vücut aslında kilolu şimdi yer buldu tekrar mi coşuyor...napıyör. Yani sabah 2 dilim ekmek yiyorum hamur işi yok....dikkat ediyorum hep.tek fazladan yediğim meyve....Off öf.

Bence eşin senin onu birakamayacagini bildiği için rest çekiyor.Onun ana babası varsa senin de var.Saygı duyması gerekli....o da baba olacak aynı şey ona yapılınca mi anlayacak...

Bence eşin senin onu birakamayacagini bildiği için rest çekiyor.Onun ana babası varsa senin de var.Saygı duyması gerekli....o da baba olacak aynı şey ona yapılınca mi anlayacak...
Bayramin ertesi gunu kaynimin dugunu var canim, bu sabah dedim ki esime yarin evde dururuz dimi biraz evi temizlerim, dugun icin kiyafetleri utulerim falan....
Bi basladi neymis ben icimden her seyin pazarligini yapmisim, bilerek isleri birakmisim ki yarin evimizde olalim, annelerinde olmayalim diye...
Bana dedi ki sen simdi benim anneme babama gitmek istemiyosun ya senin memleketine gitme vakti gelince sana hatirlatcam bunlari.....

Merhaba cnm sorma benimde bayram cok sıkıcıggeçiyo boşver hhiç takma.ayni benim eşim de böyleiişte. Ama onunla beraber kurban Bayramına senin memlekete gitmeyi dene sen.hersey ssırayla olsn

Amin canim hepimize insallah daha moralli oldugunu bilmek guzel canim insallah tekrarlamaz artik bizi de korkutmazsin dikkat et kendine canim benim

Olabilir cnm aslinda ben de hamile kalmadan once 20 kilo vermistim 1 senede saglikli kontrollu sekilde verdim gerci sporla birlikte ama iste oluyor demekki bunyeler boyle bide kiloyu daha once tanidigi icin vucutlar dedigin gibi musait olabilir almaya olsun veririz yine

Bizde de durum oyleydi canim 7senedir her tatilim esiminkilerle geciyirdu sabah 6.30da kalkip kahvalti hqzirlamaya baslarlardi.. askeri kamp gibi rahatlamak yerine gerilirdim hep ayaklarimi uzatamam tuvaleti bile rahat kullanamazdim kayinvalidem cok titizdir hep temizlik yemek yapar aman ayip olmasin der yardim ederdim son 2 senedir ben annemlere gitmeye basladim artik cunku birikti bende de dinlenememe durumu iste stres tatilde stres ama bu sene hamileyim diye gitmedik biryere de ben de esimle tartisiyoruz hep

Doktorun endişelerini bilemiyorum dediğin gibi olabilir . Yani sağlıklı şeyler yedikten sonra sorun yok , kiloda gelecek illa ki :) bana 6.ayla birlikde almaya başlarsın dediydi haftada yarım kilo alınıyormuş ayda 2 kilo gibi son aylar . Tabi bunlar kesin bir kriter değil yine kişiye göre değişen şeyler sağlıklı doğsunlarda gerisi teferruat

Amin canim hepimize insallah daha moralli oldugunu bilmek guzel canim insallah tekrarlamaz artik bizi de korkutmazsin dikkat et kendine canim benim

Canım benim, çok teşekkür ederim içten ilgine. İnşallah hepimiz iyilik içinde oluruz da, konuştuğumuz konular kilo, alışveriş, emzirme tavsiyeleri filan olur

Canım benim çok sağol, hep beraber olalım inşallah. Senin de ağrıların ve aşağıya doğru baskı hissin varmış, nasıl oldun?
Agrilarim devam ediyo canim, bazen adim atmakta bile zorlaniyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor, tahlil yapildi, hafif enfeksiyon cikti, monurol kullandim ama agrilarim gecmedi.
Bayram bitimi de kaynimin dugunu var, dugunden sonra gorumcemler kayinvalidemler falan bizde kalcak, esim sagolsun evi temizlemeyi dusunmuyo musun diye diye dilinde tuy bitti. Simdi de kasigim cok agriyo ama sinirimden, ofkemden temizlik yapiyorum, koltuklari bile kaldirdim, gozum hicbi sey gormuyo sinirden...

Canım benim çok sağol, hep beraber olalım inşallah. Senin de ağrıların ve aşağıya doğru baskı hissin varmış, nasıl oldun?
Nilkem heran dualarimdasin sen benim
Canim arkadasim sikma canini surda 1 gun daha dayan nolur kizcelerin icin

Ufff delirmiş bu kocalar, hepsine beş vurup, bir sayıcaksın. Lütfen ama lütfen yapma artık. Bu kadar ağrın varken sakıncalı. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtüler mi kuzum?

Sakin yapma agir is delimisin sen kizcenden onemli degil bak Allah korusun benim gibi yatar kalirsin sonra kuzum ben pismanim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…