bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
NILKEEEE kuzum hosgeldinnnnn canim benim hersey guzel olacakkkkkkk mu

kuzum sende ne bakiyosun esinin lafina bebeginden daha onemli degil ya gelen yapsin yada temizlikci tutsun esin o kadar dusunuyorsa evi temizlemeyi inatla yapiyosun ama sonra acisini biz cekiyoruz bak bi iki kere yap sonra sana aynisini yapabiliyor mu anlamiyorum su adamlari ben ya

Sakin yapma agir is delimisin sen kizcenden onemli degil bak Allah korusun benim gibi yatar kalirsin sonra kuzum ben pismanim simdi
Sinirimden ne yapacagimi şaşırdım artik... Surekli tartisma... Konu hep ayni...
Bazen diyorum ki keske bu kadar sevmeseydim esimi, bu kadar dua etmeseydim ona kavusmak icin...
Hala cok seviyorum, uyurken izlerim bazen onu gozlerim dolu dolu... Avuclarinin icini operim koklayarak... Ama o ne anlar sevgiden, sefkatten...

BegumBB Begümümmmm, bitanemmm, hastanede yazdığınız mesajları okudum, cevap yazamadım. Ama taa içten yüreğinin benimle olduğunu hissettim. Tüm mesajlara tek tek cevap yazmayı denedim ama o zamanları tekrar yaşıyormuş gibi olunca, hepinizi tek tek etiketleyip toplu bir cevap yazdım. Ama seninkini @BegümBB yazmışım Canım benim çookkk teşekkür ederim yürekten ilgine, sevgine, dualarına... Her zaman kalbimde, dualarımdasın

Güzel anne hoşbulduk. Çoook teşekkür ederim güzel dileklerin ve ilgin için. İnşallah kızlarımıza, oğluş bekleyen annelerimizle birlikte sağlıkla, sevinçle kavuşuruz

Oyyy kuzum benim. Allah esinden sevginin karsiligini almani nasip etsin. Senin caninin kiymetli oldugunu esine gostereceksin soyleyeceksin o da senin caninin kiy.etini bilsin. Biz kadinlar cok fedakarlik yapiyoruz diye eslerimiz boyle. Ama bizde canimizi yolda bulmadik ya. Inan azcik naz yapmak kaybettirmez kazandirir. Erkekler kadin once kendini onemserse onu onemsiyorlar. Sen is felan yapma aksama belin agriyacak Allah korusun belki sanci cekiceksin. Eminim ki evin de temizdir yani.

Canim coooook gecmis olsun. Insallah bundan sonrasi daha guzel gecicek. Bi bakicaz ay ekim olmus tek tek bebeklerimize kavusmaya baslamisiz.

Inan esimin bendeki butun kredileri bitti butun sevgisi bitti bende ona kavusmak icin gun sayardim her an onunla olmak isterdim ama cok yazik kendini kendi kendine bitirdi

Canim coooook gecmis olsun. Insallah bundan sonrasi daha guzel gecicek. Bi bakicaz ay ekim olmus tek tek bebeklerimize kavusmaya baslamisiz.

Ayyy canım benim ne güzel dedin. Ekim, Kasım ne güzel aylar doğum için. İnşallah hepimiz tam miadında, sağlıklı, hayırlı doğumlar yaparız ve dostluğumuz da çocuklarımızla büyür. Çok teşekkür ederim ilgine, güzel dileklerine

Amiin cnm amiin

bu kocalari boyle yapan biziz kimse degil kiyamiyoruz
Güzel anne hoşbulduk. Çoook teşekkür ederim güzel dileklerin ve ilgin için. İnşallah kızlarımıza, oğluş bekleyen annelerimizle birlikte sağlıkla, sevinçle kavuşuruz

insallah kuzum rabbimin izni ile kavusucaz dert yanicaz uyuymuyor cok gazi var oluyorum uykusuzluktan diyecegimiz gunlerimiz de gelecekkkkk

Inan esimin bendeki butun kredileri bitti butun sevgisi bitti bende ona kavusmak icin gun sayardim her an onunla olmak isterdim ama cok yazik kendini kendi kendine bitirdi

Deme öyle bitanem, her ne kadar şu an sağlam bir köteği hak etse de, sonra uf olan yerlerine yine senin için sızlar. Canının kıymetini bil. İki can taşıyorsun, hassas dönemdesin, sinirini işten, kendinden çıkarma. Tek uğraşın Ada olsun, gerisini umursama. Lütfen.

valla ben esime dedim iki cocuk var ucuncu yolda kizda cok istiyordu evi temizliyemiyorum utu yapamiyorum herseye he diyor sabahta onunla birlikte ise gidiyorum o yuzden eve gelince bu islerle ugrasmamak icin bi yardimci tutalim dedim tamam dedi 11 de geliyor ablamda var cok memnun evin isi yapiyor utu camasir yemek cocuklari yatiriyor hem ucuncu gelene kadar birbirimize alisiriz

aman para kenara koyalim diye almayalim ben derdim baktim bu devirde is yapmayan geciyo nazlanacaksin simdi kendi dusunsun pasam

Esim cok dik kafali biri canim, cok denedim onu yola getirebilmeyi ama olmuyo, yine hep ben ilk adimi atmak zorunda kaliyorum mutlulugum icin...

ÖZEL TEŞEKKÜR:
Birtaneciklerim benim için ettiğiniz dualara, benim ve kızım için yüreğinizden kopan güzel dileklere, ilgiye ve desteğinize sonsuz miteşekkirim.
Fakat özellikle bir arkadaşımıza ayrıyetten teşekkür etmek isterim. Kendi sıkıntılarına rağmen, her an hem buradan, hem Facebook'tan gece gündüz bana ilgi gösteren, dua eden, dua isteyen, burada sizleri de merakta bırakmayıp, benden her haber alışında anında sizi de bilgilendiren biricik Mcada 'e en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Bitanem Allah seni Deniz bebeğe sağlıkla sevinçle kavuştursun. İki evladın ve eşinle birlikte mutluluk ve sağlık içinde uzuuun uzun yaşa inşallah

Cok haklisin canim, ne kadar nazlanirsan o kadar kiymetli oluyorsun. Arkadasim vardi hamileydi, 500 ml su sisesini bile tasimazdi bebegime bi sey olur diye, esi de ustune titrerdi kadinin, ne istese yapar bi dedigini iki etmezdi...
Benim de karakterimde yok iste, hic nazlanamiyorum, naz yapmaya kalktigimda gülme geliyo duramiyorum :)

Esim cok dik kafali biri canim, cok denedim onu yola getirebilmeyi ama olmuyo, yine hep ben ilk adimi atmak zorunda kaliyorum mutlulugum icin...
Canim ne kadar odun verirsen kendinden daha fazlasini isteyecektir. Biraz vurdum duymaz inat olmak gerek ama dozunda olmak gerek tabii herkes kendi esinin serbetine gore ayar veriyor biz burdan ne desek sana faydasi olmayacak. En guzeli sen hamileligini mutlu gecir biraz duyma biraz takma.

Keske benim sevgim de bitse ina karsi... Ben fedakarlik yaptikca degersizlesiyorum sanki... Siradan geliyo artik yaptiklarim...

O su sisesini tasimayanlardan biri benim. Ben tasimak istesem esim tasitmaz. Ama ben oyle alistirdim bastan hamile kalmadan da canim kiymetliydi benim. Bizim gecen yaz esimin kuzenleri esleri hep bizde kaldi esim o donem cok ezdi beni kalk kahvalti hazirla yemek hazirla su dagit aksam yemegini hazirla yataklarini topla ev kirlenmis topla. Baktim tek basima yapiyorum tum isi. Hic sesimi cikarmadim kuzenleri gidene kadar hizmetcilik oynadim. Misafirler gidince evi boyattim eve kadin aldim halilari perdeleri yikamaya verdim. Gittim eve yuklu bir harcama yaptim. Kuzeni yemek takimimi bi parcasini dusurup kirmisti yeni yemek takimi aldim. Esim artik eve yatiya kimseyi cagirmiyor. Biri gelirse de bana yardimci oluyor ben yemek yapiyorsam o sofrayi kuruyor topluyor cayi yapiyor. Yoksa intikamim sicak bile yenmiyor bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…