bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben gıbı devamlı sarı akıntısı olan var mı ?
Ben de beyaz akıntı var, iki adet farklı fitil de kullandım, işe yaramadı. Hatta doktor ne kullanırsan kullan yine tekrarlar dedi. Bazı anne adaylarinda olur, bazıları kolay geçirir, bazen de piyango (!) vurur dedi :) ama korkmami, bebeğin doğal bir koruyucusu olduğunu orda olup bitenden şu an etkilenmeyecegini de söyledi. Asla hap içme, zaten doktor da vermez. Fitil kullanılıyor bu iş için.
En kötü, saglık ocağında idrar tahlili de yaptır. Enfeksiyon da olmadığından emin ol. Hayırlı bir süreç dilerim sana.

Tetonoz aşısı için son 10 yılda aşıyı olup olmadıgını soruyorlarya , 2. Hamileliği olanlar için yine de aşı yapıyorlar mı yoksa üstünden zaman gecmediği için gerek olmuyor mu ?
Beni sağlık ocagı bayramdan sonra çağırdıydı p.tesi olacam 21. Haftaya denk geliyor . İlk gebelik oldugu için yaptırmama durumum yok da acaba 2. Lerdede gerekiyormu diye aklıma geldi :)

Saglil ocaklari atiyor ama doktorlar atilmaniza gerek yok diyorlar.
Ben ilk cocugumda butun dozlari oldum.o yuzden rahatim.

Ultrason da herşey normal cnm oglumdada normaldi Senin biraz daha ileri seviyede herhalde. Bugün kalktığından beri kasılma olmadı hiç. Gece iki kez oldu. Wc ye mutlaka kalkiyorum ve her sikistigimda kasılma oluyor bu neden anlamıyorum hiç. Bazen diyorum kaderimizde ne varsa onu gorucez ne kadar dusunsek boş.

Suan bile kasilmam var ve ben evi silip supurcem ve utu yapicam.tabi detayli temizlik degil.tuvalete sikistigimda temelli kasiliyorum senin gibi o zmn adim atmam inanki iskence gibi oluyor.yani ben alistim artik kasilmalara.

Saglil ocaklari atiyor ama doktorlar atilmaniza gerek yok diyorlar.
Ben ilk cocugumda butun dozlari oldum.o yuzden rahatim.
Yani belli bir sene koruyor diyorlar çünkü, olanın bidaha olmasına gerek yok gibi geliyor düz mantık olarak arada çok seneler yoksa.

Suan bile kasilmam var ve ben evi silip supurcem ve utu yapicam.tabi detayli temizlik degil.tuvalete sikistigimda temelli kasiliyorum senin gibi o zmn adim atmam inanki iskence gibi oluyor.yani ben alistim artik kasilmalara.
Canim yorma kendini yavas yavas yap

Çok sağol Can'ım desteğin için ama ben de çok mutluyum hayatımdan oğlum okadar meraklıdır ki mutfağa sürekli bana yardım eder hele şu hamilelikte bana çok destek oldu öyle kraliçeler gibi uzanıyorum oğlum herşeyimi ayağına getiriyor kalkarken elimden tutar çok şanslıyım şükür inşallah kardeşidir öyle olur ama bunda en büyük etken bence babalar erkek evlatlar için rol model çünkü eşim otursaydı sürekli kesin oğlum da öyle olurdu.. Kuzum benim can yoldaşım oğlum benim iyi ki var.. Kardeşine çok iyi bir abi olacağına eminim aynı kendimi görüyorum onda hep bir kardeşim olsun ona ablalık yapayım istemiştim herkese yardım etmek isterdim ikimizde tipik boğa burcuyuz.. Ay çok çenem düştü sen iyisin değil mi güzelim ters giden bişeyler yoktur inşallah.. Çok zor inan sürekli yatmak ama sayılı gün çabucak geçecek diye düşün.. Ve geçti mi oturmak yok.. Şurda 4 ay kaldı dualarımız seninle arkadaşım hiç aklından çıkarma

Teşekkür ederim :) Sorun ve sıkıntı olmasın da idarae edicez artık.

Merhaba arkadaşlar geçmişin hepsini okuyamadim ama maşallah Birçoğumuz yolu yariladik Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip eylesin. .
Bizde geçen hafta 20+3 ken detaylı ultrasona girdik Hamdolsun paşa da sorun yoktu. .sadece plasenta rahim ağzına yakın olduğu içi dinlenmem gerektiğini ve 26. Haftaya kadar kontrol edileceğini söyledi. Eğer plasenta yukarı cikmazsa zorunlu sezeryan olacak. .tabi benim tercihim normal doğumdan yana. .
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı. .ama bu konuda kararsizim sizler ne düşünüyorsunuz. .
Henüz aşı da olmadık. .

Buarada geçen aylarda bendede kanama alanı gorunmustu dikkat ettim çokta kendimi strese sokmadim geçti allahın izniyle. .o yüzden öyle olan arkadaşlar moralini bozmasin. .

Biraz uzun oldu ama öpüyoruz sizi ve bebisleri

Kuzucum bir tavsiye, ne kadar iyi olursa olsun, bebeğin tüp bebek değilse, tüp bebek doktorlarından ve ekibinden uzak dur.
Dogru canim. Valla tup bebek doktorlari iyi demislerdi daha once diye boyle birsey yaptim zamaninda.. Buarada dermatoloji doktorundan ciktim simdi. Muhtemelen yedigim ya da soludugum birseyler nedeni ile Enfeksiyon gecirmisim enfeksiyona bagli da kurdesen dokmusum o morluklar ondanmis.. ilacla merhem yazdi 10 gun sonra gormek istedi gecmezse ayrintili inceleyecekmis. muhtemelen kandaki iltihap da buna bagli olabilirmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…