- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #30.641
Evet Can'ım tüp bebek benim bebeğim.
Senin nesen bebege yansiyor sen kafana takma canim hicbirseyi bosver.sen mutlu ol bebisinde mutlu olsun.Ohhh doktor bile dedi bosver sen sadece cocugunu dusun dedi hemde esim yanimdayken.
Evett gunduz sicak gece disarda usunuyo bile ama suan pistim benHamilelikten canim bize daha cok sicak geliyor.esim artik sicak diyince bana tuhaf tuhaf bakiyo.kendi her daim sicagi seven biri.bizim buralar bi kac gundur serin esmeye basladi ozellikle geceleri o biraz rahatlatiyor insani.gunduz 36 derecelerde gece 26 derecelerde yinede.
Evet canim ablama da dr u cok ilgi bekleme benden raziysan devam et yoksa iyi bi kadin dogumcuya yonlendiriyim dedi ama ablam devam etme karari aldiİşte bitanem onu diyorum ben de. Tüp bebek için gelenleri yerlere, göklere sığdıramıyorlar, bal kaymak sürekli. Normal gebeler onlar için önemsiz. Ben ilk gebeliğimde, daha gebe kalmadan jinekolojik muayene için çok ünlü bir profa gidiyordum. Bunun sebebi de o hastanedeki tek prof olmasıydı. Ondan aldığım iltifatları kimseden almadım. Bir ilgi, bir alaka. Bu esnada da beni nerde gereksiz ama pahalı şeyler var ona yönlendirmeye çalışıyordu. Beni tüp bebek için ikna etmeye çalışıyordu ki biz bebek yapmaya daha yeni karar vermiştik. Ben bu arada hamile kalınca, kadın inanılmaz değişti. Hiç ilgilenmedi. Ne desem olur bunlar hamilelikte dedi, enfeksiyonumu ciddiye almadı. Ve benim 19 buçuk haftalık oğlum melek oldu.
Evet maalesef canım, bu sorun daha önceden bir kayıp olmadan çoğunlukla anlaşılmıyor. Ama senin gibi erken serklaj yaptıranlar sorunsuz kavuştular bebeklerine diye okuyorum, duyuyorum hep. Çok şükür önlemi alınmış. Moralini yüksek tut. Allahım bu sefer evladını sağlıkla, sevinçle kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Evet canim ablama da dr u cok ilgi bekleme benden raziysan devam et yoksa iyi bi kadin dogumcuya yonlendiriyim dedi ama ablam devam etme karari aldi
Evet ablama alenen demis dogumuna giremem diye sana vakit ayiramam diyeAblanın doktoru karakter sahibiymiş tatlım, söylemiş açık açık. Benimki de onda devam ediyim diye, benim bir sürü normal gebem de var demişti. Yalanmış, doğuma bile girmiyormuş. Yoksa ben başka doktora devam edecektim.
insallah cok tesekkur ederim. hepimize nasip etsin allahim hic bi kadin o hastanelere karninda bebegi varken girip kucagi bos cikmasin
Benim de şuan enfeksiyonum var .. Sizin neden oldu kaybınız ? Kanamam da var 10 gündürİşte bitanem onu diyorum ben de. Tüp bebek için gelenleri yerlere, göklere sığdıramıyorlar, bal kaymak sürekli. Normal gebeler onlar için önemsiz. Ben ilk gebeliğimde, daha gebe kalmadan jinekolojik muayene için çok ünlü bir profa gidiyordum. Bunun sebebi de o hastanedeki tek prof olmasıydı. Ondan aldığım iltifatları kimseden almadım. Bir ilgi, bir alaka. Bu esnada da beni nerde gereksiz ama pahalı şeyler var ona yönlendirmeye çalışıyordu. Beni tüp bebek için ikna etmeye çalışıyordu ki biz bebek yapmaya daha yeni karar vermiştik. Ben bu arada hamile kalınca, kadın inanılmaz değişti. Hiç ilgilenmedi. Ne desem olur bunlar hamilelikte dedi, enfeksiyonumu ciddiye almadı. Ve benim 19 buçuk haftalık oğlum melek oldu.
Ablanın doktoru karakter sahibiymiş tatlım, söylemiş açık açık. Benimki de onda devam ediyim diye, benim bir sürü normal gebem de var demişti. Yalanmış, doğuma bile girmiyormuş. Yoksa ben başka doktora devam edecektim.
Benim de şuan enfeksiyonum var .. Sizin neden oldu kaybınız ? Kanamam da var 10 gündür
Benim dr da ilk gittiğimizde gidin hayatınızı yasayın bu yasta tüp bebek yaptırmayın ameliyatı deneyin belki işe yarar ikinci çocuğuda isterseniz sizin için daha iyi olur demişti sağolsun :) 10.haftaya geldiğimizdede sen şimdi normal gebesin çok ilgi istersin bende sana o ilgiyi gösteremem çok yoğunum sizin gibi tüp bebek hastalarıma daha çok faydalı olamam benimle bi işiniz kalmadı isterseniz burda bi arkadaşıma yönlendireyim demişti.o yüzden çok seviyorum onu samimiyetini tok gözlülüğünü :)Ablanın doktoru karakter sahibiymiş tatlım, söylemiş açık açık. Benimki de onda devam ediyim diye, benim bir sürü normal gebem de var demişti. Yalanmış, doğuma bile girmiyormuş. Yoksa ben başka doktora devam edecektim.
Kızlar selamlar Su gibi bir akıntı var bazen beyaz tortu oluyor bazen su. ..korkuyorum hamileliğin başından beri var.Doktorum test yaptı bişey çıkmadı. Hamilelik Öncesi de buna benzer akıntı olurdu bende ama hamilelikle arttı. Evhamlaniyorum.Test 2 ay önce yapılmıştı.Tekrar test mi istesem napsam...
Rahim ağzında polip var ve başka birşey soylemediler bebek iyi sıkıntı yok diye.progestan verdiler o kadar..Çok çok geçmiş olsun. Mantardan kaynaklı vajinal enfeksiyondu. Rahme kadar ilerlemiş. Sizinki peki? Kanama ve enfeksiyonun sebebini söylediler mi? Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Ama kasıklarımda gerilme ve hassasiyet olıiuyor karnımda.ç kabızlık da var.. Yani her şey var.. Bilmiyorum ne olacak halim..Rahim ağzında polip var ve başka birşey soylemediler bebek iyi sıkıntı yok diye.progestan verdiler o kadar..
katiliyorum size bende cok unlu bi doktora gittim muayene esnasinda cok ilgiliydi ameliyat falan dedi bana ben olmam diyince adam bi daha ilgilenmedi benle sonra fakultede bi doktora gittim bana hic biseyin yok dedi dis gebelikde dusuk de kotu sansdan basina gelmis dedi ama o unlu dedigim doktor rahmimde sikinti var diye beni ameliyat etcekti sonra baska unlu bi doktora gittik tuplerin tikali alcam dedi allahtan korkagimda hemen tamam diyip ameliyat masalarina yatmafim suan cok sukur ameliyatsiz hemende hamile kaldim allah vicdanli insanlar vikarsin karsimiza ki ben dis gebelikdem sonra 3 dokyora gitmistim biri covugun olmaz dedi biri ilacla olur dedi biri simdi iste simdi olur dedi bazilari gercekten isi ticarete dokmus
Benim dr da ilk gittiğimizde gidin hayatınızı yasayın bu yasta tüp bebek yaptırmayın ameliyatı deneyin belki işe yarar ikinci çocuğuda isterseniz sizin için daha iyi olur demişti sağolsun :) 10.haftaya geldiğimizdede sen şimdi normal gebesin çok ilgi istersin bende sana o ilgiyi gösteremem çok yoğunum sizin gibi tüp bebek hastalarıma daha çok faydalı olamam benimle bi işiniz kalmadı isterseniz burda bi arkadaşıma yönlendireyim demişti.o yüzden çok seviyorum onu samimiyetini tok gözlülüğünü :)
Amin canım inşallahrica ederim canim insallah bi sorun yoktur da keyifcidir senin bebis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?