bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hep yatıyorum yürüyemiyorum doğru düzgün

Canım mutlaka başka bir doktora, bir perinatolağa daha görün. Böyle riskli durumlarda tek doktorun görüşüne kalmak doğru olmaz. Sen bol bol dua edip, tüm tedbirlerini aldıracaksın. Progestanı düşüğü engellemek için vermişler ama ya enfeksiyonun için?

Ciktim canim. Ayrintiliya giderken esimle buyuk tartistik. O yuzden pek bisey anlamadim ayrintilidan. Sadece kizim yuzunu elleriyle kapatti hic acmadi. Dovduk biraz ama bi acip tekrar kapatti. Herseyi normal gorundu. 475 gr 26 cm hanimkizim.
massalah kizcene canim saglikla gelsin hanimkizin insallah

Amin canım. Çok doğru diyorsun ben de araştırmaya başladım zaten yeni doktorlar canım.. Güvenim kalmadı kendisine İnşallah düzgün ve ilgili birine denk gelirim bu sefer de rahatlarım artık doktor doktor gezeceğim bir müddet :S Allah kötülük göstermesin hiçbirmize sağlık,huzur ve neşeyle geçsin bu dönemlerimiz..

Bu doktorlar nasıl yemin etmiş anlamakta zorlanıyorum. Okuyunca çok sinirlendim şimdi Kolay birşey atlatmamışssın canım çok geçmiş olsun Allahım bir daha üzmesin seni Ben de dediğini dikkate aldım canım başka doktora gidicem. Biri başkent İstanbulda bir doktor önerdi bakalım randevu aldım. İnşallah güzel çıkar..

Amiinnn canımmm inşallah. Acıbadem'de çok iyi bir perinatolog var diye okumuştum İstanbul'da, ama hangisindeydi unuttum. İnternetten riskli gebeliklerle ilgili yorumlarda görmüştüm. Sen de bir araştır netten. Ankara'da olsan tavsiye edeceğim isim var ama, İstanbul'u hiç bilmiyorum

Fiti Biteral fitil vermişti ama 3 taneydi içinde ve tamamını yerleştiremedim.. Belki de antibiyotiğe devam etmem lazım..

Ankara için bana y Ankara için bana tavsiyede bulunur musun canım?

o bende de oluyor cnm. Altıma kaçırdım sanıp tuvaletlere koşuyorum bir bakıyorum beyaz az bir akıntı gelmiş. Gebelikte normal dediler bana akıntı artarmış ama benim doktora göre herşey normal oyuzden sen yine de danış cnm

Son düzenleme:

Amin canımmm Allah razı olsun. Ben acısını bildiğim için burda hepimiz için çok titizleniyorum, çok dua ediyorum. Çok şükür Rabbim karnımıza bebeklerimizi verdi, sağlıkla, vaktiyle kucağımıza alıp, mutlulukla büyütüp, yetiştirmeyi de nasip etsin inşallah. Allah bebeklerimizi koruyup, bize bağışlasın.

Allah korusun canımm inşallah bir sıkıntı yoktur Allah yavrunun acısını göstermesin..

Fiti
Biteral fitil vermişti ama 3 taneydi içinde ve tamamını yerleştiremedim.. Belki de antibiyotiğe devam etmem lazım..

Canım biteral verdiyse vajinitin var demek ki, asla ihmal etme. Düzenli kullan fitillerini. Kanama da bakterilerin en çok sevdiği, beslendiği ortam ki, iki kat daha fazla dikkat etmelisin. Lütfen üzerinde dur bunun. Kanaman varken niye fitil verdiler anlamadım gerçi. Ağızdan alacağın bir ilaç başlasınlar vajinit için.

Çok teşekkürler.. Peki Ankara için doktor tavsiyesi yapar mısın bana?

Doktorunu değiştireceğin için susuyum dedim ama duramadım. Akıntının analizini yaptırmadan ne biliyormuş normal olduğunu. Sen yeni doktora vajinal kültür istediğini de söyle tatlım. İdrar analizi ve kültürüne de bakılsın.

Allah korusun canımm inşallah bir sıkıntı yoktur Allah yavrunun acısını göstermesin..
Amin canım çok sağol hiçbirimize o acıyı göstermesin Haftaya bir perinatologa gideceğim bakalım sonra da başka bir doktora randevu aldım... hep güzel haberler alırız inşallah Kazasız belasız atlatalım şu süreçleri

yok yok senin yorumu sonradan gordum canım.valla soru işareti oluşuverdi zaten görünce bu yeni doktora listemle gitmeye karar verdim oyüzden.. Aklıma takılan herşeyi sorucam ki baştan öğreeyim .. Diğerinin normal dediklerini de söyeleyeceğim .. Kültür vs. de isteyeceğim. Baştan anlatmak, öğrenmeye çalışmak can sıkıcı bir süreç olacak biraz ama doğru dürüst ilgili olursa hiç sorun değil

Vajinal kültür tekrar aldırmak en mantiklisi kuzum.Çarşamba günü kontrolüm var bu arada plesenta centre dedi ayrıntılı USG deki doktor.USG nin ertesi günü kendi doktoruna gitmistim.USG uzun surdugunden tekrar bakmak istemedi.Bebeği yormak istemedi.Ben hala emin değilim korkuyorum.Kilo da aldı başını gitti takmamaya çalışıyorum ama benim doktor kilo takıntılı. ...
Evet tatlım daha önce kültür alındı 2 ay oldu bişey çıkmadı. Tekrar kültür isteyeceğim.Bugün hele ılık ılık gelince Allah dedim bişey oluyor....arkadan beyaz tortu gelince bir nebze Vajinal akıntı diye düşünüp rahatladım.Başka bir sorun yoktur umarım öyle 1 bardak falan akmadı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…