bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben inşaata giriştim de ne dersen de bildiğini yapan ona göre doğru olan o olan insanlar vardır işte biri de benim kayınvalidem

Bende ikisini kullaniyrm cnmcm.
eczacı demir hapinin da önünden arkasndn Yarım saat süt ve süt ürünleri tüketme dedi.o da demirin etkisini kırıoms

Bende ikisini kullaniyrm cnmcm.
eczacı demir hapinin da önünden arkasndn Yarım saat süt ve süt ürünleri tüketme dedi.o da demirin etkisini kırıoms
aynen öyle canım benim de düzen sabah aç karna 6bucukta eutyroxumu (tiroid ilacımı) alıyorum 7:30da kahvaltı süt vs. ogle yemeginde yogurt yok demir ilaçlarım akşam yemeginde yogurt ve iyot ilacım benim de duzen bu şekilde Bakalım bu cts gittiğimde ek ilac verecek mi

Gayet tontis cnmcm :) cildinde bi tane kırışık yoktur ama uzun boylu bide babam hükümet der anneanneme.herşeyi de çok bilir
Canımcım kilolu yaşlılarda zaten kırışıklıklar fazla olmaz eğer şeker vb hastalıkları yoksa çok iyi tontiş nine. Ee ne var sa eskilerde var diye boşuna demişler herşeyi onlar bilir.

Seninkide felaket tellalı gibi insanı depresyona sokar alışalımmış o Nasıl laf öyle ya

İ Hahaha ananeye maşallah Allah uzun ömür versin.eskiler biliyor işi kadın haklı

Kizlar biraz once hafif olan adet sancilarim siddeti artti biraz kendimi yordum ondan mi aceba yoksa aksam bize acil yolu mu gorunuyo yaa

Canim cok tesekkur ederim.Allah razi olsun arastirmissin.ben daha cok bebekle ilgili kismini incelemistim.
Hayirli saglikli dogumlar.

Kuzum ben de çok hırslanıp, pek göstermeyim, sevdirmeyin diyorum ama kızımı da cezalandırmış olurum diye vazgeçiyorum. Çocuklarımız ne kadar çok sevgi içinde büyürlerse o kadar iyi. Ha onlar bu kara kalpleriyle sevebilirler mi, bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…