Kuzucum ama hiç değer mi böyle kendini bunaltmaya, üzmeye? Sen kayınvalidenden iyice irrite olduğun için her şeyi batmaya başlamış. Bunu alın diye diretmiyor, sadece fikir olsun diye bir şeyler yolluyorsa sorun değil. Onun da ilk torunu, heyecanlanması hem güzel hem normal. Benim kayınvalidemin ummmmrunda bile değil. Biliyosun ben yatıyorum. Geçenlerde eltimin annesi beni görmek istemiş beraber geldiler. Kadın çok tatlı, çok moral verdi bana, yüreklendirdi, alışveriş için akıl verdi. Ben de dönüp kayınvalideme dedim ki; anne bir ay sonra eşimle bi mağazaya gidip bebeğin bir kaç ihtiyacını alır mısınız? Kaşları çatıp beni azarladı, dur bakalım doğmamış çocuğa don biçme, hele bi o zaman gelsin diye. Ben her günü yüreğim titreyerek yaşarken ettiği insanlıktan uzak lafa bakar mısın? O kadar çok üzülüp, o kadar çok ağladım ki kasılma ve ağrılarım deli gibi arttı. Ertesi gün hastanelik oldum.
Sen de lütfen en azından böyle basit şeyleri önemseme. Bak burdan biz de şurda indirim var, şöyle bir şey güzelmiş, şunlar lazım olur diye fikir veriyoruz birbirimize. Hem belki gerçekten tavsiyelerinden güzel bir fikir yakalayabilirsin. Ama katiyyen istemem diyosan bakmadan gönderdiklerini sil. Sorarsa ne düşünüyorsun diye, baktık beğenmedik diyip geç. Sonra zaten o da bıkar, göndermez.