bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

kıyamam ya. maalesef böyle şeyler oluyor. sen hiç üzme kendini. sen bildiğini oku. kafa eski maalesef.

İnşallah bebekler doğunca içlerine insan sevgisi doğar da bari ozaman size iyi davranırlar.

evet canım bahsetmiştin.. patavatsız işte demek ki özünde iyi özüne inene kadar ömrün yeter umarım vitamini kabuğunda diil böyle insanların napalım :))

Yaa öyle işte.Benim Anneannem de baskadr cnm.Evde cips falan görsün ver bi bakayim bana onu der.alıp tadına bakar gibi yapar sonra baya baya yer bi de der ki bak demekki bünyemin buna ihtiyacı varmış
kıııızzzzzz anneannene bayıldııımmm benim annemin de üst modeli idolüm o artık

Kızlaaaarrrr gece ben de cok acıktım 2 3 gıbı ölcektım mıdemden su içtım döndüm döndüm uyudum sonra hahah
vallahii alkııışşş :)) işte ben tam da senin o su içtiğin saatlerde nutellalı ekmek ve urfa peyniri tepiştiriyodum ağzımaallah kimsenin gözünü döndürmesin açlıktan hep minik balığım yaptırıyo bunları

evet canım bahsetmiştin.. patavatsız işte demek ki özünde iyi özüne inene kadar ömrün yeter umarım vitamini kabuğunda diil böyle insanların napalım :))

Özünü yitirmiş ben böyle böyle dedin dediğimde hatırlamıyor uzun seneler antidepresan hapları kullandı kayınpederim ve ailesinden çok çekmiş. Ben desem de kafa yerinde olmuyor benim ne dediğimi bilmiyorum diyor. Ama işte lafları da hep bana denk geliyor..

ben sırf bu yüzden meyve saatini geceye ayarlıyorum

aaaa benim görümcem 2 :)) daha dün bu muhabbet oldu eşimle aramızda hani işte çok da bişey diyemiyorum ağır haplar kullanıyo demez mi beeeenn dedim düğün zamanı yaşattığınız saçma sapan şeyle yüzünden en güzel olması gereken günlerimde kullandım dedim o ağır hapları hep uyudum hayattan sodum bana gelince atlatır aileye gelince herkesin psikiyatristi benim eşim

benim ki de duyma boşver boşver deyip duruyor. Bazen eskiyi hatırladığımda siz kadınlar hiç unutmuyonuz diyo kolaysa gel sen unut bizim düğün zamanı da kabustu şu adamlara oturup iki dert yanamıyoz bilginç bilginç tavırlar

Hahah kızzzzz tutamadın mı kendınıııı. Gercı ben de bugun pastalar borekler dondurmalar tutamadım kendımıııı yarasın minişe heheh

canım sen de üzme kendini.Herhalde çok nadirdir iyi olan kv sayısı.Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarimiza alalım inş.h onlar yaptıklarıyla kalacaklar.

canım benim ki de herzaman değil arada yapıyor böle işte.

Ay kizlar patates salatasi yapmistim biraz tuzunu fazla kacirmisim ama aclikla koca bi tabak yedim simdide su iciyorum kova kova
afiyet olsun canım.bi kereden bisey olmaz yarasin kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…