bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hahhahaa tepkileri de aynı bunların gerçi bende hakket fil hafızası var o ayrı

Ahh cnm ya ne güzel yazmışsın.Ne güzel düzenli sağlıklı besleniosn.darısı başıma

Canımcım kilolu yaşlılarda zaten kırışıklıklar fazla olmaz eğer şeker vb hastalıkları yoksa çok iyi tontiş nine. Ee ne var sa eskilerde var diye boşuna demişler herşeyi onlar bilir.

Aynenn cnm neden acaba :) çok şükür şekeri falan hiçbir şeyi yok.Sadece çok yemekten kilosu var

Canım yaşadığın durumu okudum da yani hem sinirleniyo insan hem içi cız ediyo.. Sen bu konuda tamamen haklı ve mazlum olansın yani bi şekilde sonunda gülen sen olacaksın.. Yine de sevgi dolu düşünmen çok güzel ama @Aydede88 in dediğine de insanı getiriyolar bazen

Heheeeeyytt kızdırmayın uleeeenn aydedemi 88imi bu arada bu senaryoyu sevdim  kayınvalideciğime şu an bu kadarı fazla olabilir ama sevgili görümcem bu haftaki beklenmedik performansıyla çağırdı bu tavrı

Canııımm senin kaynana sana asfaltı döşemiş böyle miydi kız Mcada :)) dün gece senden öğrendim bu lafı çok sevdim :))
ay bak şapur şupur diyince aklıma rahmetli Mediha teyzem geldi allahıııımmm o nasıl bi ıslaklık!! Yapmayın canlar öptürmeyin yavrucuklarınızı yazıktır travmadır sonra bol bol 0-6 yaş arasına inerler terapilerde :)))

Asfaltı döşemek tuttum bunu asfaltı şimdiden döşediyse sen yapacaklarını hayal et bi yolunu buluciz artık

Canim seni de gormusken soyleyeyim samsunda dilara bebe var yerini suanlik bilmiyorum ama cok guzel indirimler var magazada. Istersen sende takip et.
Ben hemen herseyini aldim canim.terminalin ordaki AvM de arın bebeden.ramazan Ayina özel muhteşem.bi indirim var di.pusetten besigine kuvetten islak mendiline .ne ararsan.ama alt üst takim az 6 aylik falan.bi bakayim Dilara bebeğe.teşekkürler canim

Insallah hemen gecer. Su icsem midemden asit geliyor. Usutmus olmam imkansiz bu havalarda. Gerci dun gece ateslendim biraz ama sonra dus alinca gecmisti.
Bebekler büyüdükçe rahim de büyüyor.büyüyen rahim kendine yer açmak için organlari yukari itiyor.tabi ki mide ve mide içeriğini de.ilk gebeligimden artik tecrubeliyim.ve 2 haftadir renni surupla arkadaş oldum.

Bn daha küvet puset araba büyük şeyleri almadım yaa.park yatağı da kardeşim alcak. eylülde 1 milyar yatacak ya insallah kurbanda önce yatar kırtasiye paraları. Oğluşuma harcicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…