bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar kasigimda ağrı var en Aşşağıda korktum açıkçası. Sizce neden oldu. Bağırsaklarımda da ses geliyor acaba gaz mi bu. Yani gaz olsa kasikta sancı olur mu

Arkadaslar kasigimda ağrı var en Aşşağıda korktum açıkçası. Sizce neden oldu. Bağırsaklarımda da ses geliyor acaba gaz mi bu. Yani gaz olsa kasikta sancı olur mu
Bende de var canim ayni durum ben de anlamis degilim cok hareketliydim.bu hafta ondan mi yoksa gazdan mi bende anlamis degilim... cts ye kadar idare edicem cts doktoruma sorucam bunu regl agrisi gibi ama degil zaten hamile olmasaydim olmasi gereken regl tarihimle de alakasi yok

Bnde de 2 gündür oluyor ama Gaz galiba resmen Bağırsaklarımda dile geldi konuşuyor çok ses çıkıyor. Doktorunun soledigini beni etiketleyerek yazar misin. Benim.kontrolum 1 eylül de eğer önemli bişi ise beklemeden bende gidiyim doktora..

Gaz olabilir sanırsam. Bugün bende de oldu acaba başka bişi mi derken duş aldım sonra gaz olduğunu anladım

Erken doğum dan çok korkuyorum. Rüyaların da bile sürekli görüyorum. Birde bole en ufak ağrı da panik oluyorm.

Canım bende korkuyorum ama içini ferah tut. Çağırmayalım erken doğumu falan. Baksana benim şimdi risk var içten içe olan korku şimdi bütün gün derdim oldu

Kiz valla ben de anlam veremedim bildigin ön üst bacak portakal orda kal boyle bir cirkin goruntu yok ihh bana 7. Ay boyleyse 9. Ay sonunda ben bitmisemm olmusemmm
Kocalar teker teker bosayacak bizi bizimki de erkege dondun iyice diyo ahaha erkek tasiyom ya ondan gocuuum dedim ona mi bulasiyim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…