bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rahatım diyosuuuuunnn ye o zaman bol bol ye. Allah yardım etsin anatomiye
yok kız boğazıma dizildi daha yemedim de zaten :)) aslında ben bunu eşim bahane komşularımın tabakları vardı bende onları boş göndermiyim diye yapmıştım ama sen ve ve o fesaaaaatttt haiiiiiiinnnn yaren92 benim gibi masum pambık bi insanın günahını aldınız şimdi ikiniz için fazladan yiycem

Canım müracaat because of you ya bi zahmet:))) ordaki bilimum karbonhidrat onun midesinde :))) mayalı pofidik poğaça gibi bi paşa gelicek sanırım
yok kız benim oğlan zevksiz daha 720 grdı 25.haftada gönderiyom en güzel şeyleri almıyo deli bana kalıyo sonra hepsi :)))

Yalnız senin keklerde çok güzel görünüyordu be

Kız sorma, ne koyuyolarsa içine. Ben Türkiye'ye dönerken paket paket alıp tıkmıştım valize. Eciş bücüştü çıktıklarında. İki üç gün içinde bitti hepsi valla. Sonra firmaya mail atacaktım, önce ürünlerine methiyeler dizip, durumumun vehametini anlatıp, bi on yirmi kutu kargolamalarını istiyecektim. Hayır 3'se 5 veriyim parasını diyecektim. Araştırdım, ettim öylece kaldı

@ayseankara beybisi tam ergonomik al alacagın kanguruyu bebegim bacakları yana dogru acılacak. Asagı dogru düşmicek. Yoksa bacak yapısını bozuyormuş. Özellikle erkeklerde testislere zararı varmıs. Momfort baby die bir marka var bi bak instagramdan incele mantık o :)

Ayyyy demeeee ruyamda annem tepsi tepsi pogaca yapiyodu nasil guzellerdi sonra kalkiyim pogaca yapiyim dedim ama üsendim
Canım inan ki sırf yememek için evde hamurişi yapmıyorum bi alışırsam kötü olacak. Birde mayalı hamurlar midemi rahatsız ediyor yiyemiyorum göbüş büyüdüğü için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…