bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam cnm sağ ol bi bakayım kraft gordm bi bayanda bir aylık bebek çok rahattı kadın da memnunum dedj ama özelliklerini blmyrm tabi

Himm bi deneyelim bakalim

canm bunları hangi markadan aldın ve kaç lira yazabilir misn?
Jokerden aldim canim Mamajoo gogus pompasi aldim icinde bir biberon vardi 170 tl.ydi yanlis hatirlamiyorsam masaj ozelligi ve hizindan oturu tercih ettim.. bir biberon da ben aldim. Sterilizator ve biberon isitici bir arada weewell 270di galiba..buyuk boy biberonlari da steril ediyor haznesi genisti kuruduktan sonra islak birakmiyor bazi markalar birakiyormus, yumurta da pisiriyor dedi ama onun icin de kullanmam yani..

Tamam cnm sağ ol bi bakayım kraft gordm bi bayanda bir aylık bebek çok rahattı kadın da memnunum dedj ama özelliklerini blmyrm tabi

Beybisi hiç bilmiyorum onun özelliklerini gittiginde magaza görevlisine de sorarsın net anlatır zaten ama aklında olsun cok pahalı ise instagramda falan satıyolar uygun fiyatlı ergonomikleri

Ayyyy demeeee ruyamda annem tepsi tepsi pogaca yapiyodu nasil guzellerdi sonra kalkiyim pogaca yapiyim dedim ama üsendim
Ayyy bugun iyi ki pek girememisim muhabbet kaynamis diye basta uzulmustum ama sonra pogacalari borekleri gorunce valla siz insani yoldan cikarirsiniz Allahtan coktan disleri fircaladim simdi istesem de yiyemem

Beybisi hiç bilmiyorum onun özelliklerini gittiginde magaza görevlisine de sorarsın net anlatır zaten ama aklında olsun cok pahalı ise instagramda falan satıyolar uygun fiyatlı ergonomikleri
Tamam tatlim instagramdan fln alsvers yapmayı pej sevmiyorm burdaki pamidorda babytogo markası var sanirim bi de ona bakarım ona da iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…