bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
V
Sancım 80leri geçiyor birazdan prepar serum verecekler geçmezse hala devam ederse ne yapacağımıza karar vericez dedi doktorum.
Canım hiç korkma rahat ol inşaallah sorunsuz bir Doğum olur eğer Doğum olmayacaksa da sağlıkla zamanında gelsin bebeğin

ne korkunç ya

Evet canım aynen öyle oldu ilk defa başıma geldi arkadaşlarla parkta oturuyorduk ben birşey anlatıyordum birden sesim kesildi betim benzim attı ayağa kalktım ama adım atamıyorum sanki ne yapacağımı bilemedim konuşamıyorum geçer diyorum geçmiyor eşim çok panik yaptı bende ama belli etmedim yüzündeki korkuyu anladık diyor arkadaşlar tuvalete gitmek geldi aklıma bi leke falan var mı diye şülü yoktu 15 dk falan sürdü geçti değişik bir sancı hiçbirşeye benzemiyor içten geliyor ama belden birde omurilikten değil sol kısmından girdi..

Kızlar bebek ve kendiniz için ayrı çantalar mı hazırlıyorsunuz? İki ayri çanta sanki daha rahat olur...
İki ayrı çanta hazirliycam canım tabiki daha rahat olur, bebek kıyafetlerini ıvır zivirlarini koymak için migrostan çıtçıtli poşet aldım böylece çok daha düzenli olcak bebisin çantası

Evet canım annenin dediği gibi çok pis bir ağrı ve şiddeti giderek artıyor oyüzden hemen anlarsın merak etme ama ben ilk hamilelikte anlamamıştım gece saat 12 sancım var ama ben uyumaya çalışıyorum diyorum ki uyursam geçer belki sabaha bişey Kalmaz farkında olmadan inşemişim acıdan tanımdaki öküzden bozma kocam duymamış üç oda uzaktaki kaynanam duy uş sesimi eşime sesleniyor kalk kal kızın sancısı var herhalde diye saat 4 de inandım sancı olduğuna da Doğuma gittik 9 cm açıklıkla düşün artık

Şükür geldik doktoran nst de sancı çıkmadı şükür ama hafif ağrım var kuzu 2000gr olmuş şükür kilosu iyi boyu da 44 cm falan dedi doktorumuz ama yine yüzünü göstermedi coraspirini kesmemi söyledi doktor ama daha Doğum için gün veremem erken daha dedi üç hafta sonra gittiğimizde verecekmiş napalım bekleriz dedim çalışamaz raporumu aldım okula verdi eşim şükür artık tehlikeli zamanları atlattık hepimiz kilo olarak iyiler şükür darısı diğer kontrole gideceklerin başına

Aynen tecrübeli olmak da iyi değil en ufak sancıda devamındaki şiddetli sancıları bekliyor insan maalesef
Evet aynen öyle sancı geçince hemen saate baktım yazdın beynime belli aralıklarla girmesi gerekiyor diye aman ne büyük korkuydu anlatamam daha bir çöpümüz yok dedim ev dandini tadilat var sonra şükür rahatladım

Anlamaman imkansiz deyim...adet sancisi gibi degil canim...sanciyi tarif edeyim biraz..gelince belin kalcan ve kasık bolgen kasilip kaliyor sonra birakiyor yarim saatte bir daha daha ilerledikce 5 sn de bire dusuyor zaten o 5 sn de bir e dustuginde dogurmaya basliyorsun..tatli tatli o arada da uyku gelir sanci gelmese de 1 dk uyusam diye yalvarirsin..tatli tatli ikinma gelir...ikinma geldikce sakın bagirmayin nefesinizi bosa harcamayin...adet sancisindan 6 veya 7 kat daha sancili bisey...daha dogrusu anlatilmaz yasanir....ben hem normal hem sezeryan gormus biri olarak tarif ettim canim...insallah 24 saat felan sanci cekmeden 2 veya 3 saatte dogurursunuz normal dogum yapacak arkadaslarim

Ne çok şükür demişim çok güldüm kendime artık nasıl bir korkuyla gittiysem doktora şükür namazı mı kılsam bilemedim

canımmm günde 2 muz 2 bardak ballı süt içiyorum,sütü içemeyenler ballı ılık su da olur diyorlardı ama süt daha faydalı diye sütü içtim

Sancım 80leri geçiyor birazdan prepar serum verecekler geçmezse hala devam ederse ne yapacağımıza karar vericez dedi doktorum.
canim insallah sancilarin durdurulmustur rabbim sifa versin insallah guzel haberler bekliyiruz cnm

Kızlar mrb geçmiş sayfaları okuyamadim ama herkes iyidir umarım. Kontrolden geldik doğum şeklimiz sezeryan dedi dr sağlık sorunlarımdan dolayı hayırlısı inşallah hepimiz için.
Canım catı muayenesi sonucumu yoksa bebegin pozisyonu dolayısıyla mı buna karar verdı

Kızlar mrb geçmiş sayfaları okuyamadim ama herkes iyidir umarım. Kontrolden geldik doğum şeklimiz sezeryan dedi dr sağlık sorunlarımdan dolayı hayırlısı inşallah hepimiz için.
Kaçıncı haftada alacak canım

Ay ben hiç bilmiyorum doğum sancısı nasıl bişey. Ben sadece suni sancı yı biliyorum. İnsanın kendi sancısı nasıl olur nerde başlar vs. O konuda tamamen acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…