- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.541
Canım hiç korkma rahat ol inşaallah sorunsuz bir Doğum olur eğer Doğum olmayacaksa da sağlıkla zamanında gelsin bebeğinSancım 80leri geçiyor birazdan prepar serum verecekler geçmezse hala devam ederse ne yapacağımıza karar vericez dedi doktorum.
ne korkunç yaAynen canım benim yaklaşık bir aydır böyle çok anlık bi adet ağrısı oluyo geçiyo hemen.. Bi akşam geçmedi sadece bi kaç saat sürdü o da çok yoğun diildi.. Anneme bu sabah bi daha sordum anne bu sancıyı anlamıyo olabilir miyiz diye?? Pis pis güldü o sancı bi geldi mi mutlaka anlarsınız dedi :/ sanırım eccükk ağır bi şey bu
Evet canım aynen öyle oldu ilk defa başıma geldi arkadaşlarla parkta oturuyorduk ben birşey anlatıyordum birden sesim kesildi betim benzim attı ayağa kalktım ama adım atamıyorum sanki ne yapacağımı bilemedim konuşamıyorum geçer diyorum geçmiyor eşim çok panik yaptı bende ama belli etmedim yüzündeki korkuyu anladık diyor arkadaşlar tuvalete gitmek geldi aklıma bi leke falan var mı diye şülü yoktu 15 dk falan sürdü geçti değişik bir sancı hiçbirşeye benzemiyor içten geliyor ama belden birde omurilikten değil sol kısmından girdi..Günaydın canlar.. Herkes iyidir inşallah.. @benseniyerim canım gözün aydın kuzucun nası l?? @kahve_delisi sen nasıl oldun tatlım?? Sancıların azalmıştır inşallah.. Hakkınızda hayırlısı olsun..Enfal97 canım sancı falan mı tuttu hayırdır Ayy ben çeksem de anlamam kız o sancıyı
İki ayrı çanta hazirliycam canım tabiki daha rahat olur, bebek kıyafetlerini ıvır zivirlarini koymak için migrostan çıtçıtli poşet aldım böylece çok daha düzenli olcak bebisin çantasıKızlar bebek ve kendiniz için ayrı çantalar mı hazırlıyorsunuz? İki ayri çanta sanki daha rahat olur...
Evet canım annenin dediği gibi çok pis bir ağrı ve şiddeti giderek artıyor oyüzden hemen anlarsın merak etme ama ben ilk hamilelikte anlamamıştım gece saat 12 sancım var ama ben uyumaya çalışıyorum diyorum ki uyursam geçer belki sabaha bişey Kalmaz farkında olmadan inşemişim acıdan tanımdaki öküzden bozma kocam duymamış üç oda uzaktaki kaynanam duy uş sesimi eşime sesleniyor kalk kal kızın sancısı var herhalde diye saat 4 de inandım sancı olduğuna da Doğuma gittik 9 cm açıklıkla düşün artıkAynen canım benim yaklaşık bir aydır böyle çok anlık bi adet ağrısı oluyo geçiyo hemen.. Bi akşam geçmedi sadece bi kaç saat sürdü o da çok yoğun diildi.. Anneme bu sabah bi daha sordum anne bu sancıyı anlamıyo olabilir miyiz diye?? Pis pis güldü o sancı bi geldi mi mutlaka anlarsınız dedi :/ sanırım eccükk ağır bi şey bu
Evet aynen öyle sancı geçince hemen saate baktım yazdın beynime belli aralıklarla girmesi gerekiyor diye aman ne büyük korkuydu anlatamam daha bir çöpümüz yok dedim ev dandini tadilat var sonra şükür rahatladımAynen tecrübeli olmak da iyi değil en ufak sancıda devamındaki şiddetli sancıları bekliyor insan maalesef
Anlamaman imkansiz deyim...adet sancisi gibi degil canim...sanciyi tarif edeyim biraz..gelince belin kalcan ve kasık bolgen kasilip kaliyor sonra birakiyor yarim saatte bir daha daha ilerledikce 5 sn de bire dusuyorAynen canım benim yaklaşık bir aydır böyle çok anlık bi adet ağrısı oluyo geçiyo hemen.. Bi akşam geçmedi sadece bi kaç saat sürdü o da çok yoğun diildi.. Anneme bu sabah bi daha sordum anne bu sancıyı anlamıyo olabilir miyiz diye?? Pis pis güldü o sancı bi geldi mi mutlaka anlarsınız dedi :/ sanırım eccükk ağır bi şey bu
Ne çok şükür demişim çok güldüm kendime artık nasıl bir korkuyla gittiysem doktora şükür namazı mı kılsam bilemedimŞükür geldik doktoran nst de sancı çıkmadı şükür ama hafif ağrım var kuzu 2000gr olmuş şükür kilosu iyi boyu da 44 cm falan dedi doktorumuz ama yine yüzünü göstermedi coraspirini kesmemi söyledi doktor ama daha Doğum için gün veremem erken daha dedi üç hafta sonra gittiğimizde verecekmiş napalım bekleriz dedim çalışamaz raporumu aldım okula verdi eşim şükür artık tehlikeli zamanları atlattık hepimiz kilo olarak iyiler şükür darısı diğer kontrole gideceklerin başına
canımmm günde 2 muz 2 bardak ballı süt içiyorum,sütü içemeyenler ballı ılık su da olur diyorlardı ama süt daha faydalı diye sütü içtimmelekkk_ Canım günde ne kadar muz yiyorsun. Eşimde muzun kilo aldırdığını duymuş bugün abartti 5 tane muz yedirdi resmen bana. hergün 2 bardakta süt içiyorum. Umarım bana değil minnakıma et olur
devlette mustafa tutumlu ya gidiyorum canım belki bana öyle geliyordur ama bilgisiyle ilgisiyle harika bi doktor :)melekkk_ canim hayirlisyla vaktinde alirsin kucagina insallah.hangi doktorun takibindesin
canim insallah sancilarin durdurulmustur rabbim sifa versin insallah guzel haberler bekliyiruz cnmSancım 80leri geçiyor birazdan prepar serum verecekler geçmezse hala devam ederse ne yapacağımıza karar vericez dedi doktorum.
Evet canım bebegin ayrı cantası olsuni hem hemsıreye vermesi hemde refakatcimiz için daha kolay olur zatenKızlar bebek ve kendiniz için ayrı çantalar mı hazırlıyorsunuz? İki ayri çanta sanki daha rahat olur...
Canım catı muayenesi sonucumu yoksa bebegin pozisyonu dolayısıyla mı buna karar verdıKızlar mrb geçmiş sayfaları okuyamadim ama herkes iyidir umarım. Kontrolden geldik doğum şeklimiz sezeryan dedi dr sağlık sorunlarımdan dolayı hayırlısı inşallah hepimiz için.
Muayene sonucu canım bide gebelik şekeri çıktı bende ona istinaden sanırım sezeryan dediCanım catı muayenesi sonucumu yoksa bebegin pozisyonu dolayısıyla mı buna karar verdı
Kaçıncı haftada alacak canımKızlar mrb geçmiş sayfaları okuyamadim ama herkes iyidir umarım. Kontrolden geldik doğum şeklimiz sezeryan dedi dr sağlık sorunlarımdan dolayı hayırlısı inşallah hepimiz için.
Cnm bnm 2 çanta oldu karışık koymstum ama en son ayiricam daha kolay olurKızlar bebek ve kendiniz için ayrı çantalar mı hazırlıyorsunuz? İki ayri çanta sanki daha rahat olur...
Ay ben hiç bilmiyorum doğum sancısı nasıl bişey. Ben sadece suni sancı yı biliyorum. İnsanın kendi sancısı nasıl olur nerde başlar vs. O konuda tamamen acemiyimÇok fenaydı gerçekten nefesim kesildiyanımda eşim arkadaşlar vardı yüzündeki korkuyu hissettik gözlerin çok kötü bakıyordu dediler ama geçti şükür tecrübeli olmak da iyi değil ilk olsa anlamazdım belki ama çok bariz belliydi Doğum sancısı olduğu
Yok canım. Ben orta boy bi valize ikimizinkileri de koyucam. Aşırı şey koymicam. 1 gün kalıyoruz zatenKızlar bebek ve kendiniz için ayrı çantalar mı hazırlıyorsunuz? İki ayri çanta sanki daha rahat olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?