- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.561
Benim ilk doğumda şu gelmişti sancı ağrı Bişey yoktu ama nasıl geliyor normal ped koydum ne mümkün yerler halılar esofmanim sırılsıklam oldu kesinlikle büyük al azaldıkça küçük boya geçersinKizlar hasta bezini nasil.aldiniz ya gorumcemle esim bana koca hasta bezi almislar yanlardan bantli falan.... Onu mu kullancas
Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
ayyyy ne ara Doğum muhabbetlerine başladık yaa daha dün gibi ilk zamanlarımız ödüm kopuyo Benin Doğumdan
Haftaya tekrar gidecem ozaman karar veririz dedi canımKaçıncı haftada alacak canım
anamm :):) hadi hayırlısı olsunn cnm sağlıkla gelsinn oğluşun inşallahh :)Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
Sorma canim hizli girdik ekim ayina dogum yapanlar gunu belli olanlar sona yaklasiyoruz artik
kuzumm vay be zamanın geldi ha Allah kurtarsın bebişini sağlıcakla kucağına al inşallahKizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
Canım arkadaşlar suni sancının da felaket bişey olduğunu söylüyorlar hatta normal sancıda rabbim biraz nefes alalım diye ara veriyor sancıya dinleniyorsun ama suni sancı kesintisizmiş galiba.. İnan ayırt edebilirsin çok fena birşey sanki vücudunu ele geçirmiş gibi ama bir çıkış noktası var ve oradan yayılıyorAy ben hiç bilmiyorum doğum sancısı nasıl bişey. Ben sadece suni sancı yı biliyorum. İnsanın kendi sancısı nasıl olur nerde başlar vs. O konuda tamamen acemiyim
Ayy hadi hayrli olsun bn bile heyecanladim:)Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
Gerçekten çok çok heyecanlı benim sıpa da makat geliş gerçi benim kesin sezeryan olacak.., sayılı günler başladı hadi gözün aydınKizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
39+0 da olmus oluyor canim bugun 36+0 tam 3 hafta varahmoz 38. haftada mı sezeryan olmuş olacaksın. senin bir sorunun yoktu diye biliyorum 39 40 beklenmiyor mu? yani daha iyi değil mi çocuk için acaba ?
anamm :):) hadi hayırlısı olsunn cnm sağlıkla gelsinn oğluşun inşallahh :)
kuzumm vay be zamanın geldi ha Allah kurtarsın bebişini sağlıcakla kucağına al inşallahayy çok heyecanlı birşey bu terazi burcu olcek benim doğum tarihimden 1 gün sonra doğuyor
sevme şeklini sevsinler senin
E hadi gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla geçsin günler
Ayy hadi hayrli olsun bn bile heyecanladim:)
Gerçekten çok çok heyecanlı benim sıpa da makat geliş gerçi benim kesin sezeryan olacak.., sayılı günler başladı hadi gözün aydın
Evet aynen öyle sancı geçince hemen saate baktım yazdın beynime belli aralıklarla girmesi gerekiyor diye aman ne büyük korkuydu anlatamam daha bir çöpümüz yok dedim ev dandini tadilat var sonra şükür rahatladım
Sen nerdesiiinn habercin kapali :)ayyyy ne ara Doğum muhabbetlerine başladık yaa daha dün gibi ilk zamanlarımız ödüm kopuyo Benin Doğumdan
Hayirlisi olsun cnm. 22 ekimde ne kadarlik olmus oluosun peki. Bizde kendi gunumuzu hesaplayalim :)Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
Sayılı günler başladı deseneee.ay bende normal doğum diye takılırken dönmesin bide benimki de. Anam... Hayırlısı olsun canım. Oradan bi şekilde çıkacak öyle yada böyleKizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?