bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hasta bezini nasil.aldiniz ya gorumcemle esim bana koca hasta bezi almislar yanlardan bantli falan.... Onu mu kullancas
Benim ilk doğumda şu gelmişti sancı ağrı Bişey yoktu ama nasıl geliyor normal ped koydum ne mümkün yerler halılar esofmanim sırılsıklam oldu kesinlikle büyük al azaldıkça küçük boya geçersin

Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi 19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style

ayyyy ne ara Doğum muhabbetlerine başladık yaa daha dün gibi ilk zamanlarımız ödüm kopuyo Benin Doğumdan

Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi 19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr duygu karmasasi style
anamm :):) hadi hayırlısı olsunn cnm sağlıkla gelsinn oğluşun inşallahh :)

Sorma canim hizli girdik ekim ayina dogum yapanlar gunu belli olanlar sona yaklasiyoruz artik

Ben kalpten gitmezsem iyi valla Geçen hafta doktor 37 inci haftanda çatı muayenesi yaparız demişti o günden beri rüyalarıma giriyor çatı muayenesi bi de sanki hiçbir şeye hazır değilim gibi hissediyorum herşeyden fazl fazla olmasına rağmen sanki hastanede herşey eksik kalacak gibi falan hissediyorum hamile kafası dedikleri bu olsa gerek

kuzumm vay be zamanın geldi ha Allah kurtarsın bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah ayy çok heyecanlı birşey bu terazi burcu olcek benim doğum tarihimden 1 gün sonra doğuyor

sevme şeklini sevsinler senin
E hadi gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla geçsin günler

Ay ben hiç bilmiyorum doğum sancısı nasıl bişey. Ben sadece suni sancı yı biliyorum. İnsanın kendi sancısı nasıl olur nerde başlar vs. O konuda tamamen acemiyim
Canım arkadaşlar suni sancının da felaket bişey olduğunu söylüyorlar hatta normal sancıda rabbim biraz nefes alalım diye ara veriyor sancıya dinleniyorsun ama suni sancı kesintisizmiş galiba.. İnan ayırt edebilirsin çok fena birşey sanki vücudunu ele geçirmiş gibi ama bir çıkış noktası var ve oradan yayılıyor

Ayy hadi hayrli olsun bn bile heyecanladim:)

ahmoz 38. haftada mı sezeryan olmuş olacaksın. senin bir sorunun yoktu diye biliyorum 39 40 beklenmiyor mu? yani daha iyi değil mi çocuk için acaba ?

Gerçekten çok çok heyecanlı benim sıpa da makat geliş gerçi benim kesin sezeryan olacak.., sayılı günler başladı hadi gözün aydın

anamm :):) hadi hayırlısı olsunn cnm sağlıkla gelsinn oğluşun inşallahh :)
kuzumm vay be zamanın geldi ha Allah kurtarsın bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah ayy çok heyecanlı birşey bu terazi burcu olcek benim doğum tarihimden 1 gün sonra doğuyor
sevme şeklini sevsinler senin
E hadi gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla geçsin günler
Ayy hadi hayrli olsun bn bile heyecanladim:)
Gerçekten çok çok heyecanlı benim sıpa da makat geliş gerçi benim kesin sezeryan olacak.., sayılı günler başladı hadi gözün aydın

Sagolun canlar

Hazırlıkları tamamlamak lazım artık yavaştan ya ben de akşam e bebeğe gidip biberon bez vs işlerini halledip çantayı hazırlamayı düşünüyorum.

Hayırlısı olsun canım. Günü de belli olmuş ne güzel Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..

Canımmm çok sevindim az kalmış kavuşacaksın inş meleğine rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize inşş

Hayirlisi olsun cnm. 22 ekimde ne kadarlik olmus oluosun peki. Bizde kendi gunumuzu hesaplayalim :)

Sayılı günler başladı deseneee.ay bende normal doğum diye takılırken dönmesin bide benimki de. Anam... Hayırlısı olsun canım. Oradan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle .. Yeter ki sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…