- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.981
ahhh keşke bilsem nişan mı ki acabaKızlar sabah afedersiniz renksiz sümmüksü bir şey gördüm çamaşırımda ilk defa oldu başına böyle bişey gelen var mı oğlumda üç gün önceden kanamayla nişan gelmişti bu sanki nişan değil gibi dimi
Bana demesin mi ağlayarak daha çok kasıyorsun bebeği diyegüzel şeyler söyle ikna et güzelce dimi en son böyle yatıştırcağını sanıyorsan yanılıyorsun daha çok sinir oluyorum dedim devreleri sonradan yerine geldi
ay bizden çok düşünebilirlermiş gibi yavrularımızı totomuzun kenarlarıBana demesin mi ağlayarak daha çok kasıyorsun bebeği diyegüzel şeyler söyle ikna et güzelce dimi en son böyle yatıştırcağını sanıyorsan yanılıyorsun daha çok sinir oluyorum dedim devreleri sonradan yerine geldi
Adaşlar memoşların hepsi hareketli mi acabasinüzit miii :/ geçmiş olsun yavru zordur o uyuz hastalık.. senin çok az kalmış aşkitooo hadi bakalım hakkınzda hayırlısı inşallahh güzel haberler gelicek paşamızdan bak bebişin hareketli olması sağlıklı olduğunun en büyük belirtilerinden biriymiş.. benimki de pek kilo almıyo ama o kadar vızır vızır ki içim rahat çok şükür..
hayyy ağzına sağlık aynen öyle yaAnnelerin Ağlama bak döverim tarzında olmuş susturma çabası2 güzel söze tav olacak insanlarız aslında
ayaklanırsın kuzucuuuumm ayaklanırsın bebişin heyecanıylaAdaşlar memoşların hepsi hareketli mi acababenden sonra sanada az kalmış olacak bugünleri iyi değerlendir canım sonrası uykusuz geceler kışın bebekle gezemeyizde bak bende son anda hasta oldum inşallah doğuma kadar bu hafta ayaklanırım.
Annelerin Ağlama bak döverim tarzında olmuş susturma çabası2 güzel söze tav olacak insanlarız aslında
ay bizden çok düşünebilirlermiş gibi yavrularımızı totomuzun kenarları
hayyy ağzına sağlık aynen öyle yabiraz tatlı söz şu an ilgiye muhtacız zaten
hayyy ağzına sağlık aynen öyle yabiraz tatlı söz şu an ilgiye muhtacız zaten
Aman düşünme boşver :)) bende kendime oğlumu ve kızımı düşünerek psiko terapi yapıyorum bazen çok uzaklarda doğursam sadece çocuklarımla başbaşa kalsam diyorumayaklanırsın kuzucuuuumm ayaklanırsın bebişin heyecanıylaay ne güzel şu an o misafirler gelicek gidicek stresi bile gitti kafamdan sadece balığımı düşünüyorum
vahh vaaaah annem o seviyeye getirdiler dimiBi ara inattan duvara dönüp duvarla konuşuyordum
Ah canım yaaaaBi ara inattan duvara dönüp duvarla konuşuyordum
Aman düşünme boşver :)) bende kendime oğlumu ve kızımı düşünerek psiko terapi yapıyorum bazen çok uzaklarda doğursam sadece çocuklarımla başbaşa kalsam diyorum
ivit biraz süs köpeği moduna girsinler istiyoruz bu ara doğruduraynen katılıyorum. Ben bu koltukta yatarken o karşı koltukta tv izliyor ya nasıl sinir oluyorum. Hayır adam geldiğinde de daraldım nefes alamıyorum diyorum ama olsun o bi gelmeye yeltensin ben gönderirsen göndereyim dimi ama
vahh vaaaah annem o seviyeye getirdiler dimi
Ah canım yaaaa
Aman düşünme boşver :)) bende kendime oğlumu ve kızımı düşünerek psiko terapi yapıyorum bazen çok uzaklarda doğursam sadece çocuklarımla başbaşa kalsam diyorum
Aynısını bende söyledim canım. Kimseyi düşünmek istemiyorum artık rahat rahat doğurup sadece çocuklarımla ilgilenmek varken bi dolu dert.anaaa dün akşam ağlarken söylediğim cümle bebeğimi alıp uzakta yaşasam dedim eşime sen bile olmasan dedim.. ortak duygular yaşıyoruz galiba.. ama bunlar niye oluyo bizi bize bırakmadıkları için!! şöyle bi düşünsene hayatımıza minnacık yeni canlar giricek resmen mucize ama biz onun haricinde bi dolu ıvır zıvır düşünüyoruz
Topiğimizde 6 bebiş mi var şuan @kahve_delisi mi vardı birde senin bebeğin nasil canımIkra meyra acaba ne yapıyor ikizlerle dedim bi bakim dedim meğer minik kuşlar gelmişler bile Bi an önce küvezden sağlıkla çıkarlar inşallah.. @Nilke den ses yok sanırım, bebiş de o da iyidir inşallah.. @equita @gonulll @benseniyerim kızlar siz nasılsınız, yavrucaklar nasıl? Hepinizin kuzularının hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah, gözünüz aydın
Evet bide o vardı galiba, buralardaysan ses et tatlım K kahve_delisi :)Topiğimizde 6 bebiş mi var şuan @kahve_delisi mi vardı birde senin bebeğin nasil canım
Ay canım hemen alayım faydası olcaksa parası mühim değil.sürekli onunla mı emzirmiş arkadaşın?yani en başından beri?
Ben de aldim. Yara olmadan dogrudan onunla mi emzircez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?