bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım doktorlar çağırıyor ya zaten lekelenme, kanama vs olursa hemen gelin diye. Nişan gelmesi de doğum belirtisi ama hemen olmayabiliyor herkeste işte.

Kızlar kasıklarına kramp giren var mı? Benim bazen kramp giriyor hareket bile edemiyorum çok fena kalıyorum öyle. Aşağı tarafta ağrıyor öyle olduğunda üşüttüm mü acaba yoksa yol ağrısımı bilemedim?

Teşekkürler kızlar cvp için Dr dinlen kramp ağrın olursa ara dedi erken dogum riskim var bide.ben çok hareketliyim bugün baya yürüdüm yoruldum enfeksiyonda var Salı gününe kadar bişey olmaz sanırım erkenden gelmez kızım

Benimde öyle canım kafası aşağıda bebegımın bide Dr o yapıyor dedi kendıne yer açıyor Doğum kanalına giriyor demişti son zamanlar da iyice artıyormuş nst ye girdinmi hiç

Benimde öyle canım kafası aşağıda bebegımın bide Dr o yapıyor dedi kendıne yer açıyor Doğum kanalına giriyor demişti son zamanlar da iyice artıyormuş nst ye girdinmi hiç
Girdim canım sancım 40 lara çıkıyor ama düzenli değil dedi doktorum. Galiba benim kamplarda bebek yüzünden.artık yürümekte zorlanmaya başladım. Senin doğum şeklin belli oldumu canım.

Girdim canım sancım 40 lara çıkıyor ama düzenli değil dedi doktorum. Galiba benim kamplarda bebek yüzünden.artık yürümekte zorlanmaya başladım. Senin doğum şeklin belli oldumu canım.

Kuzum kramp bende ani hareketler de oluyor. Hareket edemiyorum o an ama sürekli olmuyor genel olarak karında sertleşme fazla oluyor. Birde bizim oğlan hareket ettiğinde vajina da sızı baskı oluyor..

Yarın büyük gün o zaman :) bizde iyiyiz şükür canım salı günü gidicez inşallah bakalım belki bizede doğumun ne zaman olacağını söyler

İnşallah cumartesi hayırlısıyla çıkarsınız canım

Benimde 40lardaydı Dr ilaç verdi onu içince sancım 2haftadır kesildi şükür.bebek çok baskı yapıyor büyüdükçe bende aynı durumdayım sezeryan olucam ben rahatsızlığım var Salı günü gün verecek inş

Kizlar hepinize ayri ayri cevap veremiyorum kusura bakmayin.gittigim doktorda ayni seyi soyledi.ama 4 haftalik bi gereligin cok onemli olmadigini bebegi almaya gerek duymadigini beslenmeme dikkat etmemi kendi doktoruma her hafta gorunmemi soyledi.yarin kendi doktoroma da gidecem.bende durum boyle iste.iyki varsiniz sizi seviyorum

Kızlar bi sorumm olacak 35+2 günlük hamileyim bugunlerde yorulunca yada ayakta sabit kalınca Karnım kaskati oluyor ve canım acıyor neden olur acaba

Ya ben ona baktım ama anlayamadım o sanki emzirirken kullanılabilecek bişi gibi gelmedi bana emzirirken kullanılıyomu o ?

Kızlar bi sorumm olacak 35+2 günlük hamileyim bugunlerde yorulunca yada ayakta sabit kalınca Karnım kaskati oluyor ve canım acıyor neden olur acaba

Rahim kendini doğuma hazırladığı için arada zaten sertleşmeler oluyor fakat yorgun olduğunda daha fazla oluyor. Bende geçen gün 5-6 saat dışarıda idim çok yoruldum ve uzun süre kısa aralıklarla olmaya başladı ama dinlenince normale döndü..

:))' merhaba bende aynı durumdayım artık zorlaşmaya başladı ama bunada şükür sağlık olsun yeter. Şey dicektim mide yandığı an hemen elma yiyin inanılmaz rahatlıyosun. Bende çok yanma oluyodu arada bi elma yiyorum ve hele o anda yemek geçiriyo bilginiz olsun.

Bnm bu siralar olmuyo yanma canım geçti artık. Süt iciyordum geciriyordu biraz.uyku meselesi de gitgide daha cok bölünüyor uykular.ama yine de sağa yatıp uyuyabiliyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…