bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar Napıosunuz?? Biz ana oğul gezioz bakalım hala.. :) hala ne agrı var ne sancı bu gidişle benim doğum seneye ekime

Bir gece ansızın gelebilirim dur hele bi 40. Haftayı gör ne kaa güzel oğlan zorlamıyor işte seni kuzu kuzu bekliyor gününü

Yok canım benim hiç tarif ettiğin gibi bi ağrım olmadı. Bende daha çok birden gelen kasık ve bel ağrısı oluyo

Kızlar bu gün e Bebek gezisi yaptık bez aldık kendime orkid aldık göğüs pedi pişik kremi Bebek sabunu gibi malzemeleri aldık çok şükür ama kendim için hasta bezi almadım ben ilk Doğum da almıştım ama bir tek ameliyat sonrası takıldı öyle aman aman kanamam olmadı bende Doğumdan sonra başkasına vermiştim öyle daha az satılan olsaydı alacaktım ama karar veremedim birde Migros da kilot gibi giyinenler var acaba onlardan mı alsam dedim

Selam kızlar Napıosunuz?? Biz ana oğul gezioz bakalım hala.. :) hala ne agrı var ne sancı bu gidişle benim doğum seneye ekime
Hiiiç öyle deme sen yine de her an kızlar doğuruyorum suyum geldi yazarsın bak... bu yürüyüşler gezmeler doğumu hızlandırır sandım dı bende oğlum 41. Haftada zar zor doğurdum gez sen gez tadını çıkar

Kızlar bugün 4-5 kişi bana senin daha göbeğin düşmemiş doğumuna var senin dediler. Bu gidişle 40ı doldurcaz biz galiba. Göbek ne zaman düşer düşmeden doğum olmaz mi ki?

Ben de de bu gün başladı öyle rahatsız etti ki hatta uzansam bile oluyor sağ kasığıma girdi birde çarşıda gezerken kalkama girdi belki de çok yordum kendimi belki de vücut doğuma hazırlanıyor

Kızlar bugün 4-5 kişi bana senin daha göbeğin düşmemiş doğumuna var senin dediler. Bu gidişle 40ı doldurcaz biz galiba. Göbek ne zaman düşer düşmeden doğum olmaz mi ki?
Canım bende ilk hamilelikte anlamazdım şimdi anlıyorum göbek düşmesini hani kaburgaların bittiği yer var ya orası şimdi dolu mesela Doğum zamanı gelince boşluk oluyor ve göbek şimdiki gibi dimdik değil aşağı bakıyor

Gunde uc litreyi geckin buzlu su iciyorum normal su icemiyorum kizimda oyle bebegime zarari dokunurmu diye korkuyorum

Bana da öyle diyolar canm göbeğin dusmemis diye 31 ekimde doğum var o zmna düşer herhlde

Ben de bakıyorum ama hiç anlamıyorum. Peki düşme olmadan doğum olmaz mi canim?

Ben evzaneden lohusa kilotundan aldim kullan at.icinde 3 tane kilot 3 tane de ped cikiyor uzun ve kalin o yeterli diye ondan aldim cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…