bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende hasta bezi vardı ama onlar büyük yine de çantaya 2 tane koydum. Depend aldım şu kilot şeklinde olanlardan ebebekte kampanya vardı o zaman almıştım. Kotex alacağım bi de. Depend sanırsam hasta bezinden daha iyi durur gibi

Ben de de bu gün başladı öyle rahatsız etti ki hatta uzansam bile oluyor sağ kasığıma girdi birde çarşıda gezerken kalkama girdi belki de çok yordum kendimi belki de vücut doğuma hazırlanıyor
Bende de oluyor artık geceleri sağa sola dönerken hissediyorum taş gibi oluyor kasıklarıma ve ağrıyor bencede bebişler iyice aşağı indi ondan hayırlısı bakalım canım.

Depend de kaç tane çıkıyor ve fiyatı nedir canım?

Ben de bakıyorum ama hiç anlamıyorum. Peki düşme olmadan doğum olmaz mi canim?
İnan herkes yani anneler büyükler olmaz der ben onların yalancısıyım sezeryan da tabi öyle düşme felan yok ama normal Doğumun geldiğinin göstergesi

Ben evzaneden lohusa kilotundan aldim kullan at.icinde 3 tane kilot 3 tane de ped cikiyor uzun ve kalin o yeterli diye ondan aldim cok guzel
Bak onu duymamıştım bende öyle yapayım o zaman hem paket fazla geldi sorunu olmaz

10 tane var 18 falan galiba
Netten baktım şimdi fiyatına 9 şu yazıyor 14 tl felan tabi internetten birde kargo ücreti olacak.. önce çok gelmişti paket ama şimdi gen birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya kanamam birde fazla olursa diye düşünmeye başladım

Alırsın kuzu migrosta benzeri marketlerde var

Bugün Migros'ta gördüm kızlar orta large bedenleride mevcut kiloya göre 20.90 tl 9yada 10tane var galiba

kızlar bel ağrısından ölüyorum.Bi de sürekli tuvalete gidiyorum.Bugün arkadaşın babasının mevlütu vardı orda 3 -4 saat oturunca oldu galiba.Uyuyamiyorum ağrıdan da

Ya ben ona baktım ama anlayamadım o sanki emzirirken kullanılabilecek bişi gibi gelmedi bana emzirirken kullanılıyomu o ?

Yok canım emzirirken kullanılmaz bu. Emzirme aralarında göğüs pedi yerine kullanılabilir bir ürün. Göğsünden süt akıntısı olursa onu da haznesinde biriktiriyor. Sütler ziyan olmuyor yani Kullanan arkadaşlarım çok methetti internette de yorumları çok güzel. Ben aldım o yüzden.

Evet cnm rahimden ameliyt oldum iki kere.o yüzden mecbur sezeryan olcak

Canım özel değilse neden ameliyat oldun rahimden? Benim de rahim ağzı ameliyatım oldu geçen yıl ama doğum şeklimi etkilemeyecek. Bende kanser öncüsü oluşumlar vardı o sebeple ameliyat olmuştum.

Miyom var cnm hala da 3 tane var bebekle birlikte buyudüler.sana da gecms olsun cnm smdi bi soru yoktur ins.bnm kasıktan 2 kere kesildi ve tekrar oluşan miyomlari da aldirmak istyrm.senin hstereskopi gibi alttan oldu sanrim o yüzden etkilemiyor hrhlde.bnm kiler açık ameliyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…