- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.081
Miyom var cnm hala da 3 tane var bebekle birlikte buyudüler.sana da gecms olsun cnm smdi bi soru yoktur ins.bnm kasıktan 2 kere kesildi ve tekrar oluşan miyomlari da aldirmak istyrm.senin hstereskopi gibi alttan oldu sanrim o yüzden etkilemiyor hrhlde.bnm kiler açık ameliyt
Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum ,aynı korkuya sahibiz,doktora sordum doğum sonrası kanama fazla olursa diye korkuyorum dedim ,onlar farklı iki mekanizma korkmana gerek yok dedi,detaylandıramadım artık okadar çok soru sordumki adama diye.ama çarşamba tekrar sorucam.sende sezeryanmı olcaksın,valla kesilip biçilmek değilde bu iğne beni çok korkutuyo ,doktora ha bire kan kaybından ölmem dimi die sorup duruom :)Netten baktım şimdi fiyatına 9 şu yazıyor 14 tl felan tabi internetten birde kargo ücreti olacak.. önce çok gelmişti paket ama şimdi gen birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya kanamam birde fazla olursa diye düşünmeye başladım
Merhaba bende braun Ateş ölçer var kulaktan ölçer 4.5 yıldır hiç sorun yaşamadım hala taş gibi yine onu kullanmaya devam edeceğim inşallah ..temassız ölçer alan arkadaşlar var aramızda ....pijama takımını mağazaya gidip aldım ben 2 takım normal normla bedenimin neredeyse 3 beden büyüğü..2 takımda gecelik aldım sezeryanda daha rahattı diye ..pijama takımların rahat modeller spor doğum sonrası kullanılacak şekilde ..geceliklerden biri kokoş dantelli filan diğeri sade :)) burun aspiratörü eczaneden Alıcam otribebenin Oğlumda kullanmıştım çok memnun kaldım ..elle yapılan aspiratörleri beceremedim otribebede hortum var bir ucu anne ağzında diğeri bebeğin burnuna yakıştırıp anne kendi ağzıyla kontrol ediyor Çek'im gücünü ..tam anlatamadım sana tecrübeli anneler daha iyi anlayacaktır ama kısacası birtek o kolayıma gelmişti ..Merhaba arkadaşlar ben de kasımın 17 gibi doğumum olacak ancak hala eksiklerim var, sizden ricam bana da yardımcı olur musunuz... hala ateş ölçer almadım nasıl bir şey alsam diyr kararsız kaldım, aslında temazsız olanlardan alacaktım ancak görümcem hemşire onlar pek de saglıklı ölçmüyor dedi kafam karıştı... bir de kendime hala pijama takımı almadım, sizler nereden ve nasıl modeller aldınız? Son olarak da burun aspiratörü olarak ne aldınız... kafam çok karışık az zaman kaldı ve ben hala kararsızım, lütfennnn bu konularda beni aydınlatın...
Evet cnm rahimden ameliyt oldum iki kere.o yüzden mecbur sezeryan olcak
Canim doktorlar bilemiyor tekrarlayıp tekrarlayamayacgini. Bnde tekrarlayor surekli çıkıyor.2 senede zor hamile kaldım. İlaç tedavisi fln yok maalesef buyuyup ameliyt olmayi bekliyorsunHmm anladım canım geçmiş olsun. Benim alttan oldu ameliyatım evet dikiş vs de atılmadı. O yüzden etkilemiyor. En son 14 haftalık hamileyken rahim ağzına dikiş atıldı erken doğum riskine karşı. Aynı zamanda da smear alındı. Temiz çıktı çok şükür. Yani şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. E sürekli tekrarlayacak mıymış miyomlar? Ameliyat harici bir tedavisi yok mu?
Aynen bende gecen haftada olcak gibi oldum gecti. Ama sunden beri burunlar tamamen kapali. Nefes almak tam bi eziyet oldu yani.Cok kotu cok nezle oldum. Cigerlerim agrimaya basladi bile.
Göbek düşmeden de doğum oluyor canım. O bir belirti değil.Kızlar bugün 4-5 kişi bana senin daha göbeğin düşmemiş doğumuna var senin dediler. Bu gidişle 40ı doldurcaz biz galiba. Göbek ne zaman düşer düşmeden doğum olmaz mi ki?
Geçmiş olsun canım. Gebelikte hastalık çok zor oluyorCok kotu cok nezle oldum. Cigerlerim agrimaya basladi bile.
Günaydın kızlar nasilsnz.
Ben hep uyku modundym ya.çok çabuk yoruluyrm ondan mı acaba.ç.tesi gecesi 10 gibi yattım 9.30 gibi kalktım.dün de öğlen
2-3 saat yine uyudum.dün gece de 10 gibi yattım.hâlâ kalkasım yok.normalde bu kadar çok uyumazdım.Bu kadar erken de yatmazdm gündüz de pek uyumazdım.sasiriyrm.işler olmasa hiç sıkıntı değil de.yalnzm ve bütün işler bana bakiohastane çantamı tamamlyamdm hâlâ.ortada açık beni beklio
Bu arada çarşamba randevulri kalabalık.benimde carsambydi ama doktormzn amelyti varmış cumaya erteledilrNe güzel
2,güncük kalmıştı.Neyse baklm bu arada Bebismz daha çok kilo alır inşallah boşa beklemeyz :)
Ayni sorunu bende yasadim bugunden icin randevum vardi.aradilar bugun doktorun ameliyatlari varmis doluymus yarina ertelendi...bir tek bana mi denk geliyor dedim bu 2. Ya da 3. Kez basima geliyor..benim hastane cantam tamam ama bugun kafama bisry daha takildi avent gogus kalkani alacak misiniz..Günaydın kızlar nasilsnz.
Ben hep uyku modundym ya.çok çabuk yoruluyrm ondan mı acaba.ç.tesi gecesi 10 gibi yattım 9.30 gibi kalktım.dün de öğlen
2-3 saat yine uyudum.dün gece de 10 gibi yattım.hâlâ kalkasım yok.normalde bu kadar çok uyumazdım.Bu kadar erken de yatmazdm gündüz de pek uyumazdım.sasiriyrm.işler olmasa hiç sıkıntı değil de.yalnzm ve bütün işler bana bakiohastane çantamı tamamlyamdm hâlâ.ortada açık beni beklio
Bu arada çarşamba randevulri kalabalık.benimde carsambydi ama doktormzn amelyti varmış cumaya erteledilrNe güzel
2,güncük kalmıştı.Neyse baklm bu arada Bebismz daha çok kilo alır inşallah boşa beklemeyz :)
Canim gecmis olsun..ihlamur papatya cayi felan ic elma kanugu kaynatip da icebilirsin..bir de yaninda parol biraz rahatlatirGünaydın kızlar bir ptesi daha iş yerindeyim ve gribim dökülüyorum resmen bu hafta bir bitse artık doğum sonrasına aktarma derdinden bu halde geldik işe
Günaydın canım, çok uyuduğum zamanlarda benimde öyle oluyor uyku uykuyu mu getiriyo ne. fazla uyku daha halsiz ve yorgun yapıyo insanı orası kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?