- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.101
Gecmis olsun ihlamur papatya cayi elma kabugu kaynatip icebilirsin bir de parol icip yatin dinlenin yoksa cok zor gecerGünaydın kızlar grip oldum nane limon içsem veya başka bitki çayı sorun olurmu
Cok gecmiş olsun canımGünaydın kızlar bir ptesi daha iş yerindeyim ve gribim dökülüyorum resmen bu hafta bir bitse artık doğum sonrasına aktarma derdinden bu halde geldik işe
Ayni sorunu bende yasadim bugunden icin randevum vardi.aradilar bugun doktorun ameliyatlari varmis doluymus yarina ertelendi...bir tek bana mi denk geliyor dedim bu 2. Ya da 3. Kez basima geliyor..benim hastane cantam tamam ama bugun kafama bisry daha takildi avent gogus kalkani alacak misiniz..
Ben bu yara olayini kafama taktim cok korkuyorum gogus uclarim yara olacak diye cok agladim cok acı cekiyorum simdiden strese girdim..Benmde 2 ya da 3.ye oluo cnm ilk olmadgi kesin
Göğüs kalkanı alcm cnm bende.İlk hamileligm ama okudgm yazilra göre göğüs pedi koyunca yapisioms.krem sürsen de.süt aktıkça da.göğüs kalkanı daha çıkıntılı yapismio ve hava alması için delikleri varmış galiba.o sebeple daha sağlıklı tedavi edici özelliği varms.Hatta göğüs pedi hiç yanıma almasam bile olur Die düşünüyrm.
Günaydın kuzu geçmiş olsun minoset te kullanabilir hamileler ben halsizlik durumunda onu iciyorum turp gibi oluyorumGünaydın kızlar bir ptesi daha iş yerindeyim ve gribim dökülüyorum resmen bu hafta bir bitse artık doğum sonrasına aktarma derdinden bu halde geldik işe
Canim gecmis olsun..ihlamur papatya cayi felan ic elma kanugu kaynatip da icebilirsin..bir de yaninda parol biraz rahatlatir
Günaydın kuzu geçmiş olsun minoset te kullanabilir hamileler ben halsizlik durumunda onu iciyorum turp gibi oluyorum
İyi kuzum inş mandalinalar ise yarar :))Ben hiç ilaçsız atlatayım diyorum bakalım becerebilecekmiyim :)) evde olaydım ohh yatardım ama neyse bunada şükür
Canım ben aslında bu konuyu şöyle farkettim bir gün çok fena bardaktan elim kesildi ciddi derin kesilmişti birde evde kimse yoktu öyle korktum ki kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum bu kan Durmaz diye ama baktım tampon yapınca kesildi hemen doktorun söylediği mantıklı aslında ama insan yinede tedirgin oluyor bu arada ben geçen hafta coraspirini kestim doktor öyle söyledi sen devam ediyormusun bu konuda endişeliyim çünkü bazı doktorlar Doğuma 5 gün kalaya kadar kullanın diyorlar sezeryan olacağım bendeCanım bende kan sulandırıcı kullanıyorum ,aynı korkuya sahibiz,doktora sordum doğum sonrası kanama fazla olursa diye korkuyorum dedim ,onlar farklı iki mekanizma korkmana gerek yok dedi,detaylandıramadım artık okadar çok soru sordumki adama diye.ama çarşamba tekrar sorucam.sende sezeryanmı olcaksın,valla kesilip biçilmek değilde bu iğne beni çok korkutuyo ,doktora ha bire kan kaybından ölmem dimi die sorup duruom :)
Ben mandalina yiyememiyorum midemin yanmasindan daha da beter yapiyor..sanki yaraya tuz basmis gibiİyi kuzum inş mandalinalar ise yarar :))
Teşekkür ederim canımGecmis olsun ihlamur papatya cayi elma kabugu kaynatip icebilirsin bir de parol icip yatin dinlenin yoksa cok zor gecer
Evet bazısında dokunuyor cok kotu birsey, bende tam tersi şimdi nasıl canım çekti hemen yemem lazim:) bu çocuk meyvesiz bir günümü gecirmedi çok meyveci olucak herhalde normal de hiç yemezdim yanıBen mandalina yiyememiyorum midemin yanmasindan daha da beter yapiyor..sanki yaraya tuz basmis gibi
Afiyet bal olsun yarasin ikinize de o zaman...kizlarimda cok yedim meyveyi cidden ikisi de meyveyi cok seviyor...bunda da yedim ama hep yaz meyveleri yedim..oglum da mandalina portakal pek yemeyecek gibi..Evet bazısında dokunuyor cok kotu birsey, bende tam tersi şimdi nasıl canım çekti hemen yemem lazim:) bu çocuk meyvesiz bir günümü gecirmedi çok meyveci olucak herhalde normal de hiç yemezdim yanı
Sağol kuzumm :) inş oda yer c vitaminden mahrum kalmaz yavrunAfiyet bal olsun yarasin ikinize de o zaman...kizlarimda cok yedim meyveyi cidden ikisi de meyveyi cok seviyor...bunda da yedim ama hep yaz meyveleri yedim..oglum da mandalina portakal pek yemeyecek gibi..
Hadi gözün aydın olmuştur kuzum 33. Hafta icindesin mutlu haberlerle gel inş :)Günaydın güzellikler... Herkes iyidir inşallahBizim yarın kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Ufaklık 2 kg olmuş mudur acaba Son haftalar insan daha bir sabırsız oluyor. Bir an önce gelseler de sağlıkla sıhhatle, sevsek sıpaları
Ben bu yara olayini kafama taktim cok korkuyorum gogus uclarim yara olacak diye cok agladim cok acı cekiyorum simdiden strese girdim..2 tane cocuk emzirdim ama yine korkuyorum ilk kizimda 9 ay cektim hem kanadi hem emzirdim aglaya aglaya,kucuk kizimda 2 ay cektim bunda insallah hic cekmem...insallah siz de yasamazsi iz...gogus pedleri yapisiyor tavsiye etmem..iyice acitiyor
Eki Görüntüle 1895686 teyzeleri alper beyin yatağıni dün kurduk tabii kurana kadar ter su icinde kaldik ne zormus bunu kurması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?