bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:)) canım güle güle kullansın alperin bizde kurarken eşimle baya uğraştık netten videosunu açtımda yaptık :))
Sağol canım benim inş senin bebisinde huzurlu huzurlu uyur :) bizde videoyu açtık ancak öyle bazı ufak tefek ayritilara dikkat etmeyince kurulumu zorlaşıyor neyse ki kuruldu ve bitti ohh

Kızlar bu meme ucu benim de korkulu rüyam uçları zaten çok çıkık benimkilerin şimdiden parça parça duruyor lansinoh surup duruyorum şuan ama benimkide beni çok yordu yorar diye dusunuyorum, burda bi arkadaş soğan suyunu önermişti hatırlayan vardır belki hastanede ilk emzirmeden once soğan suyu surersek sonra silip bebeği emzirirsek yara bere olmuyormuş hiç bana ilginç geldi bunu duyan varmı ?

Eki Görüntüle 1895686 teyzeleri alper beyin yatağıni dün kurduk tabii kurana kadar ter su icinde kaldik ne zormus bunu kurması
güle güle kullanın canım.mıșıl mışıl uyusun Alper bey

güzel güzel haberlerle gelin inşallah canım.Olmuştur annesi

Gunaydin kizlar... ada dan bana bulasti grip bugun gorus gunumuz ama kafami kaldircak halim yok insallah iyi haberler aliriz da biraz toparlarim
geçmiş olsun canım.Güzel haberlerinizle gelin inşallah

Sağol canım benim inş senin bebisinde huzurlu huzurlu uyur :) bizde videoyu açtık ancak öyle bazı ufak tefek ayritilara dikkat etmeyince kurulumu zorlaşıyor neyse ki kuruldu ve bitti ohh

aminn canım aynen öyle bir kaç ufak ince datayı varmış onlara dikkat etmedik biz dedik bu olmuyor bozuk iyki bu net varda video açıp baktık :)

@yaseminkara canım ya bişi danışcam sana tekrar hatırlatmak gibi olmasında yardımını istiycem ben cumartesi günü ilk defa nst ye girdim girceğimide bilmediğimden su bile içmeden aç karna girdim. bebek hareket etmedi. nst nerdeyse düz çizgi halinde. sen daha önce bizle paylaşmıştın ya ona benzettim o yüzden bir sorayım dedim. Gerçi kahvaltı yaptıktan sonra deli gibi hareketlendi göbeğimin oynadğını dışardan bile fark ettim ultrsonda baktı doktor muhtmelen uyuyo sen bidahakine tok gel mutlaka dedi gönderdi sence endişe edilir bi druum mudur?

Eklentiler

• 20161008_222011.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 62
Canım aspirin kullanmıyorum ben hiç.iğneyi 24 saat önce kesicez.(2-3hafta önce kesenler var ama doktorum bana neden riske atalım zararlı bi iğne değil ki etkisi 12saat dedi).ama aspirinide benim doktorumda söyledi , aspirin clexan dan daha uzun süre etkili bir sulandırıcıdır eğer kullansaydın önceden keserdik ama clexanı kesmeye gerek yok problem yaratan bir iğne değil dedi.

Canım arkadaş daha bilgilidir ama bende istersen kaygını gidereyim.hiç korkulcak bir durum değil.benim bebişte hep hareketsiz çıkıyor uyuma zamanına denk geliyor.hastaneden çıkıp arabaya binince başlıyo tekmeye.doktor hiç bana aç tok gel demedi.bende sordum sonuncuda harket etmesimi lazım nst esnasında die,hayır sancı varsa zaten hertürlü çıkar dedi.

Selam kızlar, benim damağımda hafif bir şişlik var.Böyle bir durum yaşamış olan var mı?

sağol cnm benim sonra hareketlenince bende rahatladım ama işte hep bi acabaa kalıyor insanın bu durumda aklında :/ ilk defa girdiğimden bişi anlamadım zaten :) teşekkür ederim cevabın için :)

sağol cnm benim sonra hareketlenince bende rahatladım ama işte hep bi acabaa kalıyor insanın bu durumda aklında :/ ilk defa girdiğimden bişi anlamadım zaten :) teşekkür ederim cevabın için :)
Ah bilmem mi ,ben 24.haftadan beri nst ye giriyorum.erken doğum riskim olmuştu.oyüzden baya bi uzman oldum :) nst mi kendim takıp çıkarıyorum , kağıdı koparıp hemşireye veriom sancım çıkmadı falan diom :) ilk zaman nst cihazı alarm verdi , aklım çıktı hemşireye bağırdım nasıl bebeğime bişey mi oldu neden ötüyo bu diye,meğer bebek nst esnasında yer değiştirmiş ,kalp atışı alamamış cihaz ,onu uyarıyormuş...nerdeyse ağlamaya başlıcaktım :) şükür 35e geldik ,herkese hayırlı doğumlar olsun sağlıkla alsın herkrs minnoşlarını kucaklarına

Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim, pijamayı düşünmüştüm ama aklıma hiç gecelik gelmemişti...

:)) ay bak bunu söylediğinde iyi oldu bende kalpten giderdim. Çok şükür sende bu zamanlara gelmişsin cnm sağsalim. Bu endişeyi bitek anneler mi yaşıyo ne eşime diiyorum bak hareketsiz çıktı ya bi sorun varsa başka doktora mı gitsek faln hiç oralı olmadı. Doktorlara güvenmiyosan hiç kontrole falan gitmeyelim artık sen teşhis koyuyosun nasılsaa diyo :/// Nerdeyse kavga etcektimde oğluş tekmelere başladı :)

Aminn cnm inşallah.hiçbirimiz yasamayz inşallah.
Dediğin gibi göğüs kalkanini şimdiden alıp koymamz lazım

Canim doktorlar bilemiyor tekrarlayıp tekrarlayamayacgini. Bnde tekrarlayor surekli çıkıyor.2 senede zor hamile kaldım. İlaç tedavisi fln yok maalesef buyuyup ameliyt olmayi bekliyorsun

Anladım canım zormuş böyle sürekli çıkıyor olması Allah şifa versin kendiliğinden biter gider inşallah..

Eki Görüntüle 1895686 teyzeleri alper beyin yatağıni dün kurduk tabii kurana kadar ter su icinde kaldik ne zormus bunu kurması

Huzurlu mutlu uyudun paşa içinde inşallah. İlk zamanlar ben de kuramıyordum. Hatta ilk aldığımızda kuramayıp yerine geri götürdük satıcı kız tekrar gösterdi falan nasıl kurulacağını :)) Zamanla alışılıyor..

Ahahaha aynı benim kocam.doktordan daha mı iyi bilcen dio.relax bu adamlar çnkü onlar taşımıyor karınlarında.olsun napalım zaten güzel tarafı şuan sadece bize aitler tadını çıkaralım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…