• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anladım canım zormuş böyle sürekli çıkıyor olması :KK43: Allah şifa versin kendiliğinden biter gider inşallah..

Huzurlu mutlu uyudun paşa içinde inşallah. İlk zamanlar ben de kuramıyordum. Hatta ilk aldığımızda kuramayıp yerine geri götürdük satıcı kız tekrar gösterdi falan nasıl kurulacağını :)) Zamanla alışılıyor..
Evet canım zor maalesef ama bi evlat verdi ya Allah başka bsy istemem hiç olmucak sanıyordum.yapacak bsy yok inşallah bi daha çıkmaz her şey Allahtan

Teyzeleri biz doktordan döndük şimdi, sancımız 20lerde çıktı, 2cm de açılma varmış, küçük bey gelmeye niyetli gibi :)) 2900 olmuş, dedim eskiden çok önde gidiyordu, şimdi niye yavaşladı, ekstra ne yapsam düzelir dedim, doktor da yer kalmadığı ve kemikler oturduğu için yavaşlamış gibi geliyor sana, herşey yolunda merak etme dedi :) 10 gün sonra tekrar görüş var :) @Ada ve deniz tatlım sen de bugün gidecektin değil mi, çıktın mı doktordan :)

oyyy maşşalah kuzuna annesi :nazar: :KK46::KK46: günlerimiz aynı senle ama benim oğlan gönderdiğim onca güzel şeye rağmen gene kilo almıyo gene almıyo :KK43: önümüzdeki ctesi de bizim randevu var inşallah herşey yolundadır
Canim alir merak etme saglikli olsunlarda zayif olsunlar dogunca toparlarlar findiklar

Teyzeleri biz doktordan döndük şimdi, sancımız 20lerde çıktı, 2cm de açılma varmış, küçük bey gelmeye niyetli gibi :)) 2900 olmuş, dedim eskiden çok önde gidiyordu, şimdi niye yavaşladı, ekstra ne yapsam düzelir dedim, doktor da yer kalmadığı ve kemikler oturduğu için yavaşlamış gibi geliyor sana, herşey yolunda merak etme dedi :) 10 gün sonra tekrar görüş var :) @Ada ve deniz tatlım sen de bugün gidecektin değil mi, çıktın mı doktordan :)

Maşallah canım oğluna çok iyi kilosu :nazar::nazar:

Bebişin kilosu gayet normal canım.ben oğluma hamileyken gününü beklerse 4 kg ya yakın doğar demişti.36+3 de 2.900 doğdu.gidişat da sorun yok yani

Maşallah cnmcm.3500 üstü gelir inşallah :KK68::KK68:
Bu arada acilmayi ultrasonda mi görüo doktor.Yoksa alttan muayenyle mi

Anladım canım zormuş böyle sürekli çıkıyor olması :KK43: Allah şifa versin kendiliğinden biter gider inşallah..

Huzurlu mutlu uyudun paşa içinde inşallah. İlk zamanlar ben de kuramıyordum. Hatta ilk aldığımızda kuramayıp yerine geri götürdük satıcı kız tekrar gösterdi falan nasıl kurulacağını :)) Zamanla alışılıyor..
:)) Aynen kura kura alisiyor insan, sağol canim, senin de kuzun huzurla uyusun içinde inşallah

:nazar: maşallah kuzuna nerdeyse 3 kilo olmuş annesi , azcik daha sabreder inş birazcık daha kilo alsın ondan sonra geliyorsa gelsin az kalmış günü zati :anneadayı:

Canım aspirin kullanmıyorum ben hiç.iğneyi 24 saat önce kesicez.(2-3hafta önce kesenler var ama doktorum bana neden riske atalım zararlı bi iğne değil ki etkisi 12saat dedi).ama aspirinide benim doktorumda söyledi , aspirin clexan dan daha uzun süre etkili bir sulandırıcıdır eğer kullansaydın önceden keserdik ama clexanı kesmeye gerek yok problem yaratan bir iğne değil dedi.
Evet aynen iğneyi bizde bir gün önce kesip ertesi gün tekrar başlıyor ve altı hafta daha yapılacak aspirin biraz endişendirdi beni ama bırak deyince bıraktım mecbur bilmiyorum bebeğin şükür hareketleri de iyi inşaallah sağlıkla alalım kucağımıza

Merhaba kızlar nefes problemi yasayan varmı ıkı adım yer yurudum sankı dag Bayır tırmanmış gıbı oluyorum Kasıklarımda ise acayıp bır baskı oluyor sankı bebek cıkacak gıbı

Maşallah canım çok güzel kilosu bebişin. Doktor da her şey yolunda demiş ne güzel. Sağlıkla gelsin zamanında inşallah:)

:)) Aynen kura kura alisiyor insan, sağol canim, senin de kuzun huzurla uyusun içinde inşallah

Sağol canım inşallah

Merhaba kızlar nefes problemi yasayan varmı ıkı adım yer yurudum sankı dag Bayır tırmanmış gıbı oluyorum Kasıklarımda ise acayıp bır baskı oluyor sankı bebek cıkacak gıbı

Özellikle yakın zamanda yemek yediysem nefes sorunu oluyor bende de canım. Ayağa kalkıp iki iş yapayım dediğin gibi soluk soluğa kalıyorum. Ama normal sanırım artık son ayımıza girdik

Merhaba arkadaşlar Her gonderiyi okuyorum ama sessiz takip eden Kasım annesi olucam:)öncelikle doğum yapan Annelerimız kuzularinizi saglikla buyutun ins darisi bizlere olsun:)
suan 35+5 deyim. Kasık ağrıları başladı sertlesiyor da karnim bakalım şimdilik normal diyor dr um bir aksilik çıkmazsa benim sorum şu ki aranızda ankara koru sincan huseyin pehlivan a giden var mı? Tam 36 haftalik olunca tekrar randevum var nst ye alicakmis merak ettiğim ikinci konu ise çatı muayenesi yapar mı bu gidişi mde bilmek istiyorum hem kendimi psikolojik olarak hem de fiziksel olarak hazırlamak için anladınız siz onu:) iyice zorlaştı bazı şeylerle ugrasmak:)))) hepimize kolay doğumlar sağ salim huzurla...

Özellikle yakın zamanda yemek yediysem nefes sorunu oluyor bende de canım. Ayağa kalkıp iki iş yapayım dediğin gibi soluk soluğa kalıyorum. Ama normal sanırım artık son ayımıza girdik
Az once okudum bu haftalarda nefes problemi olurmuş kan basıncı en yuksek seviyelerde seyir edıyormuş demekki napıcaz totoyu yayıp otrcaz tabıkı onca iş varken mumkunseeee hazırlıkları kım yapcaksaaaa

merhaba hanımlar herkesler iyidir inşallah :anneadayı::KK200::KK200: bugün ağdam var ruhum daralıyo yaşam amacımı sorguluyorum resmen mutsuzum umutsuzum :cry::cry:
Kolay gelsin yawrum benimde o işi halletmem lazımda erteledikçe erteliyorum.Allahtan bacaklarım lazerli sadece genital var ama oda en kötüsü zaten.yaptırırken doğuruvermeyiz demi bemde bundan korkuom :)

Maşallah bıdığına doğuma kadar 3 ü geçer canım merak etme gayet iyi kilosu. Darısı başımıza inşallah:))) senin doğum şeklin belli miydi canım 10 gün sonra benim doğum var allah izin verirse inşallah. Günlerimiz aynı diye merak ettim çatı muayene falan oldumu eğer normalse beklersin belki ama sezeryan ise muayene gününü ileri atmış gibi geldi bana.

Merhaba arkadaşlar Her gonderiyi okuyorum ama sessiz takip eden Kasım annesi olucam:)öncelikle doğum yapan Annelerimız kuzularinizi saglikla buyutun ins darisi bizlere olsun:)
suan 35+5 deyim. Kasık ağrıları başladı sertlesiyor da karnim bakalım şimdilik normal diyor dr um bir aksilik çıkmazsa benim sorum şu ki aranızda ankara koru sincan huseyin pehlivan a giden var mı? Tam 36 haftalik olunca tekrar randevum var nst ye alicakmis merak ettiğim ikinci konu ise çatı muayenesi yapar mı bu gidişi mde bilmek istiyorum hem kendimi psikolojik olarak hem de fiziksel olarak hazırlamak için anladınız siz onu:) iyice zorlaştı bazı şeylerle ugrasmak:)))) hepimize kolay doğumlar sağ salim huzurla...
Var Can'ım sadece biri sadece biri arkadaşımız gidiyor ona ...

Odem odem odem.. bi hafta oncesine kadar hicbiseyim yokken simdi kibariyenin ankara subesine aday oldum.. eller ayaklar yuz fil gibiyim.. c.tesi kontrolumde erken dogum sinyali verildi progestana basladik yine :( 15 gun daha icerde tutmaya calisilicak bebegin kilosunun 2500 u gecmesi icimizi rahatlaticak dedi ama hala 2300 lerde 2 adim atsam 3.de nefesim kesiliyor nstlerimde sanci gorunmuyor ama ozellikle aksamlari bitmek bilmeyen kasilmalar yasiyorum artik hicbiseyden tat almaz depresyonik bi kisi oldum ciktim :(:cry::KK42: 37 yasinda dogurmaayinnnn :KK42:

Back
X