- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.161
kendini çok kasmazsan doğurmazsın tatlım :)) ama ben bugün bacaklarım falan alınırken sırt üstü uzanmıcam da oturur vaziyette yaptırıcam yoksa baya uzun bi süre yatmış oluyorum belki zararlı olur allah korusun :/Kolay gelsin yawrum benimde o işi halletmem lazımda erteledikçe erteliyorum.Allahtan bacaklarım lazerli sadece genital var ama oda en kötüsü zaten.yaptırırken doğuruvermeyiz demi bemde bundan korkuom :)
Var Can'ımsadece biri arkadaşımız gidiyor ona ...
maşşallah ateş beye aman rahat olsun dünya rahatlara güzelSelam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde
Eki Görüntüle 1895686 teyzeleri alper beyin yatağıni dün kurduk tabii kurana kadar ter su icinde kaldik ne zormus bunu kurması
Az once okudum bu haftalarda nefes problemi olurmuş kan basıncı en yuksek seviyelerde seyir edıyormuş demekki napıcaz totoyu yayıp otrcaz tabıkı onca iş varken mumkunseeee hazırlıkları kım yapcaksaaaa
Selam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde
Var Can'ımsadece biri arkadaşımız gidiyor ona ...
B BlackandBlack canım ya bişi danışcam sana tekrar hatırlatmak gibi olmasındayardımını istiycem ben cumartesi günü ilk defa nst ye girdim girceğimide bilmediğimden su bile içmeden aç karna girdim. bebek hareket etmedi. nst nerdeyse düz çizgi halinde. sen daha önce bizle paylaşmıştın ya ona benzettim o yüzden bir sorayım dedim. Gerçi kahvaltı yaptıktan sonra deli gibi hareketlendi göbeğimin oynadğını dışardan bile fark ettim ultrsonda baktı doktor muhtmelen uyuyo sen bidahakine tok gel mutlaka dedi gönderdi sence endişe edilir bi druum mudur?
merhaba hanımlar herkesler iyidir inşallahbugün ağdam var ruhum daralıyo yaşam amacımı sorguluyorum resmen mutsuzum umutsuzum
Merhaba kızlar nefes problemi yasayan varmı ıkı adım yer yurudum sankı dag Bayır tırmanmış gıbı oluyorum Kasıklarımda ise acayıp bır baskı oluyor sankı bebek cıkacak gıbı
Maşallahın var kuzum Sen depresyona giremezsin izin yokOdem odem odem.. bi hafta oncesine kadar hicbiseyim yokken simdi kibariyenin ankara subesine aday oldum.. eller ayaklar yuz fil gibiyim.. c.tesi kontrolumde erken dogum sinyali verildi progestana basladik yine15 gun daha icerde tutmaya calisilicak bebegin kilosunun 2500 u gecmesi icimizi rahatlaticak dedi ama hala 2300 lerde 2 adim atsam 3.de nefesim kesiliyor nstlerimde sanci gorunmuyor ama ozellikle aksamlari bitmek bilmeyen kasilmalar yasiyorum artik hicbiseyden tat almaz depresyonik bi kisi oldum ciktim 37 yasinda dogurmaayinnnn
Ayy teyzesi daha iyi kilolar boylar tüm kuzucuklara inşallahMaşallah canım oğluna çok iyi kilosu
Hımm güzel o zaman ya sizin yorumlarınızı da okuyunca içim rahatladı canım yaBebişin kilosu gayet normal canım.ben oğluma hamileyken gününü beklerse 4 kg ya yakın doğar demişti.36+3 de 2.900 doğdu.gidişat da sorun yok yani
Doktor 3cm açıklığı doğum başlangıcı sayıyoruz, 3cm e bugünde gelebilir 10 günde sürebilir belli olmaz dedi.. Benim hissettiğim bi sancı yok, nstde sancım az çıktı, bebişin de hareketleri kalp atışı iyi, hemen gelmez gibi dedi.. Yani dediğin gibi 3ü geçer de gelir inşallah canımmaşallah kuzuna nerdeyse 3 kilo olmuş annesi , azcik daha sabreder inş birazcık daha kilo alsın ondan sonra geliyorsa gelsin az kalmış günü zati
Amin canım hepimizin kuzusu sağlıkla vakitli felir inşallahMaşallah canım çok güzel kilosu bebişin. Doktor da her şey yolunda demiş ne güzel. Sağlıkla gelsin zamanında inşallah:)
İnşallah canımMaşallah bıdığına doğuma kadar 3 ü geçer canım merak etme gayet iyi kilosu. Darısı başımıza inşallah:))) senin doğum şeklin belli miydi canım 10 gün sonra benim doğum var allah izin verirse inşallah. Günlerimiz aynı diye merak ettim çatı muayene falan oldumu eğer normalse beklersin belki ama sezeryan ise muayene gününü ileri atmış gibi geldi bana.
Iyiyiz kuzu 2230 gr hersey yolundaTeyzeleri biz doktordan döndük şimdi, sancımız 20lerde çıktı, 2cm de açılma varmış, küçük bey gelmeye niyetli gibi :)) 2900 olmuş, dedim eskiden çok önde gidiyordu, şimdi niye yavaşladı, ekstra ne yapsam düzelir dedim, doktor da yer kalmadığı ve kemikler oturduğu için yavaşlamış gibi geliyor sana, herşey yolunda merak etme dedi :) 10 gün sonra tekrar görüş var :)Mcada tatlım sen de bugün gidecektin değil mi, çıktın mı doktordan :)
Yok canım NST iyi gibi geldi bana. Seninkinin kalp atışlarında inişler çıkışlar var, benimkinde yoktu. Nerdeyse düz bir çizgi gibiydi. Uyuduğu için o şekilde çıkmıştır canım. Ama bebeğinin hareketleri çok önemli özellikle son haftalarda. Hareketlerini kesinlikle say. Bir de hareketinin şiddeti çok önemli. İçinde kayıyor gibi minik hareket olmayacak hareketleri. Belirgin, sert hareketler olmalı...
Masallah kuzum benim cok guzel gelisimi severim onuTeyzeleri biz doktordan döndük şimdi, sancımız 20lerde çıktı, 2cm de açılma varmış, küçük bey gelmeye niyetli gibi :)) 2900 olmuş, dedim eskiden çok önde gidiyordu, şimdi niye yavaşladı, ekstra ne yapsam düzelir dedim, doktor da yer kalmadığı ve kemikler oturduğu için yavaşlamış gibi geliyor sana, herşey yolunda merak etme dedi :) 10 gün sonra tekrar görüş var :)Mcada tatlım sen de bugün gidecektin değil mi, çıktın mı doktordan :)
Cnm guzel hberlerle gel ins ciddi bisey yoktur9.45te perinatolog a gidicem.cuma doktorda tansiyonum gene yuksek cikti. Dopplerde bir damarda biraz direnc gozuktu. Nst de sanci yok, kalp atislari iyi. 24 saat idrarda protein 152. Deger araligi 0-150 arasi. Doktorum bugun gene 24 saatlik idrar biriktirmemi soyledi. Onun disinda ciddi bir sey soylemedi. Ben de kafam rahatlasin, belki kizimizi da guzelce goruruz diye perinatologdan randevu aldim. Umarim o da sorun yok der. Dua edin lutfen.
Güle güle yataın Alper bebek içinde canım. Biz daha almadık yatakEki Görüntüle 1895686 teyzeleri alper beyin yatağıni dün kurduk tabii kurana kadar ter su icinde kaldik ne zormus bunu kurması
Sağol canımayyy çok güzelmiş. güle güle kullansın alper bebiş
Sağol canım benimGüle güle yataın Alper bebek içinde canım. Biz daha almadık yatakbir de odayı boşaltma kurma işi varki düşününce bile fenalık basıyor...
Ne güzel işte rahat oğlan herşeyi normal daha ne istiyosun deli:)))) maşallah ateş paşaya allah nazardan korusun kilosunu söyledi mi doktor.Selam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?