bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende de tam tersi uykusuzluk hali arada uyuya kalıyorum yarım saat sonra sanki bütün gece uyumuş gibi dikiliyorum ayağa çarşamba doktora gidecek bende vardım ama perşembeye kaldı benimde

Herşey yolunda ozaman senin çok güzel canım doktorun gerekli açıklamayı yapmış için rahatsa bekleyebilirsin randevuyu nasıl olsa sancı ile doğuma gideceksin. Benim sezeryan olacak o yüzden 38+2 de alacak hayırlısı olsun kuzum hepimiz için.

Ne güzel işte rahat oğlan herşeyi normal daha ne istiyosun deli:)))) maşallah ateş paşaya allah nazardan korusun kilosunu söyledi mi doktor.

Söyledi kuzum cok sükür 2976 gr olmuş 49 cm de boyu var. Ya geçen hafta yanlış baktı, yada tüm hafta maymun gibi muz badem yemem işe yaradı bilmiyorum. 3 ü geçsin yeter diyodum şükür dayandık 3 e darısı Mehmet Giray ın başınaa. Senin kontrol ne zaman?

Ben şuan geçmişten gelerek okuyorum belki cevap yazılmıştır ama yine de yazayım.. Nst de yorgunluk özellikle açlık çok etkiliyor. Bizim de kalp atışları hep kesik kesik olurdu.. Geçen gün meyve suyu içip girdim nstye yanımda bi hamile daha vardı benden 2 hafta ileri de benim nst gayet iyi çıkarken onun ki kesik kesik çıktı doktoru geldi baktı tok musun dedi yeni yedim dedi meyve suyu tatlı yedin mi onları ye öyle çektir dedi.. Benim ilk zaman sancı çıktığında eşimin iş yerine emekli doktor gelmiş onunla konulurken işte doktor tek nst yorum yapılmaz. Yorgundur, bebek uyur, açlık bunlar hep etkiler demiş

Maşallah paşaya allah nazardan saklasın valla bende acaip muz yedim bu hafta hatta kabız oldum şimdi muz ve kayısı suyu birlikte tüketiyorum. Ceviz badem fındık yiyorum ve ev yoğurdu aralarda çok tüketiyorum. Çarşamba ne olacak merak ediyorum bende hayırlısı bakalım:)) keramet muzdamı göreceğiz

Maşallah canım

Canım bende 32. Hafta da bıraktım ki kullananlara sordum onlarda 32 de bırakmış.

Maşallah canım kuzun kocaman olmuş. Darısı bizim de başımıza

Merhaba kızlar nefes problemi yasayan varmı ıkı adım yer yurudum sankı dag Bayır tırmanmış gıbı oluyorum Kasıklarımda ise acayıp bır baskı oluyor sankı bebek cıkacak gıbı

sağdan sola dönmem bile bazen nefes nefese bırakıyor dün akşam uzandım kalktım bi an nefesim gitti çok yoruldum dedim eşim ne yaptın ayakta mı kaldın yatmadın mı dedi bende yok be kalkarken yoruldum dedim o derece

Selam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde
Maşallah canım. Dur daha senin gününe var kuzum niye acele ediyorsun. Bak bu günler de özleniyo benden söylemesi

Selam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde

Neydik, nolduk, nolcaz nst de sancı görmeye korkarken sancı bekliyoruz Maşallah size

Benim eşim de ağırdan alangillerden canım ben yatak odama kuracağım canım yatağı alınca. Yatak odamda toplamda 3 yatak olacak düşün. Bir kaç eşyayı da mecburen çıkaracağız. İş çok amaaaa eşimi bekliyorum mecburen.

ayy kızlar bugn öğleden sonra bakamadım hiç buraya zaten ölüyorum hastalıktan birde angarya salak işlerle uğraştım ya bugün vallahi yarın dr kontrolüm var şeytan diyor al doğum öncesi izin raporunu son haftam ama bezdim bugün yarın gelmiycem eğer sabahta böyle olursam bir gün idare etsinler

Yatarken bende nefes alamıyorum 3 yastığa dayanarak uyuyabiliyorum. Eşime sezeryan masasına nasıl yatıcam diyorum. Eşim "üzülme aşkım yastıklarını orayada götürürüz" diyor. Ben hastane yatağı için bile bavula pike koyduğum için eşim ameliyathaneye yastık sokmuş çok değil demi

Bence makul istekler
Bende dün benim eşyaları hazırlamaya başladım aşkım bu çantalar almadı bizim orta boy valize düzelim dedim. aşkım ne koydun odayı mı dolduracaksın 1 gece kalıcan dedi bende seni yanımda götürmemeyi düşünüyorum dedim o da yok aşkım zaten benim önden gitmem lazım valizleri götürüp yerleştiririm önce sonra sen gelirsin arkadan dedi bazen boynuna sarılmalık bazen boğazına

Kizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun 2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…