- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.201
Sizinkide iyiymişBence makul istekler
Bende dün benim eşyaları hazırlamaya başladım aşkım bu çantalar almadı bizim orta boy valize düzelim dedim.aşkım ne koydun odayı mı dolduracaksın 1 gece kalıcan dedi bende seni yanımda götürmemeyi düşünüyorum dedim o da yok aşkım zaten benim önden gitmem lazım valizleri götürüp yerleştiririm önce sonra sen gelirsin arkadan dedi bazen boynuna sarılmalık bazen boğazına
Sizinkide iyiymişbende acaba bebeğinki ve benim eşyalarımı ayrı ayrı bavul mu yapsam diyorum çünkü tek bavul yetmedi bizede:))aslında doğumu bizim yatak odasında yapsalar daha kolay olacak
Maşallah Demir'e:)))) bence bekler 22sine kadar canımKizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle
Kizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle
sağol cnm cvp için .üstteki çizgiler kalp atışı mı oluyor ? kahvaltıdan sonra yattım saydım bende baya sert tekmeler attı demekki aç olduğum için oğluş tedirgin etti beni :/
öfff ben de böyleyim ya :/ aslında benimki daha çok ani nabız hızlanması gıcık bişey gitse bari hamilelikten sonrasağdan sola dönmem bile bazen nefes nefese bırakıyor dün akşam uzandım kalktım bi an nefesim gitti çok yoruldum dedim eşim ne yaptın ayakta mı kaldın yatmadın mı dedi bende yok be kalkarken yoruldum dedim o derece
Niye değişti canım demir efe olsaydı barii
neeeeee
öfff ben de böyleyim ya :/ aslında benimki daha çok ani nabız hızlanması gıcık bişey gitse bari hamilelikten sonra
Niye değişti canım demir efe olsaydı barii
yeminle pert vaziyetteyim ya her yöndenGider kuzum gider 2. Ele çıktık ama geçici diye ümit ediyorum
Maşallah canım. Kasım bebeleri minnak oluyo biraz galibaKizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle
Sagolasin canim. Hakkimizda hayirlisi sagliklisi neyse o olsun hepimizin insMaşallah canım. Kasım bebeleri minnak oluyo biraz galibadoğum şekli de hangisi hayırlısıysa o olur inşallah canım.
My moonlight yaren92 benim ki de muhtemelen bunyamin bile koysam uslu olmazdi kizlar kuduruk bise beklioruzz ismi davut efe oldu. Davut rahmetli kp in ismi esim rica etti kirmadim efe yi de abim istedi onu da kirmadim hayirli saglikli evlat olur ins
Ben ayrı ayrı yaptım canım. Hem ister istemez bi telaş oluyo ve bebeğin ve annenin eşyaları çorba gibi oluyo tek çantanın içinde.Sizinkide iyiymişbende acaba bebeğinki ve benim eşyalarımı ayrı ayrı bavul mu yapsam diyorum çünkü tek bavul yetmedi bizede:))aslında doğumu bizim yatak odasında yapsalar daha kolay olacak
neeeeeeama biz demire alışmıştık kurban!! neyse efe de olur hadi adıyla yaşasın bıdık
Ayyyh ne güzel duaKızlar Eylül anneleri bebişlerin ağlaması uykusuzluk gaz problemi derken Lohusa depresyonuna doğru gidiyorlar sanırım:/ daha alışamadım komşu çocuğu gelip alacak gibi geliyor diyorlar eşleride boşuna bekleme gidici değil kalıcı bu bebek diyormuşacaba biz 2 hafta sonra ne durumda olucaz allah hepimize bol uykucu gazsız bebişler nasip etsin. 3 saatte biz uyandırıp emzirelim inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?