- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.221
hahahahhahaa kıızzzzzz bünyamin benim babamın adı alllahıııııııımmmmmmmmm sakın o adı koyma ben okul birincisiyim diye öğretmen müfettişi getirmişti benle konuşturmuştu da ben takır takır her soruya cevap verdim babanın adı diyince zzzöööönnnnnkkkk diye kalmıştım öyleMy moonlight yaren92 benim ki de muhtemelen bunyamin bile koysam uslu olmazdi kizlar kuduruk bise beklioruzz ismi davut efe oldu. Davut rahmetli kp in ismi esim rica etti kirmadim efe yi de abim istedi onu da kirmadim hayirli saglikli evlat olur ins
Ben şuan geçmişten gelerek okuyorum belki cevap yazılmıştır ama yine de yazayım.. Nst de yorgunluk özellikle açlık çok etkiliyor. Bizim de kalp atışları hep kesik kesik olurdu.. Geçen gün meyve suyu içip girdim nstye yanımda bi hamile daha vardı benden 2 hafta ileri de benim nst gayet iyi çıkarken onun ki kesik kesik çıktı doktoru geldi baktı tok musun dedi yeni yedim dedi meyve suyu tatlı yedin mi onları ye öyle çektir dedi.. Benim ilk zaman sancı çıktığında eşimin iş yerine emekli doktor gelmiş onunla konulurken işte doktor tek nst yorum yapılmaz. Yorgundur, bebek uyur, açlık bunlar hep etkiler demiş
yeminle pert vaziyetteyim ya her yöndenyani araba olsam kasko eşime abi bunu tamire gerek yok direk yenisini karşılayalım derdi o derece yatakta dönüşüm dert kalkışım dert.. ilginçtir gün içinde iyiyim noluyosa gece ve sabah ilk kalktığım zamanlar oluyo
Teşekkür ederiz teyzesiCanım sana sabah yazdığım msj hata verdi nedense. Şimdi tekrar deniyorum:)) alper beyin yatağıda çok şıkmış güle güle yatsın mışıl mışıl uyusun içinde gazsız geceler diliyorum :))))
hahahahhahaa kıızzzzzz bünyamin benim babamın adı alllahıııııııımmmmmmmmm sakın o adı koyma ben okul birincisiyim diye öğretmen müfettişi getirmişti benle konuşturmuştu da ben takır takır her soruya cevap verdim babanın adı diyince zzzöööönnnnnkkkk diye kalmıştım öyleen son benim babam yok diyebildim ayyyyyy mualla öğretmenimin halini görmeliydin çıldırdı kadın kızım bırakıyo ya adam seni allahın her sabahı okula ne demek babam yok falan!!! bunun üzerine sadece miyami diyebilmiştim bu da böyle bir anımdır ama bak onun haricinde harbiden uslu oluyolar galiba babam emmeye bile uyanmazmış gaddar babaannemin de işine gelirmiş tabii neyse ki dede acırmış babamın haline de ya yavruyu uyandırın da emzir arada dermiş istersen yine de bi düşün
Off Allah yardımcın olsun canımBenim eşim de ağırdan alangillerden canımben yatak odama kuracağım canım yatağı alınca. Yatak odamda toplamda 3 yatak olacak düşün. Bir kaç eşyayı da mecburen çıkaracağız. İş çok amaaaa eşimi bekliyorum mecburen.
o gerinme hissi doğumdan sonra had safhada oluyomuş ablam öyle demişti tabii o kadaaaarr organ eski yerine geri dönüyo kolay mı bacımmyirim senin benzetmelerini ya
Yarı şükür sebebin var kız ben her daim öyleyimortalıklarda yıkıntı enkaz gibiyim ayrıca dönüşler ciddi çok zor ya 1-2 haftadır sabahları gerilmek istiyorum sonları oynuyoruz artık
cok sagol tatlim işte ilk defa grince acemi oluo insan korkuo bidaha hayatta ac gtmem :))
bomba gaf olmuss ama sonuc olarak uslu efendi imajini baban da korumus bak babaya sahip cikalimmm
o gerinme hissi doğumdan sonra had safhada oluyomuş ablam öyle demişti tabii o kadaaaarr organ eski yerine geri dönüyo kolay mı bacımmbenim gerizekalı organların hepsi doğru yerlerine dönseler bari mide bağırsak yerler bi karışırsa yandık
Hayırlısı olsun bakalım en azından doğunca değişmedi paşanın ismi:))))My moonlight yaren92 benim ki de muhtemelen bunyamin bile koysam uslu olmazdi kizlar kuduruk bise beklioruzz ismi davut efe oldu. Davut rahmetli kp in ismi esim rica etti kirmadim efe yi de abim istedi onu da kirmadim hayirli saglikli evlat olur ins
babaya sahip çıkalım mumdan çıkmış yannngınn bu arada bu gerizekalılığı yaptığımda ilkokul 1 dim efenim burdan duyurulur
Aynen herkese dedim zaten cocugun ismiyle ilgili simdi herkes konussun yoksa ebediyete kadar sussun diyeHayırlısı olsun bakalım en azından doğunca değişmedi paşanın ismi:))))
evet allah muhafaza bi karışırlarsaKız mideyle bağırsak mümkünse karışmasın yani çok ters işlem görüyor onlarbizim oğlan ilk mesaneyi yastık diye kullandı sonra böbreği şimdi de akciğerleri nefesimi kesiyor sıpa
Benim ruh halim eskiye dönse yeter diğerleri zamanla oluro gerinme hissi doğumdan sonra had safhada oluyomuş ablam öyle demişti tabii o kadaaaarr organ eski yerine geri dönüyo kolay mı bacımmbenim gerizekalı organların hepsi doğru yerlerine dönseler bari mide bağırsak yerler bi karışırsa yandık
evet allah muhafaza bi karışırlarsabenimki de öyle canım yüz buldu beyefendi sağ böbreğimi mahvetti doğumdan sonra satışa çıkarıcam böbreğimi birinin işine yarasın bari
ayyy kuzum ben de hergün koca kafasını okşuyom benim balığın sakın dönme annem bırak ters gel sen herkesin ağzı kapansın sezeryanıma kimse laf edemesin diye diye telkin ediyorum yavruyu.. benimki de dönmemişti en son.. tabii koca kafası diye sevdiğim şey oğlanın kıçı diilsekısslar bişey sorcam
ya benm bebeğim 3 hafta önce doğum pozisyonuna dönmemşti
hala daha döndüğünü hissetmiyrm.cuma günü kontrolm.inşallah döner diyrm ama ne yapmam lazım bilemiyrm ya.
bişeyler yapmaya çalışıyrm ama olmuo
siz özel bişey yaptnz mı
aynen valla ruh halim hallaç pamuğu gibi olduBenim ruh halim eskiye dönse yeter diğerleri zamanla olur
Ay canım kafam geri düşünce sanki can veriyormuş gibi kalbim duracak gibi allah diye kalkıyorum.fazla otursam karnım ciğerime batıyor.benim de sezeryan fotolarında ilk aklıma gelen nasıl yatıyorlar öyle.normalde en azından yarı oturuyorsun.Yatarken bende nefes alamıyorum 3 yastığa dayanarak uyuyabiliyorum. Eşime sezeryan masasına nasıl yatıcam diyorum. Eşim "üzülme aşkım yastıklarını orayada götürürüz" diyor. Ben hastane yatağı için bile bavula pike koyduğum için eşim ameliyathaneye yastık sokmuş çok değil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?