bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hahahahhahaa kıızzzzzz bünyamin benim babamın adı alllahıııııııımmmmmmmmm sakın o adı koyma ben okul birincisiyim diye öğretmen müfettişi getirmişti benle konuşturmuştu da ben takır takır her soruya cevap verdim babanın adı diyince zzzöööönnnnnkkkk diye kalmıştım öyle en son benim babam yok diyebildim ayyyyyy mualla öğretmenimin halini görmeliydin çıldırdı kadın kızım bırakıyo ya adam seni allahın her sabahı okula ne demek babam yok falan!!! bunun üzerine sadece miyami diyebilmiştim bu da böyle bir anımdır ama bak onun haricinde harbiden uslu oluyolar galiba babam emmeye bile uyanmazmış gaddar babaannemin de işine gelirmiş tabii neyse ki dede acırmış babamın haline de ya yavruyu uyandırın da emzir arada dermiş istersen yine de bi düşün

cok sagol tatlim işte ilk defa grince acemi oluo insan korkuo bidaha hayatta ac gtmem :))

yirim senin benzetmelerini ya
Yarı şükür sebebin var kız ben her daim öyleyim ortalıklarda yıkıntı enkaz gibiyim ayrıca dönüşler ciddi çok zor ya 1-2 haftadır sabahları gerilmek istiyorum sonları oynuyoruz artık

bomba gaf olmuss ama sonuc olarak uslu efendi imajini baban da korumus bak babaya sahip cikalimmm

Off Allah yardımcın olsun canım

o gerinme hissi doğumdan sonra had safhada oluyomuş ablam öyle demişti tabii o kadaaaarr organ eski yerine geri dönüyo kolay mı bacımm benim gerizekalı organların hepsi doğru yerlerine dönseler bari mide bağırsak yerler bi karışırsa yandık

cok sagol tatlim işte ilk defa grince acemi oluo insan korkuo bidaha hayatta ac gtmem :))

Biz erken başladık nst turlarına benim oğlanda çok seviyor nst yi normalde 20 dakika ama bizim ki tekmeyi bi koyuyo yön değiştiriyor kalp atışı gidiyor görevli gelip düzeltiyor yine basıyor tekmeyi bizim 20 dakika oluyor 40-50 dakika

Kız mideyle bağırsak mümkünse karışmasın yani çok ters işlem görüyor onlar bizim oğlan ilk mesaneyi yastık diye kullandı sonra böbreği şimdi de akciğerleri nefesimi kesiyor sıpa

Hayırlısı olsun bakalım en azından doğunca değişmedi paşanın ismi:))))

kısslar bişey sorcam
ya benm bebeğim 3 hafta önce doğum pozisyonuna dönmemşti
hala daha döndüğünü hissetmiyrm.cuma günü kontrolm.inşallah döner diyrm ama ne yapmam lazım bilemiyrm ya.
bişeyler yapmaya çalışıyrm ama olmuo
siz özel bişey yaptnz mı

Kız mideyle bağırsak mümkünse karışmasın yani çok ters işlem görüyor onlar bizim oğlan ilk mesaneyi yastık diye kullandı sonra böbreği şimdi de akciğerleri nefesimi kesiyor sıpa
evet allah muhafaza bi karışırlarsa benimki de öyle canım yüz buldu beyefendi sağ böbreğimi mahvetti doğumdan sonra satışa çıkarıcam böbreğimi birinin işine yarasın bari

Benim ruh halim eskiye dönse yeter diğerleri zamanla olur

evet allah muhafaza bi karışırlarsa benimki de öyle canım yüz buldu beyefendi sağ böbreğimi mahvetti doğumdan sonra satışa çıkarıcam böbreğimi birinin işine yarasın bari

Kalsın kız böbrek tekrar çocuk yaptığında neyle oynayacak lütfen gelecekte ki yavrularını da düşün

ayyy kuzum ben de hergün koca kafasını okşuyom benim balığın sakın dönme annem bırak ters gel sen herkesin ağzı kapansın sezeryanıma kimse laf edemesin diye diye telkin ediyorum yavruyu.. benimki de dönmemişti en son.. tabii koca kafası diye sevdiğim şey oğlanın kıçı diilse

Ay canım kafam geri düşünce sanki can veriyormuş gibi kalbim duracak gibi allah diye kalkıyorum.fazla otursam karnım ciğerime batıyor.benim de sezeryan fotolarında ilk aklıma gelen nasıl yatıyorlar öyle.normalde en azından yarı oturuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…