• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ayyy kuzum ben de hergün koca kafasını okşuyom benim balığın sakın dönme annem bırak ters gel sen herkesin ağzı kapansın sezeryanıma kimse laf edemesin diye diye telkin ediyorum yavruyu.. benimki de dönmemişti en son.. tabii koca kafası diye sevdiğim şey oğlanın kıçı diilse :21:

Millete ne bee senin dogum seklinden. Benim tersti kafa yukardaydi dogum tarihi verdi bugun gittim yine donmus normal dogum pozisyonunu almis ama ben yine sezeryan kasacam cnku oyle istiyorum kendisi erken gelmeye kalkmadikca. Kus da benim karin da benim cocuk da benim :süslü:

Canım bende 32. Hafta da bıraktım ki kullananlara sordum onlarda 32 de bırakmış.
Tamam canım içim rahatladı o zaman teşekkür ederim hatta bırakalı kendimi dağa iyi hissediyorum coraspirin beni çok halsiz yapıyordu

kısslar bişey sorcam
ya benm bebeğim 3 hafta önce doğum pozisyonuna dönmemşti
hala daha döndüğünü hissetmiyrm.cuma günü kontrolm.inşallah döner diyrm ama ne yapmam lazım bilemiyrm ya.
bişeyler yapmaya çalışıyrm ama olmuo :KK43:
siz özel bişey yaptnz mı
Onun için hiçbişey yapamazsın canım tamamen bebeğin keyfine kalmış bi durum. Ama dönerse anlarsın kafası tam kasıkta taş gibi ve çok ağrı yapıyor inan ki :/

Millete ne bee senin dogum seklinden. Benim tersti kafa yukardaydi dogum tarihi verdi bugun gittim yine donmus normal dogum pozisyonunu almis ama ben yine sezeryan kasacam cnku oyle istiyorum kendisi erken gelmeye kalkmadikca. Kus da benim karin da benim cocuk da benim :süslü:
hay ağzını öpsün eşin datlım zannedersin ki benim kuşceğizim halka mal olmuş :cry:

Ay canım kafam geri düşünce sanki can veriyormuş gibi kalbim duracak gibi allah diye kalkıyorum.fazla otursam karnım ciğerime batıyor.benim de sezeryan fotolarında ilk aklıma gelen nasıl yatıyorlar öyle.normalde en azından yarı oturuyorsun.
İlkinde nasıl yattım acaba şimdi onu düşünüyorum:110:

Kizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun :KK16: 2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda :skandal: 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle:süslü:
Ne minnoş u yaaa.yeter işte.pehlivan mı doğurcaz.anam bir de normal doğuruyomuşsun özgenn...hadi kulağımız sende...

hay ağzını öpsün eşin datlım zannedersin ki benim kuşceğizim halka mal olmuş :cry:

Aynen canim tercih meselesi valla normal dogum daha anne yapmiyor yani insani her iki turlusune de saygi duymak lazim ikisinin de zorluklari var Allah herkese hayirli saglikli dogum nasip etsin. Sezeryan istiyorsan oyle dogur miss :KK19:

Tamam canım içim rahatladı o zaman teşekkür ederim hatta bırakalı kendimi dağa iyi hissediyorum coraspirin beni çok halsiz yapıyordu

Doğrudur canım sonuçta hem iğne hem ilaç kanı çok sulandırdığı için organları yorar

Hakkat nasıl yattın kuzum yaaa.boğulmadın mı .önünde bir de kocaman perde.eller bağlı ayyy fenalık geldi.ben normal doğurdum en azından her şey serbest.yırtın dur :halay:
Yattım da rahat durdum mu bi sor:KK70: herşeyi sorup durdum :)) yok bunu neden yaptınız bu niye böyle şimdi kesiyosun sen şunu yapıyosun :ukala::ukala::ukala: dilime vurdu en sonunda uyuttular:KK70:

:KK70::KK70: bi video vardı you tube de:KK70: benim değil mi vermicem:63: kuruyup gitse de vermicem:63:

Sende benim değilmi doğurmıcam :63: karnı yarık olsamda pırtlatmam:63: benim değil mi sizene:KK70:
:KK70: kızzz o salağı hatırlıyorum vermiceeeemmm vermicem diye inletti ortalığı ben de çekicem bi video koyucam youtube a az kaldı.. halka açılış konuşması gibi tövbe yareppiimm :KK70:

ooooooo benim dilime de vurur kesin ya dr un biri boğazlıcak beni doğumun ortasında ya da komple bayıltıcaklar :KK48:
Napalım kuzum ya ilk defa görmüşüm amaliyathane :)) bana yaptıkları herşeyi sorguladım :KK48: ağzımın üstüne o eldivenleri yapıştırmadılar ya bunada şükür:sus:

Back
X