- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.241
ayyy kuzum ben de hergün koca kafasını okşuyom benim balığın sakın dönme annem bırak ters gel sen herkesin ağzı kapansın sezeryanıma kimse laf edemesin diye diye telkin ediyorum yavruyu.. benimki de dönmemişti en son.. tabii koca kafası diye sevdiğim şey oğlanın kıçı diilse
doğru kız hiç bunu düşünmemiştim du ben accık daha bekliyimKalsın kız böbrek tekrar çocuk yaptığında neyle oynayacak lütfen gelecekte ki yavrularını da düşün
Tamam canım içim rahatladı o zaman teşekkür ederim hatta bırakalı kendimi dağa iyi hissediyorum coraspirin beni çok halsiz yapıyorduCanım bende 32. Hafta da bıraktım ki kullananlara sordum onlarda 32 de bırakmış.
Onun için hiçbişey yapamazsın canım tamamen bebeğin keyfine kalmış bi durum. Ama dönerse anlarsın kafası tam kasıkta taş gibi ve çok ağrı yapıyor inan ki :/kısslar bişey sorcam
ya benm bebeğim 3 hafta önce doğum pozisyonuna dönmemşti
hala daha döndüğünü hissetmiyrm.cuma günü kontrolm.inşallah döner diyrm ama ne yapmam lazım bilemiyrm ya.
bişeyler yapmaya çalışıyrm ama olmuo
siz özel bişey yaptnz mı
hay ağzını öpsün eşin datlım zannedersin ki benim kuşceğizim halka mal olmuşMillete ne bee senin dogum seklinden. Benim tersti kafa yukardaydi dogum tarihi verdi bugun gittim yine donmus normal dogum pozisyonunu almis ama ben yine sezeryan kasacam cnku oyle istiyorum kendisi erken gelmeye kalkmadikca. Kus da benim karin da benim cocuk da benim
İlkinde nasıl yattım acaba şimdi onu düşünüyorumAy canım kafam geri düşünce sanki can veriyormuş gibi kalbim duracak gibi allah diye kalkıyorum.fazla otursam karnım ciğerime batıyor.benim de sezeryan fotolarında ilk aklıma gelen nasıl yatıyorlar öyle.normalde en azından yarı oturuyorsun.
Ne minnoş u yaaa.yeter işte.pehlivan mı doğurcaz.anam bir de normal doğuruyomuşsun özgenn...hadi kulağımız sende...Kizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle
hay ağzını öpsün eşin datlım zannedersin ki benim kuşceğizim halka mal olmuş
Valla iste erken davranip itlik yaparsaa ahey aheyy normal doguruom yazarimmNe minnoş u yaaa.yeter işte.pehlivan mı doğurcaz.anam bir de normal doğuruyomuşsun özgenn...hadi kulağımız sende...
Tamam canım içim rahatladı o zaman teşekkür ederim hatta bırakalı kendimi dağa iyi hissediyorum coraspirin beni çok halsiz yapıyordu
Hakkat nasıl yattın kuzum yaaa.boğulmadın mı .önünde bir de kocaman perde.eller bağlı ayyy fenalık geldi.ben normal doğurdum en azından her şey serbest.yırtın durİlkinde nasıl yattım acaba şimdi onu düşünüyorum
hay ağzını öpsün eşin datlım zannedersin ki benim kuşceğizim halka mal olmuş
Ciğerleri zaten gelişmiştir zaten artık canım.rahat ol.azcık da et tuttu mu tamamdırValla iste erken davranip itlik yaparsaa ahey aheyy normal doguruom yazarimmaynen canim 3 kg olsun cigerleei gelismis saglikli olsn daha ne isterimm
Yattım da rahat durdum mu bi sorHakkat nasıl yattın kuzum yaaa.boğulmadın mı .önünde bir de kocaman perde.eller bağlı ayyy fenalık geldi.ben normal doğurdum en azından her şey serbest.yırtın dur
bi video vardı you tube de benim değil mi vermicem kuruyup gitse de vermicem
Sende benim değilmi doğurmıcamkarnı yarık olsamda pırtlatmam benim değil mi sizene
ooooooo benim dilime de vurur kesin ya dr un biri boğazlıcak beni doğumun ortasında ya da komple bayıltıcaklarYattım da rahat durdum mu bi sorherşeyi sorup durdum :)) yok bunu neden yaptınız bu niye böyle şimdi kesiyosun sen şunu yapıyosun dilime vurdu en sonunda uyuttular
Şimdiden çek hazırla doğum zamanı soranlara WhatsApp yaparsın dilini yorma fazlakızzz o salağı hatırlıyorum vermiceeeemmm vermicem diye inletti ortalığı ben de çekicem bi video koyucam youtube a az kaldı.. halka açılış konuşması gibi tövbe yareppiimm
Evet evett et tutmasini bekliyorus itinCiğerleri zaten gelişmiştir zaten artık canım.rahat ol.azcık da et tuttu mu tamamdır
Napalım kuzum ya ilk defa görmüşüm amaliyathane :)) bana yaptıkları herşeyi sorguladımooooooo benim dilime de vurur kesin ya dr un biri boğazlıcak beni doğumun ortasında ya da komple bayıltıcaklar
Yattım da rahat durdum mu bi sorherşeyi sorup durdum :)) yok bunu neden yaptınız bu niye böyle şimdi kesiyosun sen şunu yapıyosun dilime vurdu en sonunda uyuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?