bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
geçmiş olsun canııımm hasta mısın :/ bu haftan sondu dimi??

Napalım kuzum ya ilk defa görmüşüm amaliyathane :)) bana yaptıkları herşeyi sorguladım ağzımın üstüne o eldivenleri yapıştırmadılar ya bunada şükür
benim babam çok sinirlenirse hay çenenin yayına it tepsin der o ameliyathanede en az bi kişi dışından olmasa da içinden bu mealde bi söz söylicek

benim babam çok sinirlenirse hay çenenin yayına it tepsin der o ameliyathanede en az bi kişi dışından olmasa da içinden bu mealde bi söz söylicek
Yok öyle demiyorlar canım korkunu anlıyorlar ve çok iyi davranıyorlar ama nabzım yükselince mecbur kaldılar:)) bu sefer daha sakin olucam diyorum kendime inşallah

because of you yaren92 şahit olun doğum hikayesini merakla bekliciiim büyük konuştu duydunuz

Ahaha ben de tahmini spinalle baslayip genel anesteziyle biten dogumu yasarim heycandan ama suan tebisi yurek yemis modumu takindimm babalar gibii izliyciimm dogumu oglumu goruciimm kafasindayim 12 gun sonra dogum hikayemle sizlerleyim aa dostlar

Canım bazı egzersizler var bebeğin dönmesine yardımcı, netten bulabilirsin daha önceden bulmuştum ben.
Bir de belki dönmüştür bile benim oğlan 10 dk içinde nst çekilirken döndü de farketmedim ben :)

aynen cnm yaa.bende dediğin durumdaym.göbeğmn sağ tarafnda koca bi çıkıntı oluo ben onu kafası diyrm da acaba kafası aşağı indi de poposu olablr mi ki diyrm.ama sol tarafta da koca bişey çıkıo.hiç anlayamıyrm neresi nerede
bi yandan da diyrm dönmese de sezeryan mı olsa nıormal doğumdan korkmaya mı başladm ne.çok az kaldı artık.hem göbek fıtığımda alınır

Ahaha ben de tahmini spinalle baslayip genel anesteziyle biten dogumu yasarim heycandan ama suan tebisi yurek yemis modumu takindimm babalar gibii izliyciimm dogumu oglumu goruciimm kafasindayim 12 gun sonra dogum hikayemle sizlerleyim aa dostlar
Bende ikinci doğum için uslu uslu izleyip oğlumu görücem diyorum ama hadi hayırlısı diyelim

Ben usg de gördüm ya yerini biliyorum artık:))) kafa aşağıda popo yukarda secde vaziyetindeydi :))) yukardaki yuvarlak çıkıntı popo:))) küçük ayacıklar belli oluyor bazen göbeğin üst tarafında tekmelerle :))) dirsekler kasık üstüne denk geliyor fena vuruyor ama:)) usg de yerlerine iyi bak canım kafa ve poposuna artık çok değişmez aşağı dönmüşse eğer.

ooooooo benim dilime de vurur kesin ya dr un biri boğazlıcak beni doğumun ortasında ya da komple bayıltıcaklar
m
Yaaa offf kurbn lik koyun gibi nası kesilmeyi beklicezhemen olsun bitsin yaaa bazıları diyomus daha uyusmadim kesmeyin çünkü ayaklarını kipirdatabiliyormssun.o böyle derken bebeği getiriyo lar ms Allahım inşallah bz de hissetmeyiz bsy insallah

Onun için hiçbişey yapamazsın canım tamamen bebeğin keyfine kalmış bi durum. Ama dönerse anlarsın kafası tam kasıkta taş gibi ve çok ağrı yapıyor inan ki :/

şuan kasığımda bişey hissetmiyrm cnm.sertlik oluo sadece ama çıkan bişey yok yani göbek deliğimn sağınnda solunda bi de üst tarafta bişeyler çıkıo altta yok maalesef

Canım bazı egzersizler var bebeğin dönmesine yardımcı, netten bulabilirsin daha önceden bulmuştum ben.
Bir de belki dönmüştür bile benim oğlan 10 dk içinde nst çekilirken döndü de farketmedim ben :)

o egzerszleri gördm bende cnm da.bilemedm.inşallah işe yarar.
nst çekilrken döndüğünü nerden anladın cnm.ark.lrn dediği gibi belirgiin kasığnda sertlik mi hissettin

35+4 de doktora gitcm cnm.cuma günü nasipse.37 de dönenler var diolar ama bizimki rahat gibi.
bende bazen göbeğimn üst tarafndakilr ayak olablr mi diorm da aynı anda hem sağda hem solda büyük çıkıntı olunca yok diyrm yatıo resmen.
aslında sezeryan olsun canıma minnet diicm de normal doğum bebek içinde daha sağlıklı diye normal istiyrm.bebeğim için herşey.inşallah döner

arkadaslar 1 haftadır giremedim hersey yolunda dimi henüz dogum yapan yoktur umarım aramızda :)

bu arada arkadaslar benım doktorum hala ayda bir cagırıyor. 21 eylülde gitmiştim 21 ekim de gel dedi birde 31 ekimde geliceksin dedi. ondan sonra kasım ayında heran dogumu beklicez dedi.
bebiş hareketleriniz ne durumda bazen sag yada soll tarafım da bariz belirgin çıkıntı oluyor birde ayakları baya sıkıstırıyr (ben ayakları oldugunu tahmin ediyorum en son bas assaduruyordu ) yarım şekilde bile egilemiyorum batıyor gögüs altıma dogru.

O batmalar beni bitirdi canım.meğer eğilip yerden bişey almak ne zormuş.misafir diye ölen ben gelmese diyorum.çok oturamıyorum çünkü diken gibi batıyo göğsümün altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…