bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Geçmiş olsun canım sana da. Ben 1-2 haftadır sabahları gerilme hissiyle uyanıyordum, geceleri çatı ağrısı falan da vardı ama bu farklı oldu kilitlendi ayağım. Eşime masaj yaptırdım topallayarakta yürüdüm sonra ama yine kilitlendi. Sıcak su koyduk magnezyum içtim yattım şimdi. Çok zormuş ya Allah yardımcımız olsun insan yaşarken anlıyor

Bende içemıyorym canım yazın bol bol gunesten aldım sımdı içmem lazım aslında ama midem almıyo
Ya doktorda içmelisin çok önemli diip duruyo ama yok içtiğim an tiksinti ve yanma başlıyo.senin eksik mi çıkmıştı tahlillerde peki? Bende yazın güneşteydim ama şimdi evdeim hep,bilemiom valla ama içemiomda

Kızlarrr kusura bakmayın hiç fırsatım olmadı yazamadım.çok yoğun geçiyor çoookkk ağrılar sızılarda cabası...

Kısaca özet geçmeye çalışayım neler yaşadık...
2ekim pazar günü akşam üzeri 17:30 gibi lavaboya girdim ve nişan denilen sıvı geldiğini gördüm.dr umu aradım Bebek hareketlerini hissettip hissetmediğimi sordu o panikle hissetmediğimi söyledim.hastaneye gidin nst bağlansın dedi.arabaya bindik hastane yarım saat uzaklıkta bize bende bir sancı başladı 10dk da 3kez sayabildim Aralık'ları hastaneye vardık bağladılar nst ye dr geldi ekranda sancılar 60ı gösteriyor.serum takalım dedi bu gece buradasın! Eyvah dedim bebegim daha 34haftalık.
Dr bebeğin çok küçük olduğunu sancıları elimizden geldiği kadar geciktirecegimizi söyledi.iğneler ilaçlar serumlar...ilk gece 3tane serum yedim sancılar 60-80 di ikinci gün pre peara başlıcaz bu böyle olmıcak dedi.taktılar bana o serumu kalbim uçuyor vücut şşşti titriyor 3günde onunla idare ettim en sonunda persembe sabah dr a dayanamıyorum çıkartın şunu dedim.çıkarttı bunsuz sancın olursa alalım bebeği sanada yazık dedi ciğer geliştirici iğneni de yaptık sorun olmaz inşallah dedi.serumu çıkarttık benim sancılar 100 lere vurdu hemşire akşam 20:40 ta drumu aradı sancılar 100 ve düzenli ilacı takalımmı diye dr um Mutlu sona geldik 20dk sonra oradayım hastayı hazırlayın alalım ameliyata ben şokkkk zangır zangır titriyorum eşim istdan geleli yarım saat olmuş oda şok hazırladılar girdik ameliyata epüdiral anestezi verdiler ben ameliyat boyunca titredim yapılan herşeyi hissettim bi ara yeter dedim beni uyutun uyuyabilirsin dediler dalga geçtiler ama uyutmadılar sonraaa mükemmel an bebegim sıcacık yüzümde ağlıyor ayyyy mükemmel sıcacık isteyen her kadına tattırsın rabbim.biri diyo hani bu çocuk erken Doğumdu biri diyo kocaman ben soruyorum küvezemi gidecek sonra odaya çıkarttılar ben 2saat titredim bebeğimi odaya getirdiler şükürler olsun küveze girmedi 3040 gr doğdu,06/10/2016 persembe akşam 21:25te hayatım %100 değişti :)

Bugün kontrole gittik sarılık başlangıcı var gibi 300gr kaybetmiş üzüldüm ama sütüm daha bugün gelmeye başladı toparlarız inşallah gerginim alınganım tahammülsüzüm uykusuzum bakamazsam diye çok korkuyorum birde göğüslerimin ucu fenaaa çok acıyor bizden bu kadar şimdilik fırsat buldukça yazarım öpüyorum siziii

Maşallah yavruna hayırlı uğurlu olsun :) Allah mutluluğunuzu bozmasin sağlıkla büyüsün inşallah

Ay çok duygulandımmm,canım çok mutlu olun bebeğinle ,darısı bizim başımıza inşAllah

Maşallah yavruna Rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin o kendini toparladıkça gün gün sende daha rahat edeceksin onun annesi sensin ve en iyi sen bakarsın

Canim masallah yavruna da sana da ne guzel yazmissin hic kendini uzup bunaltma herseye yeten cok iyi bi anne olcaksin minnosumuzu op yerimize

Oyhh yirim minnoşu bol bol kokla bütün gerginliğin geçsin kokusuyla. Hayatın dedigin gibi komple değişti adaptasyon süreci zor ama müthiş bişey buna odaklar hemen atlatırsın umarım ..
Son olarak Maşallah ikinize de Allah nazardan saklasın..

Canim kurtuldunuzya sağ Selamet önemli olan bu en kisa zamanda ikinizde toparlarsiniz inşaallah, bebisin kilosu çok iyi Maşallah. verdiginide annesinin sütüyle tamamlar yavrucak. Allah a emanet olun habersiz bırakma canım arada birde olsa fırsat buldukça haber ver

İkinize de geçmiş olsun canım. Sarılığı dert etme sütün gelmiş ya o da geçer artık. Sık sık emzirmeye bak. Bebek uyanmasa bile 2 saatte bir sen uyandır emzir. Bir şeyi kalmaz inşallah. 300gr kayıp da gayet normal bebişler ilk doğduğunda bir miktar kilo kaybı olabiliyor. Sağlıkla huzurla analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Siz kavuştunuz bebişinle darısı başımıza:))

Yalnız tüm kaynaklarda , yerleri azaldığından dolayı artık sert hareketlerden çok kayma hissi olacak yazıyor. Benim doktorum bile aynı şeyi söyledi. Sert hareketleri olması gerektiğini nerden duydun ve ya okudun? Hayır millet panik olmasın boş yere ( : yazık ( :

Kizlar Dr bana hiç vermedi o ilacı ya magnezyum içmiyorum ben bi imomda az bi miktar varsa o benim Dr ilaç konusunda bi demir ilacini veriyor o zıkkımı da ben içemedim
Ben de hüseyin beyin hastasıyım decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. Hoş kramp falan da girmiyo bana :) baştan söylemişti ben hamilelerin kutu kutu ilaç kullanmasını tavsiye etmiyorum diye. :)

K kahve_delisi oyy maşallah tombik kuzuya ve sana o ilk giden kiloya doğum şişi fln diyolar burda, bilimsel olarak nedir bilmiyorum ama normalmiş birazcık kayıp canım benim.. Emdikçe hem sarılık geçer hem tekrar kilo alır inşallah, harika darısı başımıza inşallah :)

Kızlar yeni doğan sünneti yaptırıcak mısınız? Konuştunuz mu? Ne fiyat verdiler ki. Yapıyor?
Doğum yapacağım hastanedeki şartlar bu noktada tam içime sinmedi, o yüzden fiyatını da sormadım, aslında ilk planımız doğumda olmasıydı.. Burda devlet hastanesinin çocuk cerrahi bölümü en iyisi, cerrah da iyi biriymiş, 40ı dolunca devlette cerraha yaptıralım dedik tatlım.. Zaten yenidoğanların işitme testi bi tek devlet hastanesinde yapılabiliyormuş Karamanda, o kontrole gittiğimizde sünneti de konuşup planlarız diye düşünüyorum bakalım :)

Kızlar ya d vitamini eksik olup ,damlayı içmeyen var mı?ya ben içemiyorum,midemi allak bullak ediyo inanılmaz bir yanma oluyo içince.bebeğime haksızlık ediom ama içemiyorum

Bende içemıyorym canım yazın bol bol gunesten aldım sımdı içmem lazım aslında ama midem almıyo
Biz 2 ay kadar önce Newcal D diye bi suda eriyen ilaca başladık, kalsiyum ve d vit bi arada, öyle olunca devit damlayı bıraktık, içimi kolay baya kızlar aklınızda olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…