bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gündüzleri nasıl peki.. 3-4 kere bende de oldu geceleri yastığı falan yükselttim.. Senin ki biraz ileri boyutta ne iyi gelir bilmem ki
Gündüz de var ama gece yatınca daha yoğun.nefesim daralıyor diye 3 yastıkla yatıyorum zaten dahabda yüksek olmaz heralde.ama fayda etmiyor

Rennie değil de gaviscon denesen Bi de? Belki o daha iyi etki eder.
Bazen ilaçtan ilaca kişiden kişiye göre değişiyor.
Gavisconu oğlumda içtim fayda etmediği için rennie ye çevirmiştim.bunda denemedim.bakim alayım bi tane belki yıllar sonra fayda eder

Canım bana doktorum magnezyuma devam ey dedi. Rahim kasılmalarını engelliyor. Son zamanlarda normal doğum yapabilecek hamilelere bıraktırıyorlar sancısı gelebilsin diye. Bende devit3 günde 9 damla çay kaşığı ile içip hemen su içiyorum hiç sorun olmuyor zaten tatsız tuzsuz bişey.

Vuuuuuuu süper hazırlamışsın maşallah. Hemşirelere verilecek takım da şık olmuş katıştırırlarsa bebişe çektirsinler eminim doğru paketi asılır oğluşun:))) bende paketledim ama seninki gibi janjanlı değil:)) hemşirelere verilcek takım en üstte diğer iki takım ayrı poşette beraber en altta:)) benim ilk giyilcek pijama en üstte yedek en altta. İç çamaşırlarımda ayrı paket bebeğin bezleri olan ıslak mendil ayrı. Battaniye terlik vs zaten ayrı ve kolay bilinir parçalar vs. Daha pike havlu vs onları saymıyorum bileYani seninki kadar güzel olmasada herşey bulunabilir:)))) yinede ben sezeryana gitmeden kendi pijama takımım ve hemşirelere verilcek paketi ayırır öyle giderim. Haaa birde orda tutulacak çikolata kolonya su ısıtıcı rezene nescafe sallama çay hurma zemzem çatal bardak kaşık bisküvi çeşidi bikaçtane vs. Bunlarda ayrı bi koca çanta ediyor. Hastane süsü yapacak olanlar kaç valizle gider bilmem artık ben bile 3 çanta oldum

Maşallah kuzucuğa annesi haftasına göre çok iyi doğmuş 300 gr vermiş olması normal hemencik geri alır inşaallah. Sen sık sık emzir. Malesef ilk günler doyuramama gaz sancısı uykusuzluk bütün anne bebek ilişkilerinin vazgeçilmezi sağ salim kavuştun ya yavruna inşallah alışırsınız birbirinizin huylarına zaman daha çabuk geçer Allâh yardımcın olsun annecik sezeryan sancıların ne durumda umarım rahat atlatmışsındır. Bu arada bebişin babasını da beklemiş aferin ona annesi şimdi ikinizede mutlu bol sütlü gazsız mışıl mışıl geceler diliyorum

Kızlar herkese günaydın. Ben bugün erkenciyim ama gecede doğru düzgün uyuyamadım sağa sola dönerken acı çekiyorum resmen birde kasilmam çok oldu bu gece acaba doğurcam mı diye kasılmalarını düzenine bile dk tuttum ama yok düzensiz ve bol ağrılıydı. Birde wc nöbeti vardı git gel git gel yoruldum vallahi. Sonra tam sabaha karşı uyukladım ondada doğum rüyaları ile boğuştum. Rüyaların tek iyi tarafı sonda takmamış doktor :))) diğer herşey birebir aynı oldu ayy bi geçseydi şu doğum gerçi ozamanda bebiş uyutmıcak offff ooooofffffff

Canım yaa gozlerım doldu inan.. sıkıntı cekmişsin ama çok guzel olmuş sonrası Allah saglık versın sana da yavruna da çok opuyorum

Günaydın kuşum kız seni bu saatlerde görmeye alışmamışım.. Çanta olayını ben de bebek ve kendiminkini ayrı yaptım.. Bebeğinkileri de bakım malzemeleri ve giysileri olarak iki ayrı çanta yaptım etti mi sana 3 çanta :)) daha son günler konulcak yiyecek içecekler de bi çanta etti mi sana 4:)) Ohhh zimcirlikuyu gözlüklerimi de takıcam 4bavulla Bülent ersoy gibi giriş yapıcam o hastaneye

Genelde gece uyumaz bu saatte uyurdum bugün hem gece uyuyamadım hem.erken uyandım katmerli yani

Son dakika çantalarda bi artış hep olur canım aaaa bunuda alalım şurda lazım olur ama aslında tek çanta bile işimizi görür neyse içimiz rahat olsun boşver

Günaydın kızlar benim yine kaşıntım var malesef dün kan verdim değerlerim iyi çıktı çok şükür ama kaşıntım da arttı bugün tektar doktora gidicem dua edin bana
Günaydın canım inşallah alerjik ya da ne biliyim psikolojiktir kaşıntın hani daha önce de yaşadığın için.. Bizi de haberdar et

Senin söylediklerinde su ısıtıcı takıldı aklıma kuzum götürebiliyo muyuz onu?? Bi de süt arttırıcı ne götürelim şu eczanelerde falan satılan çaylar mı daha sağlıklı yoksa rezene falan demişsin o mu?? Eğer rezeneyse poşet çay hali mi aktardan mı alınacak offf kafamda deli sorular

Oysa sadece uyumak istemiştim kızlar günaydın yazacaktım ama ben hiç uyuyamadım gece... ilk oğlum da da böyleydi resmen oturur pozisyonda geçirdim geceyi boğazım tıkandı acıdı hala öyle... saatleri değil dakikaları saydım resmen eşime baktım durdum basıl uyuz oldum ona uyuyor diye başım çok ağrıyor... oğlan okula gitti süt içiyorum...
bu arada selamun aleyküm...
Bu gün aşure günü selamlaşmanın sevabını alalım inşaallah...

Benimki sezeryan olacağı için hiç o konuyu konuşmadık ki Dr la malesef bu konuda bilgi sahibi değilim
Hormonlar hakikaten coştu çok çabuk çıkıyor tüyler
Aynen ben de diyorum ki bu killarim ne cabuk uzuyor..bir de gobegim killandi.sezeryan tarihim belli olsaydi o a gore bende aldiracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…