bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Evet canım ben de o yazılanları okuduğum ve Dr.uma güvendiğim için bir bebeğimi kaybettim. İki bebeğimin hareketlerini kıyaslayarak bunu söylüyorum. Yaşayan bir anne olarak. Kayma hissi yaşıyorsanız Dr.a gidin acil!!! Bebeğimi kaybettiğim gün 30 yıllık ebe bana aynı bu cümleleri kurdu. Problemli bebek anne karnında kayar. Normalde hareketleri belirgin olur. Bir daha hamile kaldığında buna dikkat et dedi. Bence de zaten hareketleri sert değilse endişelenin... Endişelenin ki kötü şeylerin önüne geçmiş olun... Her yazılana ve her Dr.a da güvenmeyin zaten!!! Kaç Dr. bebeği besleyen damarları kontrol ediyor söyler misin? Kaç Dr. hamilelerdeki ödemi önemsiyor? Tansiyon varsa problem vardır ama yoksa yoktur!!! Dr.ların büyük çoğunluğu öğrenilmiş ve eski bilgilerle hareket ediyor. Oysa ki Preeklampsi de tansiyon yükselmeyebiliyor ( bende olduğu gibi) ya da idrarda protein de çıkmayabiliyor. Yabancı makalelerde bunlar yazıyor. Tek kesin takip yöntemi bebeği besleyen damarlarda direnç var mı, buna bakmak... Kaçınızın Dr.u buna bakıyor? Emin ol sen istemediğin sürece Dr.ların %90ı buna bakmıyor maalesef... O yüzden Dr.lara da güvenmeyin fazla... Yaşanmışlıklar daha değerlidir her zaman...

ruby87 yi diyosun dimi canım?? WhatsApp grubuna da mı yazmıyo yoksa?? Ben de göremiyorum ne zamandır pambığımı

Ruby değil canım. Çok şükür Eylül kızımız iyi. Diğer Zeynep. Eskiden Anıl'dı nicki sonra değiştirdi. 13-14 yaşlarında bir oğlu vardı...

Canım ben attardan rezene aldım çörek otu ile karıştırdım hem süt artırır hem sezeryan gazını çıkartır. Poşettekilerde olabilir 1 gece için niye olmasın. Su ısıtıcı götürebiliyoruz odada hazır sıcak su hep lazım oluyor. Bazı hastanelerin odalarında zaten var ama ben takıntılıyım biraz ondan kaynamış suyu içemem hastane yemeği bile yiyemem anneme o gün kavanoza çorba yap getir bana dedim eşimde bardak çorba almış bi kaç paket kayısı hoşafı da ideal ilk gün sıvısı için süte de faydalı. Humana çaylarını eve aldım gelince içerim diye hastaneye diğerleri yeterli bence. Sen bilirsin yinede olabilir yani.

Ay sorma saçma sapan doğum rüyaları üzerine de bu aralar harıl harıl bi cinayet dizisi izliyoruz onun komplo teorileri hepsi benim bilinçaltımda anacım :)) ama ben hep bu saatlerde uyanıyorum en geç 7de yani
Hımm ben 9_10 gibi uyanırım hep bugün 7 oldu. Hamilelikten önce eşime kahvaltı hazırlardım sonra hamilelik arası verdim saçma sapan rüyalar bendede hep var özellikle eşimle ilgili acaip rüyalar görürüm bazen anlatırım korkmaya başladım sende ne bilinçaltı varmış der şimdi de doğum rüyaları ile başım dertte

günaydın kızlar. bugün eşimin işi olması nedeniyle otobüs ve metroyla işe geldim.Ama sinir oldum yaaaa. memlekette adam kalmamış yani o derece. önümde 10 tane sözde adam oturuyor. biriniz yer verin dimi. hani hamile olduğum belli olmasa neysede bende öyle bi göbek varki anam sanki yarın doğurcak gibiyim. anlaşılmamalı imkansız ötesi. ayaktakilere bakıyorum. çoğu kadın oturanların çoğu erkek. yok yok dedim erkekler kadınlaşıyor. kadınlar erkekleşiyor.

Selamün aleyküm canım. Günümüz aydın ve bereketli olsun. Bu gece sular zemzem akarmış yatmadan duş aldım kuzumuda yıkadım inşallah şifa olsun sizinde bilginiz olsun bi gusül abdesti alın bugün şifa niyetine.

Kızlar günaydınn şu grip denen hastalık nasıl bi illetse peşimi bırakmıyor. Uykusuz her geceeeee şarkısı beynimde dönüyooo resmenn bu arada yeni doğum yapan varmı acaba eski sayfaları okuyamadım?
Birde sorum olacak? Sabahları uyandığımda ellerim şişmiş oluyoo, sizlerde de varmı bu durum yoksa bendeki farklı bi durummu acaba

Maşallah canım sana ve bebişine.

Selam kızlar Günaydın. 34+6 olduk. Şeker yüzünden 2 hafta önde gidiyordu daha önceki doktorum 2 hafta önde gittiğini söylüyordu. Sonra doktor değiştirdim 10 gün önce o 1 hafta önde gittiğini söyledi ve devlet hastanesine gittim 2 kez ayrı doktora ve biri 2 hafta önde dedi. Biri de 10 gün önde dedi. Bu cihazlar sanırım hepsi aynı ölçüm yapmıyor ama benim gittiğim doktorun cihazı hiç iyi ölçüm yapmıyor gibi geldi bana. Kuzenimin eşi benim gittiğim doktor da doğum yapmış kızım uzun doğdu dedi bende kaç cm doğdu dediğim 46 cm dedi. 46 cm uzun değil ki dedim o da dedi ki öyle demek istemedim doğum öncesi ultrason da daha küçük çıkmıştı doğunca daha uzun çıktı ultrasona göre onu demek istedim dedi ve benim bebeğimi de boy ve kilo olarak küçük çıkarıyor. Benim derdim boy kilo değil de.. Gebelik şekeri olanlar da 39. Haftadan sonra ya bırakmıyorMuş doktorlar kalbi durabilir diye. Bunu doktora ben söyledim böyle bi riski olabilir bir hafta erken doğum olcak değil mi dedim ben dedim diye yani evet son haftaya bırakmayalm dedi. 9 kasim gibi gelmesi için uğraşıriz dedi sanki çok önemsemedi. Ya da yapısı öyle doktorun. Iyi bi doktor diye gittim artık doğuma az kaldı değiştiremem. Zaten en başından beri doktordan yüzüm hiç gülmedi. Şimdi bebeğim 2 hafta önde gidiyorsa ve 9 Kasım gibi doğum yaparız dedi doktor tamam sat a göre 9 Kasım 39. Hafta oluyor ama bu doktorun ultrason aleti küçük ölçüm yapıyorsa ve gerçekten bebeğim 2 hafta önde gidiyorsa ayin 9 u 40. Hafta olmuş oluyor usg ye göre. bana 2 hafta önde diyen iki doktor da biri özel biri devlet iyi ölçüm yaptı. Normalde devlette ultrason da şip şak bakıp yolluyorlar ama devlette ki o doktor biraz uzun bakarak söyledi ve özel de ki 2 hafta önde diyen önce ki doktorumun cihazı 3 boyutluydu. Şimdi bebeğim 9 Kasım da 40 haftalik görünüyorsa usg de (( şeker yüzünden ya ona birsey olursa diye çok korkuyorum son haftalarda kayıp yaşamak en kötü şey olsa gerek

Öyle canım.Yer vermiyorlar maalesef.Geçen gün bende Metroya bindim fren yaptı düşüyordum.Kimse yer vermedi.Gençler oturuyor.Sonra biri kalktı yaşlı bir amcaya yer verdi amcada bana dedi kızım sen otur diye.Biraz kızdı ordakilere dedim amca otursun onlar ben onlardan daha iyiyim.Ayakta dururum.Yani insanlık kalmamış canım.

Ikra meyra canım nasılsın bugün sancıların azalmıştır daha iyisindir umarım bi haber etsen bize merak ediyorum seni ve kızlarını. İyi olduğunuza eminim ama bide sen anlatsan:))
@equite canım Topigimizin abisi nasıl hiç haber vermiyorsun sen bi cvb yaz lütfen.
@Nilke canım sen nasılsın bebiş hala göbüşte umarım senide düşünüyoruz.
@gonulll canım sende kızına en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah.
Darısı bize hayırlısı ile rabbim bugünün bereketi ve hürmetine biz de yavrularımıza sağ salim kavuştur hayırlı sağlıklı uslu evlatlar nasip eyle bizede kolay ve ağrısız doğumlar nasip eyle. Bütün korktuğumuz üzüldüğümüz şeylerden uzak eyle. Bizi üzenleride bizden uzak eyle. Evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etme eşlerimiz ve çocuklarımızla muhabbetimizi daim eyle. Bizim bilmediğimiz senin bildiğin güzellikleri iyilikleri bize ver kötülükleri defeyle. Amin

ahh canım ya bu mide yanması benide mahvetti.

Ve aleyküm selam cnm.

Cümleten selamun aleyküm kisslar ebeden daimen

Allah korusun canım kötü düşünme bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah. İçim rahat edecekse 38. Hafta sezeryan ol doktoruna danışarak inşallah 39 da da bişey olmaz ama.

Allah korusun canım kötü düşünme bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah. İçim rahat edecekse 38. Hafta sezeryan ol doktoruna danışarak inşallah 39 da da bişey olmaz ama.
Inşallah birsey olmaz cnm işin ucunda bebeğim olunca çok endişe duyuyorum malum hepimiz burada bebek bekliyoruz anlarsın beni doktora tam 1 hafta önce gitmiştim en son ve beni 2 hafta sonra nts ye çağırdı yani önümüzdeki pazartesi nts randevum var ve bundan sonra her hafta mı çağıracak acaba? Pazartesi gidince şeker konusunda duyduğum endişeyi doktoruma biraz daha anlatcam hatta bi devlet Hastanesine tekrar gitmeyi düşünüyorum bebeğim nasıl çıkacak

Amin kuzum Allah razı olsun

K kahve_delisi cnm çok güzel anlatmışsın.heyecanını çok içten paylasmssn sanki bende yaşadım o mutluluğu.biran bebegimn dogdgnu ve evdeki hayatmn degistgni hissettm.En sağlıklı oldklri zamanda gelsin inşallah bebislrmz.
İnşallah bu mübarek günde senin de sütün bereketlenir cnm.bol bol aşure ye :) buğday da süt yapıo Die duymuştum.şifa niyetine inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…