- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.581
Tyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:)disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.
Bende bugün yaptım ilk defa yaptım bu sene ama çok beğendik Aşure sütüde arttırmış doğumdan sonra da yesek iyi olurdu
Aynen oyle canim. Netice olarak bebisimin kg su cook guzel nazar degmesinAnladm cnm o zmn geçen hafta yanlış olctu fazla olctu sanırım.geçen hafta 2500 flNSA bu hafta 2700 olmstur.
İlkler daha güzel oluyor sankiellerine sağlık annemde sürekli sulu yemek ye sütün gelir diye başımda ben aşura sevdiğim için arada yapıyorum hatta aş ermiştim eşim hazır almıştı ama üşenmedim kendim yapmıştım
bozma canım morelini inşallah herşey güzel olur sağlıklı birşekilde alırsın evladını kucağınaKizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..
Sağ ol cnm bnm inşaallah hepimiz sağ salim kavusalimA Askina eskiya maşallah bebisine canım benim masum masum uyuyor orda yesinler onu sağ salim gelsin inş
İnşallah her sene yaparım artık..nefis yemek tariflerinde Elif Atalar var onun tariflerini yapıyorum bugün birde yemeğini yaptım çok güzel oluyor tutuyor tarifler..bende eşime dedim yapıp buzluda atsam doğumdan sonra yemek için Oluur dedi ama tadı değişir sanki
Insallah canim sag salim kavusmk nasip olur hepimze.evet cnm haklısın hafta haftayi tutmuyor ama doktor gayet sağlıklı her şey iyi dediMaşallah yavruna hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahbenim kızımda başka doktor iki hafta önden gidiyor demişti en son gittiğimde kilosu çok az çıktı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
Ben her türlü yemeği atıyorum tadı değişmiyor buzluk böreği bile koydum geçenlerde ama tatlı koymak bana da mantıklı gelmiyor..not al canım zaten en çok onun tarifleri deneniyor yorumları da okuyup öyle yapıyorum ben sıkıntı olmuyor..bugünlerde tam tersi bende durduramıyorum kendimiBen sevmiyorum öyle bizde de atanlar var buzluğa.. Bende kevserin tariflerini yapıyordum özellikle hamur işleri. Hiçbişi bilmeyen ben bi an da ailenin becerikli gelini olmuştumsenin dediğini de not edeyim ileri de bakarım belki bu sıra kolumu kaldırmak bile bi meziyet benim için
Ne güzel maşallah sübhanallah canımInsallah canim sag salim kavusmk nasip olur hepimze.evet cnm haklısın hafta haftayi tutmuyor ama doktor gayet sağlıklı her şey iyi dedi
Elif ataların kardeşi esra atalar yaniİnşallah her sene yaparım artık..nefis yemek tariflerinde Elif Atalar var onun tariflerini yapıyorum bugün birde yemeğini yaptım çok güzel oluyor tutuyor tarifler..bende eşime dedim yapıp buzluda atsam doğumdan sonra yemek için Oluur dedi ama tadı değişir sanki
Onun kız kardeşi üniversiteden arkadaşım.elif ve kızkardeşi editörleri sitenin .çok başarılılar kesinlikle.ve tarifleri çok güzel tutuyorİnşallah her sene yaparım artık..nefis yemek tariflerinde Elif Atalar var onun tariflerini yapıyorum bugün birde yemeğini yaptım çok güzel oluyor tutuyor tarifler..bende eşime dedim yapıp buzluda atsam doğumdan sonra yemek için Oluur dedi ama tadı değişir sanki
Aynen ya genel ya spinal yapiomus doktor bey epidral yapmiomus. Spinal iste o zama sende bayilma tamamen. Zaten icerde bi sikinti olursa genele cevirirlerTyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:)disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.
Ben her türlü yemeği atıyorum tadı değişmiyor buzluk böreği bile koydum geçenlerde ama tatlı koymak bana da mantıklı gelmiyor..not al canım zaten en çok onun tarifleri deneniyor yorumları da okuyup öyle yapıyorum ben sıkıntı olmuyor..bugünlerde tam tersi bende durduramıyorum kendimi
İstagramda da takip ediyorum çok tatlı bir bayan çocuğuda çok tatlı..yaptığım her tarif güzel oluyor sayesinde aşuremi de eşim misafirlere götürdü çok beğenmişler 2. tası istemişler..Elif ataların kardeşi esra atalar yani
Onun kız kardeşi üniversiteden arkadaşım.elif ve kızkardeşi editörleri sitenin .çok başarılılar kesinlikle.ve tarifleri çok güzel tutuyor
Ben bir derin dondurucu doldurdum tek başıma çok zor oldu ama yerken aşırı pratik çıkar erisin ısıt yapamazdım da kaynanam yap dedi mecbur işte..Hamur işi koydum ama hiç yemek koymadım. Hatta sebzede koymam donmuşa karşı tadım yok tamamen benden kaynaklıben kağnı misaliyim soğuk algınlığı yeni geçiyor derken hele ki dün bugün sol bacağıma kramp girdi sağ ayağımda kilitlendi adım bile atamadım bugün de topal takılıyorum evde dökülüyorum aadostlar
Kaşıntım hastalıktan dolayı canım ama çok şükür değerlerim iyi doktor dayancaksın zaten az kaldı dedi haftaya tekrar gidicem sonra 1 kere daha gidicem sonrada doğum olcak inşallah bebeğime kavuşcam sağlıklı bir şekilde :)Günaydın canım inşallah alerjik ya da ne biliyim psikolojiktir kaşıntın hani daha önce de yaşadığın için.. Bizi de haberdar et
Sag ol cnm:)bnmki hep küçüktü aslında. 2 hafta gtmedim 700 gram alms çok fazla gelmsti 2 hafta için o kilo. smdi de bi 300 bekliyrdum.yine 2700 deyince sasrdm ama fazla kafayı takmamak lazm dediğin gibi sağlıklı olsun da o yeterMaşallah oğluna canım.. Doktor geçen sefer de fazla ölçmüş olabilir bu sefer az ölçmüş olabilir değişir yani. Bu milimlik ölçümler belirliyor işi. Bir de topik olarak ilk başta hep tombik ilerledik son aylarda duruldular. Bizim de hafta da aldığını 2 hafta da almıştı geçen kontrol de sağlıkla doğsunlarda alırlar kilo
Amin canim insallah:) vaktinde ağız tadiyla kucaklara alalim gerisi bosAynen oyle canim. Netice olarak bebisimin kg su cook guzel nazar degmesin
Çok geçmiş olsun anladım tabi bebek ve anne için en sağlıklı si hangisi ise öyle. Olmalı.Canım ben küçükken trafik karası geçirmiştim beyin ameliyatı olmuşum onun için ben riske girmek istemedim beyin cerrahlar konuşuruz felan dedi ama normal doğum beyine çok baskı yapabilir mis
Aaa keşke soyleseymisim bugün Dr randevum vardı gece yatarken zorla içmeye başladım o ilacı kansızlık çok sorun oluyormuş hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?