bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn bi kere komşum la yaptm cnm ama smdu tek başıma yapamam annem haftaya gelecek onla yaparm artık. Komşular da pek hareketlilik yok kmse yapmicak hrhlde:)

Maşallah canım kuzularını bizim için de öp kokla. Mis gibi bebek kokmuştur evin şimdi Darısı vakti zamanında bizim başımıza inşallah...

Allahım analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin canım Hayırlı olsun

Dogunca sunnet mı yaptıracaksınız canım benim drum pek sıcak bakmadı cok kucuk oldugu için yanlış operasyonlar olabiliyor risk dedide
Canım 40 çıktıktan sonra yaptıralım diyoruz böylesi daha iyi diyorlar çok çabuk iylesiyormus neden öyle dedi acaba drun

Maşallah kızlarına hayırlı uğurlu sağlıkla büyüsünler inşallah

Haklısın canım, cok agirlastik, bende öyle hep yorgun hissediyorum. allahtan yardimci bi abla buldum o gelcek iki gün onla halledicez

Haklısın canım, cok agirlastik, bende öyle hep yorgun hissediyorum. allahtan yardimci bi abla buldum o gelcek iki gün onla halledicez
Ne şanslısın. Yardımcı da bulduysan yorma kendini hiç canım. Ben de doğurmadan bulabilirim inşallah.

Canim hayırlı olsun kızların Allah güzel yazılar yazsın bahtlari guzel olsun insallah.

Canım çok geçmiş olsun. Sağ salim alırsın inşallah kuzunu kucağına. Çok şükür ki fark edilmiş.

Yok canım nasıl yapayım. Ya camdan aşağı düşerim yada o gün kesin doğururum. Annem de kv de yakın canım ama ikisi de hasta mümkün değil yardım isteyemem

Yok canım nasıl yapayım. Ya camdan aşağı düşerim yada o gün kesin doğururum. Annem de kv de yakın canım ama ikisi de hasta mümkün değil yardım isteyemem
Allah korusun canım anladım çok zor ama bırak yardımcı bulamazsan kalsın evine gelenlerin halden anlaması lazım

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim bebişlerini korusun ,ana,babasıyla mutlu mesut büyüsün inşallah sağlıklı olmalarına sevindim

Listemiz ❤❤
ListEmi

Allah korusun canım anladım çok zor ama bırak yardımcı bulamazsan kalsın evine gelenlerin halden anlaması lazım
Ah kuzum inan evime gelenler umurumda değil. Başak burcuyum ben camları perdeleri gördükçe içim kaynıyo ama dediğin gibi yapacağım başka çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…