- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.641
Ramazan bayramında yapmıştım baklava ama belim çok ağrımıştı canım benim de bu sefer gözüm kesmediOhh yarasın bende her bayram annemle baklava açardım ama onu gözüm kesmedi bayramda bir niyetlendim ama vazgeçtim
Gozun aydin cnm evlatlarinla saglikli uzun omurler darisi saglicakla bize insIyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain
Bende kova burcuyum ama dediğin gibi duramıyorum nereyi pis görsem başlıyorum yapmaya ama camlar dolapları kaynanam silecek AllahtanAh kuzum inan evime gelenler umurumda değil. Başak burcuyum ben camları perdeleri gördükçe içim kaynıyo ama dediğin gibi yapacağım başka çaresi yok
Canim ben de insulin kullaniyorum.2.gebeligim.bi aksilik olmadigi surece haftalik kontrollerde 10gun once alacak.Inşallah birsey olmaz cnm işin ucunda bebeğim olunca çok endişe duyuyorum malum hepimiz burada bebek bekliyoruz anlarsın benidoktora tam 1 hafta önce gitmiştim en son ve beni 2 hafta sonra nts ye çağırdı yani önümüzdeki pazartesi nts randevum var ve bundan sonra her hafta mı çağıracak acaba? Pazartesi gidince şeker konusunda duyduğum endişeyi doktoruma biraz daha anlatcam hatta bi devlet Hastanesine tekrar gitmeyi düşünüyorum bebeğim nasıl çıkacak
Eh kv yardım edecekse şanslısın sen o zaman canım. Sevindim senin adınaBende kova burcuyum ama dediğin gibi duramıyorum nereyi pis görsem başlıyorum yapmaya ama camlar dolapları kaynanam silecek Allahtan
Normalmiş canım. Bende de iğne batma hissi çok olunca geçen hafta sormuştum.Kızlar ben bebegin hareketlerini cok aşağıda hissediyorum, kasıklarimda falan. Bir de ayaktayken aşağıda batma oluyor, igne gibi batiyor resmen. Cocuk simdi elini uzativerecek ordan diyorum o derece. Normal mi bu?
Evet çok şükür canım. Benim işimi yapacak sonra 5-6ay sonra kardeşiminkiniEh kv yardım edecekse şanslısın sen o zaman canım. Sevindim senin adına
Kardeşininkini??Evet çok şükür canım. Benim işimi yapacak sonra 5-6ay sonra kardeşiminkini
Aldım canım şükür şimdi gittiler annem de babamda oruçtu oğlumda diyor anne bana yarın beslenme koyma oruç tutcam yok oğlum Ramazan değil diyoruz bitti bu sondu.. neyse gusül abdestizi de aldık şükür yatıyoruz şimdi...benim yemek iptal oldu.halam oruçlu değilmş.gelmeyelm dedi.sen bari al.Allah kabul etsin cnm :)
Teyzendi sanki senin kv canım ama yanlış mı hatırlıyorum kiKardeşininkini??
Canım belli olmuyor gerçekten ama bebekler ilk doğduklarında yıkanmadıkları için özellikle baş kısmı kanlı oluyor ama benim oğlum öyleydi çıkmadı lekeler çok da önemli değil belki senin kinde hiç birşey olmayacak belli mi oluröyle mi diosun
neyse ya Allah a emanet diyip vereym bende.inşallah kalıcı leke olmaz da tekrar temiz temiz giyebilr kuzucmm :)
Yok canım nasıl yapayım. Ya camdan aşağı düşerim yada o gün kesin doğururum. Annem de kv de yakın canım ama ikisi de hasta mümkün değil yardım isteyemem
O da hamile canım aynı binada eltiyizKardeşininkini??
Insallah canim kuveze gerek kalmaz...oglum tam plesentaya yaslamis kafasini orada duruyor..eşim de gordu bu ayni sana benziyor dedi...kizlarim babalarina cok benziyor.eee dedim oglumda bana benzesin dimi?saglikla dogsun da insallahmeleksr çok geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın küveze gerek olmaz inşallah
Ah kuzum eşim hayatta internetten birini kabul etmez. Konu komşuya haber saldım bekliyorum. Ha hiç umudum yok yaKuzu aynı durumdayız bende bulamıyorum kafama göre kimseyi. Kafama göre olmayanıda bulamıyorum gerçitemizlikyolda sitesinden söylüyoeum bende anlaşmalı şirketlerin birinden yolluyorlar. İlk aylar cok aradım bulamadım inat ettim kendim yaptım ama cam pencere cıkmamız tehlikeli artık. Bi bak internet sitelerine istersen
Ooo ne güzel. Hayırlı olsun tekrar canım. Söylemiştin kardeşinin haberini şimdi hatırladımO da hamile canım aynı binada eltiyiz
Evet kızlar gerçekten babasına benziyo benim kızım aynı kopyası babasının 1 ay önce ultrasonda renkli gördük doktor dedi bu kızında aynı babasıInsallah canim kuveze gerek kalmaz...oglum tam plesentaya yaslamis kafasini orada duruyor..eşim de gordu bu ayni sana benziyor dedi...kizlarim babalarina cok benziyor.eee dedim oglumda bana benzesin dimi?saglikla dogsun da insallah
Sağol canımOoo ne güzel. Hayırlı olsun tekrar canım. Söylemiştin kardeşinin haberini şimdi hatırladım
Canim idrarda 360 protein cikti ama tansiyonumu sık sık ölcuyorum bi sıkınti yok ödem var ama bariz bi sekilde yok...3 hafta once kontrole gittigimde 1750gr di bu hafta da 2000gr olmus.bebek ideal kiloyu almayinca doppler istedi orada bebek kordon kan akışina baktilar orada kan akisi zayif cikti..tikanmak uzereymis..eger ki bugun ku sonucum biraz iyi ciksaydi 36 veya 37. Hafta da alacakti..durum boyle olunca bari 34 u bekleyelim ama gecirmeyelim dedi..1 hafta sonra bebegimiz dogacak insallah saglikla..meleksr Can'ım herhangi bir şikayetin varmıydı?tansiyon ödem idrarda protein ne bileyim onara şeyler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?