- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.681
Sabah bizimde kontrol var kızlar hayırlı haberle dönerim inşallah hadi iyi geceler herkese![]()
Beni etiketle demiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah bizimde kontrol var kızlar hayırlı haberle dönerim inşallah hadi iyi geceler herkese![]()
ne güzel ne heyecanlı ben de önümüzdeki randevu için çok heyecanlıyım çünkü doğum tarihi netleşicek muhtemelen.. hadi inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım yarın.. iyi geceler..Bende sabah kontrolü olanlardanım.
Hayırlı haberler alırım inşAllah bi aksilik yoktur.
Herkese iyigclerrrrr
ne güzel ne heyecanlı ben de önümüzdeki randevu için çok heyecanlıyım çünkü doğum tarihi netleşicek muhtemelen.. hadi inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım yarın.. iyi geceler..

eveeeeettt 22si seninki kız ne 10 günü 9 gün hatta olucağın günü sayma 8Bana tam 10 gun kaldiii geri sayimm basladiii![]()
ayyy çok heyecanlı inşallah sıkıntısız atlatıcaksın bize de yol gösterirsin artık eveeeeettt 22si seninki kız ne 10 günü 9 gün hatta olucağın günü sayma 8ayyy çok heyecanlı inşallah sıkıntısız atlatıcaksın bize de yol gösterirsin artık
saat de veriyolar mı canım be bu sezeryan için??

Aynen olaylar olaylar naklen yayin yapcam ins full iletisimaynen ameliyat tarihi saati komple belirleniyor canim. Bana 22 ekim saat 8.30 a randevu verildi ayni gun tahlillerim yapildi ekg cekildi anesteziciyle gorusturdulerr sip sakk mod
![]()

Yok
Yegenim doguyor hahaytt![]()
pazartesi kan verecektim uyuya kaldım salı veririm dedim salı gecesi acıktım dayanamadım çarşamba veririm dedim ve ben yine acıktım 
Bana tam 10 gun kaldiii geri sayimm basladiii![]()
İvitt canimm hizlica su gibi akip gecer ins zamanda saglikla alirim kucagimaa teyzeleriyle paylasirimm mutlu anlarimi insAnammmm ciddi ciddi az kalmış ya![]()
İvitt canimm hizlica su gibi akip gecer ins zamanda saglikla alirim kucagimaa teyzeleriyle paylasirimm mutlu anlarimi ins![]()
hadi hayırlısı kuzum valla çok heyecanlı bugünlere gelmemiz bile.. inşallah şipşak mod çıkarıvericen efe beyi :))Aynen olaylar olaylar naklen yayin yapcam ins full iletisimaynen ameliyat tarihi saati komple belirleniyor canim. Bana 22 ekim saat 8.30 a randevu verildi ayni gun tahlillerim yapildi ekg cekildi anesteziciyle gorusturdulerr sip sakk mod
![]()
yok tatlım daha vermedi dr ctesi kontrolümüz var o güne verir herhalde artık..Sağ ol tyzesi tombik burun bnm oglum:) evet iyiyms çok şükür 20 günümüz kaldı sana gün vermediler dimi cnm
Ok canim anladim hayirlisi olsun hakkinizda benimde tansiyon yuksek sadece basindan beri preeklamsi olma ihtimali korkutuyor benide ins en azindan 38li Haftalara gelseydik preklamsinin senin vucuduna zarari oldumu hic ? Bir onceki hamilelikteCanim idrarda protein 28. Haftamda cikti ama daha once de ölculmedi..benim de tansiyonda bi sorunum yok Allah dan bir de o olsa dayanamam herhalde..a
Ha bu arada bir once ki gebeligim de de vardi preklamsi ama o 37. Haftaya kadar bekledi yalniz 35. Haftadan sonra gelismedi o da 2500gr dogdu
Ayy çok heyecanlı bakalım hangi gune verxek 1 kasima verir belki:)yok tatlım daha vermedi dr ctesi kontrolümüz var o güne verir herhalde artık..

Eylül annelerinde biri 2. Gün hastaneden çıkmadan yaptırmış çok rahat olmuş bugün okudum daha:))