bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende sabah kontrolü olanlardanım.
Hayırlı haberler alırım inşAllah bi aksilik yoktur.
Herkese iyigclerrrrr
ne güzel ne heyecanlı ben de önümüzdeki randevu için çok heyecanlıyım çünkü doğum tarihi netleşicek muhtemelen.. hadi inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım yarın.. iyi geceler..

Aynen olaylar olaylar naklen yayin yapcam ins full iletisim aynen ameliyat tarihi saati komple belirleniyor canim. Bana 22 ekim saat 8.30 a randevu verildi ayni gun tahlillerim yapildi ekg cekildi anesteziciyle gorusturdulerr sip sakk mod

Bişiler beni dürtüyor dicem dürten oğlan galiba pazartesi kan verecektim uyuya kaldım salı veririm dedim salı gecesi acıktım dayanamadım çarşamba veririm dedim ve ben yine acıktım

İvitt canimm hizlica su gibi akip gecer ins zamanda saglikla alirim kucagimaa teyzeleriyle paylasirimm mutlu anlarimi ins

İnşallah canım ya gün gün beraber geçirdik çok şükür inşallah doğum zamanını da sonrasını da paylaşırız

Aynen olaylar olaylar naklen yayin yapcam ins full iletisim aynen ameliyat tarihi saati komple belirleniyor canim. Bana 22 ekim saat 8.30 a randevu verildi ayni gun tahlillerim yapildi ekg cekildi anesteziciyle gorusturdulerr sip sakk mod
hadi hayırlısı kuzum valla çok heyecanlı bugünlere gelmemiz bile.. inşallah şipşak mod çıkarıvericen efe beyi :))

Bu gece de uyku yok bana...cok yorgunum ama uyuyamiyorum bi türlü.agrilar oluyor ufak tefek ve sicak basiyo bana cok terliyorum.kizim da bu kadar ve boyle degildim.oglus degisik cikti

Ok canim anladim hayirlisi olsun hakkinizda benimde tansiyon yuksek sadece basindan beri preeklamsi olma ihtimali korkutuyor benide ins en azindan 38li Haftalara gelseydik preklamsinin senin vucuduna zarari oldumu hic ? Bir onceki hamilelikte

Günaydın kızlar...
bugün epeyce kontrol vardı.. öyle hatırlıyorum...inşallah herkes güzel haberlerle gelir.. benimki yarına ertelendi maalesef...
dün akşam benim bebe öyle bi hareketlendiki ödüm koptu bişiler oluyo sandim..2 saate yakin hic durmadi haliyle bende tedirgin oldum.. neyseki sakinleşti de ikimizde uyuyabildik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…