bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuş Bir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.

Ahh resmen minik adam olmus ya maşallah çok sevimli kilosu da çok iyi maşallah:))

yani kumral ada mavi tuna kitabıyla alakası yok?? büyük tesadüf olmuş ben kesin ordan demiştim :)) neyse allah adıyla yaşatsın adacığını ve sonra da bi aras versin size inşallah :))
Dediğin kitabı hiç okumak nasip olmadı ama merak ettim belki doğumu beklerken iyi gelir konusu uygunsa tabigenelde hemen çözüyorlar nick imi ama bakış açısı farklı olabiliyor , Amin canım inşallah

Günaydın hepinize güzel bir uyku uyudum uzun bir aradan sonra ama müthiş bişeymiş uyumak okadar dinlenmişim ki çok yorulmuştum dün banyo yapıp yattık saat 10 da o satten beri uyuyorum tabi üç kere falan kalktım ama olsun minik de uyandı meyve suyu sıkmış eşim Onuda içtim oh mis...
kontroller vardır bu gün mutlaka bekliyorum heyecanla güzel haberlerinizi bizim daha çok..

Benim bahsettiğim şey detaylı usg değil. Bebeği besleyen damarlardaki kan akışının normal olup olmadığı... Aynı şeyden bahsediyoruz yani canım :) Yazı dilinde insanlar birbirlerini yanlış anlayabiliyor. Ben de zaten tekme atacak demedim. Hareketleri sert olacak dedim. Öyle kayma hissi şeklinde değil yani... Baya sağlam hissedeceksin hareketlerini...

Benim Mustafam ilk gebeliğimdi. Ne normal ne anormal bilmiyordum. Herkese bebeğimin hareketlerinin azaldığını söylüyordum, herkes normal olduğunu söylüyordu. Dr.um zaten gayet normal diyordu ama ben yine de etrafımda yaşayan annelere de sormayı tercih etmiştim. Kimse bana anormal demedi. Hatta bazıları son haftalarda kilo almak için çok uyuyorlar benim oğlumun 2 gün hiç hareket etmediği zaman bile olmuştu demişti. Ben de bu yüzden başka Dr.lara gitme gereği duymamıştım 10 anne de aynı şeyi söyleyince.

Son haftalar da çok riskli. Bu sebeple ben ilk defa anne olacak adaylara beni örnek gösteriyorum ki hareketleri azaldığında Dr.a gitsinler. Gittikleri Dr. tatmin etmediyse, başka Dr.a gitsinler. Benim yaşadığım şeyi yaşamasınlar... Ben bunun çabası ve derdi içindeyim. Yaşadığım şeyi emin olun anlıyorum deseniz de anlayamazsınız. Bu acıyı yaşamadan benimle empati kurmanız imkansız ( Rabbim de yaşatmasın hiç bir anneye...) Ben bu acıyı siz yaşamayın diye uğraşıyor ve çabalıyorum...

Dediğin kitabı hiç okumak nasip olmadı ama merak ettim belki doğumu beklerken iyi gelir konusu uygunsa tabigenelde hemen çözüyorlar nick imi ama bakış açısı farklı olabiliyor , Amin canım inşallah
Lise yıllanda okuyup çok etkilendiğim kitaplardandır kendisi Buket Uzuner in kitabı tabi sonra tüm kitaplarını okumuştum.. akıcı bir kitap bir çırpıda okursun...

Ahh resmen minik adam olmus ya maşallah çok sevimli kilosu da çok iyi maşallah:))
Rabbim sağlıkla sıhhatle miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hepimiz içimizde küçük adamlar, küçük hanımlar taşıyoruz. Rabbim büyüdüklerini de görmeyi bize nasip etsin

Amin diyorum bütün kalbimle dualarına ben ilk Doğumdan sonra iki erken dönen düşük yaptım ama o bile içimi okadar acıttı ki sen düşün ne kadar ilerlemiş bşr hamilelikte bunu yaşamışsın rabbim birdaha ne bizlere nede başka birisine yaşatmasın inşaallah... çok haklısın cennette seni bekleyen meleğin var inşallah seni ve orada karşılayacak....
doktor konusun da da çok haklısın kesinlikle güvenmemekten yanayım

Maşallahh canım ya bu bebişlerin niye hep elleri yüzünde :):) resmen foto vermememk için uğraşıyorlar. kilosu boyu çok iyi maşallahh tarihte alınmış hayırlısı olsun inş :)

Canım kızlarınız hayırlı uğurlu olsun Allah sizlere bağışlasın inşalah maşallah onlara küvezde azıcık kalıp çıktılar. Seninde ağrılarn kısa sürede geçer inş cnm 4 çocukla Allah sabır güç kuvvet versin sana ... bizde seni seviyoruz sevgilerrr dikkat et kendine

Tombs yanaklı çok tatlı maşallah :) inşallah kavusmak nasip olur cnm bnm hayirlisiyla.

günaydın kızlarr
bende artık geceleri sancı olmaya başladı dün geceki çok kötüydü yan yatıştan sırt üstüne dönemedim resmen kaldım öyleee karnımın altına fenaa iğne batmaları şeklinde. genelde ufak ufak geceleri oluyordu ama beni hareket edemez noktaya getirmiyordu :// gündüz hiç bişey yokken bu ağrılar niye gece oluyor ki anlamıyorum hep ağrıyla uyanıyorum sizdede geceleri olduğu oluyor mu ??

Evet canım ancak yaşayan anlar çok haklısın ne kadar anliyorz desek de asla anlayamayiz.Allah sana ve hiçbirimize yaşatmasın bi daha.çok büyük Bi sınav insllah oğlun biraz da olsa acini hafifletecek.

Amin canım, inşallah. Kesinlikle bir problem hissettiğinizde tek bir Dr. ile kalmayın. Başka Dr.lara da gidin, özellikle perinatologa. Onlar bu işin erbabı. Ben perinatolog ne onu bile bilmiyordum ilk gebeliğimde. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla

Maşallahh canım ya bu bebişlerin niye hep elleri yüzünde :):) resmen foto vermememk için uğraşıyorlar. kilosu boyu çok iyi maşallahh tarihte alınmış hayırlısı olsun inş :)

Evet yaaa... O eller hiç gitmiyor ki yüzden. Geçen kontrolde elleri yetmemiş, ayaklarını da suratına getirmişti, hiç görememiştik yüzünü... Bunu da zorla yakaladık valla :) Sağ olsun Dr.um çok uğraştı bu defa 2 aydır yüzünü hiç göremedik deyince :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Tombs yanaklı çok tatlı maşallah :) inşallah kavusmak nasip olur cnm bnm hayirlisiyla.

Amin canım benim, inşallah hepimize nasip olur

Bende oluyor canım. Uykumdan uyanıyorum canımın yanmasından her dönüşlerde. Gece mi gelecek bu sıpalar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…