- 20 Eylül 2016
- 129
- 211
- 18
- 49
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.721
Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..
Tyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:) @disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.
40 ndan sonra bilemıyrm canım ben ilk doguncayı kastetmıştım :)
Aynen canım bende aynı duygudayım ne gerek var az da olsa acı ceksın yavrusumuz acelesi ne sankiiiayy kıyamam heralde ya doğardoğmaz :)
Aynen canım bende aynı duygudayım ne gerek var az da olsa acı ceksın yavrusumuz acelesi ne sankiii
Aynen tontis Dedelerden hallice:) burnunu yicem doğunca :) sağ ol cnm bnmHey maşallahhh. tam tontiş bu annesi. pozunuda vermiş minnak oğluşun
Canim idrarda 360 protein cikti ama tansiyonumu sık sık ölcuyorum bi sıkınti yok ödem var ama bariz bi sekilde yok...3 hafta once kontrole gittigimde 1750gr di bu hafta da 2000gr olmus.bebek ideal kiloyu almayinca doppler istedi orada bebek kordon kan akışina baktilar orada kan akisi zayif cikti..tikanmak uzereymis..eger ki bugun ku sonucum biraz iyi ciksaydi 36 veya 37. Hafta da alacakti..durum boyle olunca bari 34 u bekleyelim ama gecirmeyelim dedi..1 hafta sonra bebegimiz dogacak insallah saglikla..
Kızlar bende gün aldım 25.nden sonra istediğin tarihde alıcam dedi herhangi bi sorun olmazsa tarih belirlicem bakalım Kasım annesi olacaktım güyahayırlısı bu demekki
Aslında mantıklı yeni doğmuş bebek uyur hep ama eşim kabul etmez onu yaa 40 çıksın illa diyor
Aynen canım bende aynı duygudayım ne gerek var az da olsa acı ceksın yavrusumuz acelesi ne sankiii
Bencede o sebeple 40 çıksın diyor eşim özellikle bende onu dinleyecem o zamanda da küçük zaten geçer çabuk bencede
ben dokunmaya kıyamazken bide sünnet doğar doğmaz ayy yapamam heralde
Kızlar sünnet mevzusunu konusuosnz bikaç gündür.kızım olcgi için katilmadm sohbete :)
Bende bildklrmi paylaşmak istedim :) oğlum olsa bende doğduğu gibi yaptırmayı istiodm.yenidogan bebek yanlış hatrlamiosam 40 ına kadar.afedersinz çişini yaptgni falan hiç hissetmezms.Hatta sünnet yapılırken anestezi uyustrma falan yapilmio Die biliyrm.basit bi krem mi ne suruluoms galiba.Daha çocuk şeyinin de farkında degil.orda bişeyler oldgnn da amelyat dikiş vs. Dolaysyla eli şeyine gitmezms bu da çok büyük rahatlkms.daha çabuk iyileşmesi de cabası.Şu durumda bütün iş annede.Anne ne kadar iyi bakarsa o kadar çabuk iyilesio.zaten yenidogann en fazla 2 saatte bir altı da açılıo.pisliği de az oluo :) Bence çok rahat olur gibime gelio.
6 aya kadar yapılmasını peygamber efndmz (sav) tavsiye edio Die biliyrm.
Arkadsm 8 aylıkken falan yaptrdi.çok zor olmams ama bazı sıkıntılar olmuş galiba.bebek huzursuz olmuş ateslenms vs.iyileşmesi uzun sürdü biraz dedi.ondan bence de ne kadar erken o kadar iyi Die düşünüyrm nacizane
O da hamile canım aynı binada eltiyiz
Dün bir türlü fırsat bulup yazamadım. Ben de oğluma yenidoğan sünneti istiyordum ama bir türlü eşimi ikna edememiştim. Neyseki sonunda 40'ı çıkınca yaptırmaya ikna edebildim:) Oğlumu tam 41 günlükken sünnet ettirdik ürolojide. Bizim için en can yakıcı kısmı kucağımızdan alıp ameliyata götürmeleri oldu (ilk ayrılık) Sonrasında hiç sorun yaşamadık bir defa bile ağrı kesici şurup vermedim. Öyle rahat ve çabuk iyileşti ki kesinlikle tavsiye ederim
Günaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuşBir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548
Cnmcm maşallah bebisine koccaman olmuş.Allah m sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .
Bu arada resimler çok.Güzel yaa.maşallah.
Bebisler artık baya oldular yani ultrasonda çok belirginler artık.
Inşallah benm kizcem de kendini gizlemez de böyle güzel bi görüntü yakalrz.enson yüzünü kapatiodu şaşkın :)
Evet canım biran önce gelsin diyorum hep sağlıcakla zaman geçmiyo sankiHayırlı olsun ne güzel kavuşacaksın kasımı beklemeden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?