- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #55.741
Evet canım biran önce gelsin diyorum hep sağlıcakla zaman geçmiyo sanki
maşallah canım herşeyi çok güzel.Sezeryan olacaklar acaba daha mi heyecanlı oluyor tarihler belli oluncaGünaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuşBir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548
al benden de canım ya ağrılardan uyuyamiyorum esim bile diyor gece hep inliyorsun ağrı çok olunca ne şekilde yatacagimi bilemiyorumGünaydın kızlar, uykusuz bir gece daha benden
Bende gece olmasını isterim eşim evde olur çok panik yapmam kızımda akşam 10 da başlamıştı sancılar trafik olmadığından hemen hastaneye gitmiştik ve boştu hastane çok daha rahattı..ay evet yaa benimde aklıma o geldi gece gelmesinler :) hayırlısı ama insan ayrı bir panik olur heralde :)
Hayir hicbir zarari olmadi vucuduma ama olabilirdi dedi doktorum en kotusu zehirlerdi seni dedi...simdi zaten doktorum korktugu icin hem bebegi hem de beni oncelikli olarak tehlikeye atmamak icin biraz erken alacakOk canim anladim hayirlisi olsun hakkinizda benimde tansiyon yuksek sadece basindan beri preeklamsi olma ihtimali korkutuyor benide ins en azindan 38li Haftalara gelseydik preklamsinin senin vucuduna zarari oldumu hic ? Bir onceki hamilelikte
Aynen canım bende aynı duygudayım ne gerek var az da olsa acı ceksın yavrusumuz acelesi ne sankiii
Masallah yerim onuGünaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuşBir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548
Bende de yapildi ama pihtilasma cikmadi bende...yani cok tuhaf idrardan cikiyor preklamsi ve eklamsi tetikliyor dedi...eklamsi de zaten kordonda ki kan basincinin yukselmesi yani tikanikli kan basincini yukseltmis o da preklamsiyi olusturuyormus...valla ben de anladigim kadariyla konusuyorum...ama pihtilasma icinde bakildi ama cikmadiCanım bence üzülme tam aksine sevinmelisin Dr.un bunu fark ettiği için. Çok şükür ki teşhis edebilmiş bunu. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Peki daha fazla tıkanmasını önlemek için herhangi bir ilaç verdi mi? Kan sulandırıcı iğne gibi? Sende de tansiyon yok bendeki gibi ve ben de preeklampsi geçirmiştim buna rağmen. Yapılan tetkikler sonucu kan pıhtılaşması çıktı bende. Bu gebeliğimin başından beri coraspin (34.haftaya kadar kullanılabiliyor maksimum bebeğin kalp damarlarında genişlemeye sebep oluyormuş ileri ki haftalarda) ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Dr.una bir sor istersen. Bebeğin kan akışını vücudunun oluşturduğu pıhtılar engelliyor çünkü...
Âmin canım inşallahAyy evet bende bir an önce kasım ayı gelsede kavuşsam diyorum hadi inş hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
doğru sabaha flan denk gelirsede trafik olur ayy hertürlü heycanlı olcak galiba :) muhtemelen ben sakin kalamam :)Bende gece olmasını isterim eşim evde olur çok panik yapmam kızımda akşam 10 da başlamıştı sancılar trafik olmadığından hemen hastaneye gitmiştik ve boştu hastane çok daha rahattı..
Canım bizim ki de aynı, hep kapatıyor hep kapatıyor. Baksana burada bile yüzünün yarısı görünüyor sıpanın. Bir doğsun ısırcam onun her yerini. Poposuna da 2 tane şaplak atacağım :) Tüm bebekler çok güzel ki canımmm. Onların her biri melek melek...Doğsalar da sevsek valla artık. şu son zamanlar hiiiç geçmek bilmiyor
Evet canım eşim teyzemin oğluiki kardeşe iki kardeşmi evlendiniz. aaa ne güzel yaa. harika
Evet normalde 1 2 saat yol sürüyor trafikte daha zor..en hayırlı Zaman'da gelsin minikler diye dua edelim biz en iyisidoğru sabaha flan denk gelirsede trafik olur ayy hertürlü heycanlı olcak galiba :) muhtemelen ben sakin kalamam :)
doğru sabaha flan denk gelirsede trafik olur ayy hertürlü heycanlı olcak galiba :) muhtemelen ben sakin kalamam :)
Canim doktorum perinatolog zaten benim...ya cok tuhaf seyler var aslinda ...ben aslinda aritmi ve hipertansiyon hastasiyim.ilk gebeligimde cikmadi kizim 37 +4 de 2650gr olarak dogdu...aradan 4 ay gecti ense ve bas agrisiyla beraber acile gittim tansiyonum 20-12 cikti..sonra tansiyon teshisi konuldu...arastirildi kalbe bakildi bobreklerime bakildi hicbisey cikmadi..en sonunda asabi tansiyon denildi...ve bir onceki hamileligimden 2 yil once yabas yavas kestim doktor kontrolunde dune oturttum...2. Hamileligimde de hic cikmadi ta ki 37. Haftamda etlik zubeyde hanim hastanesine kontrole gidiyordum evim cok yakin oldugu icin orada doktor tansiyonumu olcturdu yuksek cikti...beni perinatologa yonlendirdi ve yatis verdi sezeryan deyince kagit imzalayip ciktim hastaneden cunku orada sezeryan ile dogum yapmak manyaklik diyorum arkadaslarimdan duydugum kadariyla..ozel bi hastaneye gittim tansiyonumu dusurup 1 hafta daha beklememi soyledi o gece ozel hastanede medikal tedavi gordum ama sancim vardi dogum sancilarim basladi bebek 2500gr di..preklamsi teshisini ozel hastane koydu..devlette arastirmadilar bile dedigime ragmen ben daha once hipertansiyon hastasiydim felan diye...neyse hastanede normal dogum icin aciklik var mi diye kontrol edildi ama acilmam olmadi ertesi gun bebegim alindi...bunda da aynen boyle oldu tahlil tetkik hersey yapildi ama baslarda hicbisey yoktu ama saolsun doktorum cok guzel kontrol altinda tuttu beni..bugune kadar sorunsuz grtirebildi ama dun sorun cikti buna da sukrediyorum artikmeleksr bir de canım normal dr.a mı gidiyorsun yoksa perinatolaga mı gidiyorsun? Eğer normal Dr.a gidiyorsan bence bir de bir perinatologa (riskli gebelik uzmanı) gitmende fayda var. Onlar bu işin erbabı ve problemleri daha iyi yorumluyorlar...
Deme oyle seyler yaa asagibyukari 36.haftadan sonra zaten asagi inmeye vbaslar bebisler seninki de oyle olmustur bi de yer degistirmistir bebisin. Sen agir kaldirma cok yorma kendini artik kosusturma bi de bol.bol dinlen canim sol tarafina yatipSelam hanımlar nasılsınız izne ayrılalı doğru düzgün giremiyorum doguranlar varmı aramızda benim karnım indi epey aşağıya hatta bugün çikolata siParis verdim kadin 1 hafta felan mi kaldı dedi iyice tırstım yarın bi kontrole gidicem gece ruyadada suyum geldi uyandım bi bacaklarımı ekledim gerçek gibiydi
Bence bize de 37.haftalarda heyecan basacak canim (40i bekliyoruz ya) saglikla gelirler insallahmaşallah canım herşeyi çok güzel.Sezeryan olacaklar acaba daha mi heyecanlı oluyor tarihler belli oluncabizim şimdilik normal bakalım haftaya kontrolde ne diyecek dr.
al benden de canım ya ağrılardan uyuyamiyorum esim bile diyor gece hep inliyorsun ağrı çok olunca ne şekilde yatacagimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?