bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
maşallah canım herşeyi çok güzel.Sezeryan olacaklar acaba daha mi heyecanlı oluyor tarihler belli oluncabizim şimdilik normal bakalım haftaya kontrolde ne diyecek dr.

Günaydın kızlar, uykusuz bir gece daha benden
al benden de canım ya ağrılardan uyuyamiyorum esim bile diyor gece hep inliyorsun ağrı çok olunca ne şekilde yatacagimi bilemiyorum

ay evet yaa benimde aklıma o geldi gece gelmesinler :) hayırlısı ama insan ayrı bir panik olur heralde :)
Bende gece olmasını isterim eşim evde olur çok panik yapmam kızımda akşam 10 da başlamıştı sancılar trafik olmadığından hemen hastaneye gitmiştik ve boştu hastane çok daha rahattı..

Ok canim anladim hayirlisi olsun hakkinizda benimde tansiyon yuksek sadece basindan beri preeklamsi olma ihtimali korkutuyor benide ins en azindan 38li Haftalara gelseydik preklamsinin senin vucuduna zarari oldumu hic ? Bir onceki hamilelikte
Hayir hicbir zarari olmadi vucuduma ama olabilirdi dedi doktorum en kotusu zehirlerdi seni dedi...simdi zaten doktorum korktugu icin hem bebegi hem de beni oncelikli olarak tehlikeye atmamak icin biraz erken alacak

Masallah yerim onu

Bende de yapildi ama pihtilasma cikmadi bende...yani cok tuhaf idrardan cikiyor preklamsi ve eklamsi tetikliyor dedi...eklamsi de zaten kordonda ki kan basincinin yukselmesi yani tikanikli kan basincini yukseltmis o da preklamsiyi olusturuyormus...valla ben de anladigim kadariyla konusuyorum...ama pihtilasma icinde bakildi ama cikmadi

Bende gece olmasını isterim eşim evde olur çok panik yapmam kızımda akşam 10 da başlamıştı sancılar trafik olmadığından hemen hastaneye gitmiştik ve boştu hastane çok daha rahattı..
doğru sabaha flan denk gelirsede trafik olur ayy hertürlü heycanlı olcak galiba :) muhtemelen ben sakin kalamam :)

Aynen cnm bende biran önce doğsun artık Die bekliyrm.içimde oynuo oynuo.Gel kızım birlkte oynayalm diyrm :)
Doktorun çok güzel yakalams cnm.uğraştığı belli.tepeden yakalams :)

doğru sabaha flan denk gelirsede trafik olur ayy hertürlü heycanlı olcak galiba :) muhtemelen ben sakin kalamam :)

Benm evimn önündeki merdivenlrden iniosn hastane karşına çıkıo.düşünüyrm da acaba yürüyerek mi gitsek :) eşim evde olmazsa ben kalkar giderim o eşyaları alır gelir falan Die saçma sapan düşünceler gelio aklıma :)

Canim doktorum perinatolog zaten benim...ya cok tuhaf seyler var aslinda ...ben aslinda aritmi ve hipertansiyon hastasiyim.ilk gebeligimde cikmadi kizim 37 +4 de 2650gr olarak dogdu...aradan 4 ay gecti ense ve bas agrisiyla beraber acile gittim tansiyonum 20-12 cikti..sonra tansiyon teshisi konuldu...arastirildi kalbe bakildi bobreklerime bakildi hicbisey cikmadi..en sonunda asabi tansiyon denildi...ve bir onceki hamileligimden 2 yil once yabas yavas kestim doktor kontrolunde dune oturttum...2. Hamileligimde de hic cikmadi ta ki 37. Haftamda etlik zubeyde hanim hastanesine kontrole gidiyordum evim cok yakin oldugu icin orada doktor tansiyonumu olcturdu yuksek cikti...beni perinatologa yonlendirdi ve yatis verdi sezeryan deyince kagit imzalayip ciktim hastaneden cunku orada sezeryan ile dogum yapmak manyaklik diyorum arkadaslarimdan duydugum kadariyla..ozel bi hastaneye gittim tansiyonumu dusurup 1 hafta daha beklememi soyledi o gece ozel hastanede medikal tedavi gordum ama sancim vardi dogum sancilarim basladi bebek 2500gr di..preklamsi teshisini ozel hastane koydu..devlette arastirmadilar bile dedigime ragmen ben daha once hipertansiyon hastasiydim felan diye...neyse hastanede normal dogum icin aciklik var mi diye kontrol edildi ama acilmam olmadi ertesi gun bebegim alindi...bunda da aynen boyle oldu tahlil tetkik hersey yapildi ama baslarda hicbisey yoktu ama saolsun doktorum cok guzel kontrol altinda tuttu beni..bugune kadar sorunsuz grtirebildi ama dun sorun cikti buna da sukrediyorum artik

Deme oyle seyler yaa asagibyukari 36.haftadan sonra zaten asagi inmeye vbaslar bebisler seninki de oyle olmustur bi de yer degistirmistir bebisin. Sen agir kaldirma cok yorma kendini artik kosusturma bi de bol.bol dinlen canim sol tarafina yatip

Bence bize de 37.haftalarda heyecan basacak canim (40i bekliyoruz ya) saglikla gelirler insallah

kızlar çok acil bişey sorcm
sebamed şampuan siparişi vercm de.bi yenidoğan şampuanı var bi bebe şampuanı var.
almayı düşündğm sitede yenidoğan şampuanı yok ama bebe şampuanı alsam sorun olur mu.ne fark var arada acaba bilen var mı.
tercihim aslında yenidoğan olurdu ama uygun bi site buldum hepsini ordan alaym dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…