• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzuuumm verdiler mi gününü ay ben felaket duygu karmaşası yaşıyorum sadece biri sadece biri ne katılıyorum ben sizin doğum haberlerinde böyleyim kendi doğumumda nolucam acaba :)) çok sevindim bitanem yavrucuk sıkıntısız gelsin inşallah sağlıkla kavuş.. Kilo almasına çooookk sevindim tosunumun.. totosunu yisin semiha teyzesi onun :))
Ayy inanki öyle oluyor canımcım insan duygu karmaşası yaşıyor bi garip durum tarif edemem yani. Ne heyecan ne korku ne mutluluk ne olduğu belli değil donup kaldım. Hayırlısıyla gelsinde inşallah ye her yerini teyzesi:)) bende ısırcam zaten bi doğsun sıpacık:KK46:

because of you because of you canım aynen ben zaten panik biriyim artık Allah Allah diye gireriz doğuma
kız bu bit gibi nasıl bişey vallahi merak ettim :)
İlla küfür dağarcığınıza yeni bişey ekleyeyim istiyosunuz yani:)) şu kadarını söyliyim hani böyle çok mıymışık mıymışık oturan insanlara bişey biti gibi oturuyo denilir :olamaz: işte oydu datlım o an öyle bayık vaziyette oturuyodum ki öylecene yazıvermişim :olamaz:

Sağolun hepiniz kızlar eminim benim kadar heyecanlısınız ama bende heyecan yok gibi şoktayım galiba:KK70: bebeğim 3.097 gr olmuş. Kordon kan akışına direncine baktı normal dedi. Bu hafta iyi kilo almış dedi. Nasıl almasın muza dayandım muz ve yoğurtla besledim nerdeyse:KK70: sancım 60 çıktı bi kaç kere 40 30 50 oynadı bu aralarda. Suyum azalmış bebek kafası yerleşmiş. Bu yaramaz haftaya cumayı beklemez gelesi var ozaman alalım dedi. Bende erken daha cumayı beklesin dedim:KK30::KK70: oda tırstığımı anlamış olacak ki:KK70: sen çantanla hazır gel büyük ihtimal alıcam ama suyun idare ederse cumaya kalabilir dedi ama cumaya bırakcak göz yok bizim doktorda:cool::p 37+5 olacak hayırlısıyla dua edin bana kızlar.
İyi kilo alms cnm hayırlısıyla kavuşun inşallah

Merak ettik artık söyle dicemde bit yerine başka üç harfli sanki dimi oysa eğer aman söyleme ayıp:olamaz:
Yok üç harfli diil merak etme :)) ayyy kızlar ağırlığımı aldınız valla uykum açıldı annem de beni kovalamadan kalkıyım da en sevdiğim işi yapıyım klozet lavabo temizliği :temizlik: en sevdiğim:21:

İlla küfür dağarcığınıza yeni bişey ekleyeyim istiyosunuz yani:)) şu kadarını söyliyim hani böyle çok mıymışık mıymışık oturan insanlara bişey biti gibi oturuyo denilir :olamaz: işte oydu datlım o an öyle bayık vaziyette oturuyodum ki öylecene yazıvermişim :olamaz:
Ayyyy anladım yaaaa çok teybiyesizsin:KK70: 2 harfli teybiyesiz seniiii:olamaz:

:))) hahaha bildim ben o lafı şimdi geldi aklıma

My moonlight My moonlight pazartesi gunu kalbimizde aklimizda dualarimizda senle olcak kuzumm saglikla hayirlisiyla alcan kucagina yavrunu ins :anne: dogumdan sonra bizi habersiz birakma spinal deneyimini de paylas kuzumm pesinden geleceklere tecrubelerini aktar :KK19:
Çok sağolun canım pazartesi 9 da orda orda olucam ama kardiyoloji EKG eko falan uzayacak öğleye doğru girerim doğuma sanırım. Fırsat bulursam giriyorum diye mesaj atarım yada ogün gece doğum yaptım derim inşallah biraz gözüm açılır ağrılardan gece:KK70: eğer doğum olmazsa ertelenirse zaten yazarım yazmazsam kesin dopurmuşumdur:KK70: ben iyileşicem 5 günde sen öyle doğurcaksın inşallah urashaa urashaa doğurana kadar sende iyileşirsin:sus::KK70: ay çok konuştum iyi değilim ben gidiyim kendime iş buluyum tuvalet banyo lavabo girişiyim hafta sonu gezerim son kez kocişimle:KK36:

Çok sağolun canım pazartesi 9 da orda orda olucam ama kardiyoloji EKG eko falan uzayacak öğleye doğru girerim doğuma sanırım. Fırsat bulursam giriyorum diye mesaj atarım yada ogün gece doğum yaptım derim inşallah biraz gözüm açılır ağrılardan gece:KK70: eğer doğum olmazsa ertelenirse zaten yazarım yazmazsam kesin dopurmuşumdur:KK70: ben iyileşicem 5 günde sen öyle doğurcaksın inşallah urashaa urashaa doğurana kadar sende iyileşirsin:sus::KK70: ay çok konuştum iyi değilim ben gidiyim kendime iş buluyum tuvalet banyo lavabo girişiyim hafta sonu gezerim son kez kocişimle:KK36:
Yaaa bırak bacım daha hiç biyere girişme otur keyif yap stresten yorgunluktan uzak dur.. Kuzu sana bişey sorucam sahi şimdi senin bu sancılar çok yüksek olmasa da 60ları falan bulmuş ya eee sen hiç sancıdan bahsetmiyodun bize??

:olamaz: bi de eğitimci olucam ben.. Neyse ki yavrucuklar bu yüzümü hiç görmüyo :KK59:

:)) olsun canım bu bizler arasında
benim bir arkadaşım vardı yurttan oda öğretmenlik okuyordu o kadar ona benziyorsunki canım hep derdim ona seni bir gün izlemek isterim sınıfta diye. Ama cidden adanaya aynı anda geldiğimiz bir zaman mutlaka yüzyüze bir gelelim ya canım

:)) olsun canım bu bizler arasında
benim bir arkadaşım vardı yurttan oda öğretmenlik okuyordu o kadar ona benziyorsunki canım hep derdim ona seni bir gün izlemek isterim sınıfta diye. Ama cidden adanaya aynı anda geldiğimiz bir zaman mutlaka yüzyüze bir gelelim ya canım
Kesinlikle çok isterim :KK54:

Back
X